Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
el fog menni a disznó, ma estig megegyeznek, ebben biztos vagyok és azé' így már nem lenne gyenge a margó...Mr. Master írta:Baszki, 31-e vn. Az igazat megvallva rohadtul izgulok, h a Sevilla ne egyezzen meg a #5!/O" rinyállal. Túl jó vétel lenne az nekik. Már csak abban bízom, h nem tud új jázékost venni a Sevilla és Ramos nem megy el. Elvégre ő ott jól érzi magát, ahol van.
Asszem nem véletlenül hívták be....
Ááá, Figo akkora [auto_cenzúra], hogy még a mostani fradiba se férne be...Bodi írta:Nem semmi ez a Júdás!Boixos írta:azé' írtam oda, h nem friss a bugi. viszont nagyon jól szórakoztunk rajta a haverral. megállapítottuk, h lajosunk mit sem vesztett a takony stílusából, és valszeg a legközelebbi nőnemű hozzátartazóit is elvállalná megfelelő díjazás ellenében.![]()
Szólni kellene neki,hogy ő arra született,hogy a Fradiban játsszon!
Nem semmi ez a Júdás!Boixos írta:azé' írtam oda, h nem friss a bugi. viszont nagyon jól szórakoztunk rajta a haverral. megállapítottuk, h lajosunk mit sem vesztett a takony stílusából, és valszeg a legközelebbi nőnemű hozzátartazóit is elvállalná megfelelő díjazás ellenében.
Ez tényleg nem mostani hír. aug.9-én nyilatkozta eztBoixos írta:luis, aki mostmár luigi mondta milanoban:
"perez úr azt mondta, h azért jöjjek el a Barcától, mert én arra születtem, h a realban játszak. én most azt mondom, h arra, h az interben játszak."
ez egy arany ember!
nem friss a bugi, de tegnap fél órát röhögtünk rajta az interes haverommal. gondoltam, megosztom.