Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát telt házat én se vártam,de rég voltak ilyen kevesen szerintem.lui1698 írta:Hétközi meccs (mondjuk nem tudom kint mennyit számít), plusz azért az ellenfél se egy világverő alakulat.Sanama írta:Vannak vagy 60ezren? Nagyon sok üres hely van, szemmel láthatóan. Azért azt hittem sokkal többen lesznek,ha már rekorddöntés lehet.
Oké, nagyon nagy dolog várható ma este, de azért az, hogy nincs telt ház engem annyira nem lep meg.
Hétközi meccs (mondjuk nem tudom kint mennyit számít), plusz azért az ellenfél se egy világverő alakulat.Sanama írta:Vannak vagy 60ezren? Nagyon sok üres hely van, szemmel láthatóan. Azért azt hittem sokkal többen lesznek,ha már rekorddöntés lehet.
Pepe, Ramos, Xabi, Marcelo, Coentrao.. folytassam? De még így is csak ideiglenesen tudják őket kikapcsolni.Messa írta:Xavi, Messi, Iniesta... Hogy lehet ellenük védekezni? - Sehogy, kőművest kell hívni hogy befalazza a kaput.ki is írom aláírásnak.
Hé, én előbb írtam ki! Abban a pillanatban, ahogy kimondtaMessa írta:Xavi, Messi, Iniesta... Hogy lehet ellenük védekezni? - Sehogy, kőművest kell hívni hogy befalazza a kaput.ki is írom aláírásnak.
Nem gondoltam át rendesenlluisllach89 írta:Ez most poén volt, ugye?MessiFan írta:Szép volt fiúk! Innen nem elszúrni! Messi-Ini-Xavi: A mágikus triász.