Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha arra gondolsz,h Carragher nyújtott lábbal eltalálta Fletchert miután az már lepasszolta a lasztit,akkor igen,az szabadrúgás,mivel az előnyszabály behalt szintén egy Carragher fault miattFtcSikiHun írta:Nem akarok ismét vitát indítani de ez szabadrúgás?
Sztem ha semmi nem történt volna,ahogy állítod,akkor Valencia begyalogol a kapubagekkodan írta: ez egy téves döntés volt
Elmondom neked, hogy ezt még egy spanyol bíró is nehezen kajálja meg.ozsimiki írta:simán volt testi kontaktus, kíváncsi lettem volna visszanézés nélkül mit gondoltál elsőre. mert a szabit tuti megadja 10ből 9.gekkodan írta:Hozzá sem ért Mascherano... Akkorát műesett a hondurasi, mint Dombi Tibi szokott.
simán volt testi kontaktus, kíváncsi lettem volna visszanézés nélkül mit gondoltál elsőre. mert a szabit tuti megadja 10ből 9.gekkodan írta:Hozzá sem ért Mascherano... Akkorát műesett a hondurasi, mint Dombi Tibi szokott.
A 'pool mindig akkor nyújt kiválót, amikor senki se számít rá! most nincs bennük annyira a fantasztikus játék, ez egy kiváló sansz a felébredésre. am remélem gerrard ver egy hármast, m kiváncsi vok az "öreg" reakciójára (jogosan lenne dühös, de a legszebb öröm a kárörömgergo9 írta:MU-Pool
Nah ez minden lesz sztem csak nem sima, minden sansz megvan rá hogy a Pool az egész szezonja legjobb meccsét játssza ellenünk, remélem a MU-ba lesz győzni akarás is nem ugy mint ősszel mikor lesz*rtak az egészet.
Én sajnos nem láttam, szóval én is csak abból tudok következtetni, amit leírtak a fiúk. De a lényeg, h a kötelező 3 pont meglett.ozsimiki írta:Game, LG, Levproff!
vagy vki más Arsenalos...
milyen meccsetek volt? most értem haza,annyit tudok,h 45.percben kiszórták Vermalent,és büntetőt hibázott a West Ham, 2.félidő?
megérdemelten lett/lesz tiétek a 3 pont?
köszi előre is az infókat.
Ez bizony nem jó hír, ebből a 3-ból két meccs egyáltalán nem igérkezik könnyűnek. Főleg az idegenbeli meccstől félek a Birmingham ellen, az ilyen kisebb bekkelős csapatokkal nagyon megszoktunk szenvedni.Vermaelen 3 meccs off, addig meg élvezhetjük a Campbell - Silvestre/Song belső védő párost (Birmingham, Wolves és Tottenham ellen).
És a nagy része hátrapassz.Game90 írta:Denilson: 73 passzból 73 jó, mondjuk a leghosszabb passza kb. 5 méteres volt![]()