Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem mondtam, hogy nem kapott érte büntetést.ozsimiki írta:Nem feddhetetlen természetesen, minden esetre nem is értem mit csodálkozol, ha páran betalálják Button-t, amikor te is várva vársz hogy beírhass valamit pl most Schumiraígy szép ez a fórum.
Igen az szép mozdulat volt, meg is kapta érte úgy rémlik a büntetését Vito kollega, vagy nem? Utóbbi időben nem Ő az,akit nem büntetnek meg ha lehet, ez alól 2006 se volt kivétel. de azért szép próbálkozás.
Kell a látogatottság az oldalaknak...ozsimiki írta:és ez most milyen beszólás megint Alonsotól?:
ozsimiki írta:
u.i.: bezzeg egy egetverően szégyenletes cikázást ki tudtak magyarázni a mekinél, pedig olyat hosszú évek óta nem lehetett látni
szóbeli figyelmeztetés, ja jó
Vhogy éreztem,h Hamilton ma is meg lesz találva,már vártamozsimiki írta:Utóbbi időben nem Ő az,akit nem büntetnek meg ha lehet, ez alól 2006 se volt kivétel
Hm,eszerint átfutott rajta a szemem,mert nekem ez új volt,így a fülemet azért megütötteVito írta:ahogy említettem is az ominózus futam utánmiihii írta:Hopp,egy érdekes infó.
...
a feddhetetlen Schumit oltja a feddhetetlen Alonso.ozsimiki írta:és ez most milyen beszólás megint Alonsotól?:
"Ezért aztán, amikor megláttam Michaelt (Schumacher) magam mellett, úgy voltam vele, hogy annál jobb, úgyis megbüntetik, és győztesen jövünk ki a dologból.""
annál jobb?![]()
mégis neki miért jobb?, ha nem fékezi el, úgyis 6., büntetéssel nem kap több pontot,mintha amúgy nem ér oda mellé Schumi...
Szimpatikus megnyilvánulás volt, pedig már kezdtem azt hinni,h változik![]()
ha félrefordították, akkor elnézést,de így olvasva nagyon "furcsán" hangzik számomra.
http://f1hirek.hu/hir/Szabalytalan_volt ... 1005162031
ergoMikaos írta:
Mindenesetre azt "bírom" az F1-ben, hogy majdnem mindig van kiskapu a szabálykönyvben, és valami mindig nem egyértelmű - majd módosítani kell megint egy szabályt jövő héten.
ahogy említettem is az ominózus futam utánmiihii írta:Hopp,egy érdekes infó.
Idén már nem a célvonaltól lehet előzni a SC után,hanem már az első SC vonaltól.Ez csak azért érdekes,mert sokan kibuktatok nemrég,amikor SC után Hami támadta Webbert (amikor ki is ment a pályáról) amiatt,h csak a rajt-cél vonaltól tehette volna.Ezek szerint mégsem![]()
Ezért mondom azt folyamatosan,h amikor nem kap vki büntit,nem biztos,h azért mert puszipajtása börninek,hanem a szabályok változnak állandóan (és követhetetlenül...).
EZ IGAZSÁGTALANSÁG! SCHUMI MEGÉRDEMELTE A 6. HELYET!Kluivertinho írta:20 másodperces büntetést kapott és így a 12. helyre esett vissza...
Mindenki úgy tudta, h lehet előzni...
Tudom, én csak kiegészítettem a mondandód ezzel a mondattal, nem pedig cáfoltam vagy vitatkoztam.Mihu írta:Nem mondtam hogy mentesíti. Sőt, szerintem azt írtam, amit idéztél is, hogy az Ő hibája is, mert nem ismeri a szabálykönyvet....
Nem mondtam hogy mentesíti. Sőt, szerintem azt írtam, amit idéztél is, hogy az Ő hibája is, mert nem ismeri a szabálykönyvet....Eazzy írta:A szabály nem ismerete nem mentesít alóla.Mihu írta: Bár ha azt nézzük, akkor az Övé is, mert nem ismeri a szabálykönyvet. De hát hogy is várhatjuk el hogy minden versenyző kitéve betéve tudjon egy több száz oldalas dokumentumot.
Ettől még én sem tartom Schumi hibájának, a csapatnak illett volna tájékoztatni, a verseny hevében ugyanis ez még inkább fontos
A szabály nem ismerete nem mentesít alóla.Mihu írta: Bár ha azt nézzük, akkor az Övé is, mert nem ismeri a szabálykönyvet. De hát hogy is várhatjuk el hogy minden versenyző kitéve betéve tudjon egy több száz oldalas dokumentumot.
Ezt teljesen szabályos volt. Bravó Schumi!Mikaos írta:http://www.youtube.com/watch?v=i-jRbao_kNcEazzy írta:A 16-os és a 17-es kanyar közötti "egyenesben" előzte meg, pont ott van kb a 2/3-nál a bejárat, ahol a vonal is van. Valahol ott került pont elé...kérdés hogy utána vagy előtte picivel...
Amíg nem szedik le az FIA-sok, addig nézni lehet ezen. 00:28-nál került előrébb Schumi egy pár centivel, ami már konkrétan a 17-es kanyar torkában volt. Ott csak nem volt már szabálytalan?!?!?!
Egy komoly versenybíróság ezt díjazná, szerintem gyönyörű előzés volt
http://www.youtube.com/watch?v=i-jRbao_kNcEazzy írta:A 16-os és a 17-es kanyar közötti "egyenesben" előzte meg, pont ott van kb a 2/3-nál a bejárat, ahol a vonal is van. Valahol ott került pont elé...kérdés hogy utána vagy előtte picivel...