2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A leglényegesebb az Harden távozása. Kevin Martinra cserélték a Rocketsal plusz draft cetliket kaptak.Primitive írta:OKC-ben milyen változások voltak a nyáron?
Én csak egy mezei divatszurker vagyok.Eazzy írta: Nekem sem tetszik túlzottan a meccs, bár most Thad Young kezd beindulni.
Iggy csapatváltása azért szerintem nem az ő akart elmenni kategória, hanem elcserélték. Az elmúlt évek után valahogy nem ezt vártam volna...
Nekem sem tetszik túlzottan a meccs, bár most Thad Young kezd beindulni.Primitive írta:Én vagyok még. A tegnapi meccs jobb volt. Nagyon csapkodó a játék...Eazzy írta:
Valaki nézi még a Denver-Philly meccset?
Úristen...Mutombo hangja mindig elszörnyülködésre ad okot
Azt valaki tudja, hogy miért booznak Iggynek? Csinált valamit?Igoudalát meg gondolom szimplán csak ezért huhogják ki mert csapatot váltott!
Én vagyok még. A tegnapi meccs jobb volt. Nagyon csapkodó a játék...Eazzy írta:
Valaki nézi még a Denver-Philly meccset?
Úristen...Mutombo hangja mindig elszörnyülködésre ad okot
Azt valaki tudja, hogy miért booznak Iggynek? Csinált valamit?
Ráadásul fele annyit keres, mint a Celticsben. Még Méhes mondta a meccsen. Tehát olyan kb. mint anno Saviola esete, mikor elment a Realba. Elnézést a hülye hasonlatért, idén kezdtem el nézni NBA-t. Nem vagyok nagy kosárfan, ez volt az első igazi meccsem, amit végignéztem, bár már a tavalyi szezonból is láttam pár részletet meccsekből.csababarca írta:Itt az a szomorú,hogy mondvacsinált okokkal elment a legnagyobb keleti riválishoz,olyan ürüggyel,ami ott se fog teljesülni (kezdő,játékpercek), vagy csak feltételesen(gyűrű).
Boston,OKC,Wolves,Memphis,Denver.Tocy írta:
Amúgy a podcast utolsó kérdését itt feltenném: Melyik az az 5 csapat, amelyiknek szívesen megnéznéd az összes meccsét?
De, képzeld, ugyanígy kedveltem, őt egyedül a Bostonbólcsababarca írta:Hirtelen mekkora kedvenc lett a miamisoknál Allen. amikor rendre beveregette nektek a triplákat,akkor valahogy nem kedvelted így,Tocy.
Nem kell a ló túloldalára esni,tudjuk mi történt nyáron.
Gyűrűt akar? igen. Erre Miamiban kicsit nagyobb esélye van ez tény.
Padra került? miért,a Miamiban hol lesz? nem fog semmivel többet játszani,mint amennyit nálunk játszott volna.
Elment kész,és mivel a legnagyobb riválishoz ment el, a fene se fog törődni vele ezek után. Hidd el,ha elment volna nyugatra a lakers kivételével bárhova,vagy keleten a heat kivételével bárhova,egy kelta se lenne rá mérges, a játékosok se lennének még ennyire se ellenségesek.
Itt az a szomorú,hogy mondvacsinált okokkal elment a legnagyobb keleti riválishoz,olyan ürüggyel,ami ott se fog teljesülni (kezdő,játékpercek), vagy csak feltételesen(gyűrű).
Szóval nekünk keltáknak ez nem tetszik, nektek heateseknek meg nem kell szentté avatnotok,örüljetek hogy ott van,és meccsenként bedob 3-4 triplát átlagban,aztán jónapot.
Á, csak elmerültem a youtube adta Iverson videókban. Ilyenkor mindig NBA depresszióm vanBob_Marley írta:Abban a Wolvesba maradt amíg lehetett, de érthető Allen is hogy elment ha úgy érzi gyűrűt akart nyerni, de ezt nem igazán mondtaEazzy írta:Allen gyűrűt akar nyerni. Ha KG ennyire szívére veszi, akkor ő minek jött el Minnesotából?
Egyébként én valahol megértem Big Ticketet, de kicsit primadonnás a dolog.
Na de befejezve a dolog, már így is bűnsok szó esett a Celticsről.![]()
Mindegy amit meccs után nyilatkozott korrekt volt, csak akkor előtte beszélt össze visszaDe lezárta ő is a témát, s KG-ről is mondta hogy val. észre se vette mert annyira koncentrált.
Mi van veled Eazzy mi ez a depresszió???Írj akkor a Sixersről, tegnapi is leírtad hogy "nem izgat" a szezonkezdet, fiatal csapat, ott van még Bynum is, nem tudom mi kell még egy szurkolónak hogy lázba jöjjön?Philly táncoslányok ébresszenek reggel vagy mi?
De akkor beszélhetünk másról, Waiters lejátszotta Bealt, Dallas nyert LA-ben melyik legyen?
Abban a Wolvesba maradt amíg lehetett, de érthető Allen is hogy elment ha úgy érzi gyűrűt akart nyerni, de ezt nem igazán mondtaEazzy írta:Allen gyűrűt akar nyerni. Ha KG ennyire szívére veszi, akkor ő minek jött el Minnesotából?
Egyébként én valahol megértem Big Ticketet, de kicsit primadonnás a dolog.
Na de befejezve a dolog, már így is bűnsok szó esett a Celticsről.
Szerintem Pierce nem fogja ezt hozni, de hát ezt majd meglátjuk. Barbosa meg hozhatná, ha játszana, de szerintem nem fog ennél többet játszani, az meg azért irreális, hogy dobjon 16 pontokat az utolsó negyedbenKalap1988 írta:Ti is jobbak lesztek ez nem kérdés, azért volt ott védekezés és odalépés keményen, persze nem mindig. Az is egyértelmű, hogy keleten más nem szólhat bele a végső győzelembe, csak ez a két csapat, ha hamarább nem kerülünk össze, akkor nagy összegben fogadnék a főcsoportdöntőre. Illetve szerintem a végső győztes is keleti lesz (de ez csak megérzés, erre már nem fogadnék), nektek valamivel jobb esélyetek van, de mi is összeállhatunk. Szerintem Pierce lehet ilyen állandóan, főleg, ha tud pihenni és csak a nagy meccseken kell ezt hoznia (ehhez Green nagyon kell és lesz is...), Barbosa a Phoenix-i időkben pont ezt hozta, szerintem benne is lehet ez konstansan és ő pedig az irányítóképessége miatt fontos még. Nálatok igen Miller jöhet, Chalmers szerintem most is extrát hozott, ugyan nem a hármasokat vállalta, de sokat tört be és 11 gólpasszt adott, ennek egy nagy részét épp 3-asra. Tehát ő szerintem maxot hozott, Haslemet nem tudom, ő nektek már tavaly is inkább a védekezésben volt nélkülözhetetlen. Tőle 10+-os meccset szerintem ti is keveset vártok.Tocy írta:Persze, hogy jobbak lesztek, ez nem is kérdés, csak mondjuk lehet, hogy legközelebb Bosh felugrik, meg James felugrik, amikor Rondo meg Barbosa megy a gyűrűre, és nem nézzük végig ennyiszer...van támadópotenciál a Celticsben, de mi sem védekeztünk jobban nálatok kb 15 percet leszámítva, akkor mentünk el ugye közel 20-ra. Amikor kellett, összeálltunk hátul, amúgy ha kint nem tudtuk megfogni Rondot, akkor bent nem is álltunk már elé. Barbosa is az első tripláját úgy dobta, hogy James másfél méterre tőle álldogált, és megnézhette, eldobhatta gond nélkül. Dobtatok 107-et egy laza védekezés ellen, ahol James alig-alig játszott, azt is elég nemtörődöm módon, illetve mi is dobtunk 120-at egy teljesen zavarodott védelem ellen, ebből se kell semmit levonni. Te azt mondod, hogy nem lesz mindig ilyen Green meg Terry. Én azt mondom Pierce és Barbosa sem. Nálunk nem lesz mindig ilyen Ray, majd lesz helyette Miller, vagy egy Chalmers, vagy Haslem. Azzal egyetértek, hogy a támadópotenciálotok félelmetes, a védelmet meg úgyis összerakja Doc, csak közben mi is jobbak leszünk ennél, az fix.
A kézfogáshoz meg, vicces volt, hogy egyedül Bradley fogott vele kezet. Pont ő.
Ti is jobbak lesztek ez nem kérdés, azért volt ott védekezés és odalépés keményen, persze nem mindig. Az is egyértelmű, hogy keleten más nem szólhat bele a végső győzelembe, csak ez a két csapat, ha hamarább nem kerülünk össze, akkor nagy összegben fogadnék a főcsoportdöntőre. Illetve szerintem a végső győztes is keleti lesz (de ez csak megérzés, erre már nem fogadnék), nektek valamivel jobb esélyetek van, de mi is összeállhatunk. Szerintem Pierce lehet ilyen állandóan, főleg, ha tud pihenni és csak a nagy meccseken kell ezt hoznia (ehhez Green nagyon kell és lesz is...), Barbosa a Phoenix-i időkben pont ezt hozta, szerintem benne is lehet ez konstansan és ő pedig az irányítóképessége miatt fontos még. Nálatok igen Miller jöhet, Chalmers szerintem most is extrát hozott, ugyan nem a hármasokat vállalta, de sokat tört be és 11 gólpasszt adott, ennek egy nagy részét épp 3-asra. Tehát ő szerintem maxot hozott, Haslemet nem tudom, ő nektek már tavaly is inkább a védekezésben volt nélkülözhetetlen. Tőle 10+-os meccset szerintem ti is keveset vártok.Tocy írta:Persze, hogy jobbak lesztek, ez nem is kérdés, csak mondjuk lehet, hogy legközelebb Bosh felugrik, meg James felugrik, amikor Rondo meg Barbosa megy a gyűrűre, és nem nézzük végig ennyiszer...van támadópotenciál a Celticsben, de mi sem védekeztünk jobban nálatok kb 15 percet leszámítva, akkor mentünk el ugye közel 20-ra. Amikor kellett, összeálltunk hátul, amúgy ha kint nem tudtuk megfogni Rondot, akkor bent nem is álltunk már elé. Barbosa is az első tripláját úgy dobta, hogy James másfél méterre tőle álldogált, és megnézhette, eldobhatta gond nélkül. Dobtatok 107-et egy laza védekezés ellen, ahol James alig-alig játszott, azt is elég nemtörődöm módon, illetve mi is dobtunk 120-at egy teljesen zavarodott védelem ellen, ebből se kell semmit levonni. Te azt mondod, hogy nem lesz mindig ilyen Green meg Terry. Én azt mondom Pierce és Barbosa sem. Nálunk nem lesz mindig ilyen Ray, majd lesz helyette Miller, vagy egy Chalmers, vagy Haslem. Azzal egyetértek, hogy a támadópotenciálotok félelmetes, a védelmet meg úgyis összerakja Doc, csak közben mi is jobbak leszünk ennél, az fix.
A kézfogáshoz meg, vicces volt, hogy egyedül Bradley fogott vele kezet. Pont ő.
Hogy ne csak Heat szemüveg legyen: Ti 70%-on pörögtetek, ez lehet, viszont mi sem többön, sőt... A védekezés kritikán aluli volt, össze kell szedni, viszont kezdhetnek összecsinálni az ellenfelek, mert amit támadópotenciálban látok ebben a csapatban az elég félelmetes.... Úgy dobtunk 107 pontot, hogy KG, Green és Terry gyakorlatilag használhatatlan volt és ne higgye senki azt, hogy ők ilyenek is lesznek a szezonban. Barbosa meg tudja ezt, semmivel sem extrább teljesítmény, mint a túloldalt Allené. Garnett nem érezte a játékot, de nincs vele baj, az látszik, hogy fizikálisan rendben van, jól mozgott, még akklimatizálódnia kell. Green-el nem tudom mi volt, de ő még nagyon sok mindent tartalékol, kezdhettek félniTocy írta:Na hát csak behúztuk, a végén Bosh megnyerte, csak hogy a statjai jól mutassanak19 pont, 10 pattanó, 3 blokk. Sok minden nem tetszett, de az biztos, hogy támadásban rengeteg opciónk van, ha nem vagyunk lusták használni. James nem játszott az utolsó negyedben...ez azért aggasztó, ne kezdjen el megsérülgetni. Allen 7 rádobásból 19 pont, kezdésnek nem rossz
Azért a végén odament Rivershez, meg a Celtics padhoz, de nem igazán foglalkoztak vele...
Nagyon vártuk már az idénykezdetet, de szerintem kb semmi nem derült ki ebből a meccsből, James nem játszott sokat, Wade inkább tempókat dobált, közben a Celtics védelme elég gyengére sikerült. Na mondjuk lehet, hogy Terry-Green-Sullinger nem azt hozta, ami elvárt volt, de azért Barbosa talán pótoltaPP a végére azért csak elfáradt, 6/15 mezőnyből, de hát 40 percet játszott. Ennyit arról, hogy tud pihenni
Meg hogy milyen hosszú a kispad, összesen 4 játékos szállt be onnan
![]()
Az viszont biztos, hogy a perceket nálunk nehéz lesz jól elosztani, James megsérült, de Miller így is csak 6 percet játszott pl, vagy Haslem 11-et. A védekezés nálunk sincs rendben, Rondo folyamat a gyűrűnél volt, a triplákat se tudtuk jól lefogni, támadópattanókat is engedtünk, de a 120 dobott pont viszont jól néz ki
szerk.: Ja, meg elfelejtettem Rondot, a csávó mindent megtesz, hogy igazi bostoni legyen, meg hogy bevágódjon GarnettnélPofon kellene neki mondjuk Pittmantől.
Tetszik a hozzáállásTocy írta:Szidhatjuk akár a Lakerst isEazzy írta:Remélem nem lesz mostmár minden meccs után hat oldalnyi Celtics...![]()