USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.01. 01:18:22

Primitive írta:OKC-ben milyen változások voltak a nyáron?
A leglényegesebb az Harden távozása. Kevin Martinra cserélték a Rocketsal plusz draft cetliket kaptak.
Egyébként nagyjából maradt a helyzet.
Primitive
Entrenador del Barça

2012.11.01. 01:15:33

Eazzy írta: Nekem sem tetszik túlzottan a meccs, bár most Thad Young kezd beindulni.

Iggy csapatváltása azért szerintem nem az ő akart elmenni kategória, hanem elcserélték. Az elmúlt évek után valahogy nem ezt vártam volna...
Én csak egy mezei divatszurker vagyok. :lol: Nem vagyok annyira jártas ezekben a dolgokban. :wink: Mindenesetre szurkolok a 76ers-nek. Lassan már listám lesz arról, hogy kiknek szurkolok. Ezt éri? :lol: :lol: :lol:

OKC-ben milyen változások voltak a nyáron?
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.01. 01:07:09

Primitive írta:
Eazzy írta:
Valaki nézi még a Denver-Philly meccset?

Úristen...Mutombo hangja mindig elszörnyülködésre ad okot :D

Azt valaki tudja, hogy miért booznak Iggynek? Csinált valamit?
Én vagyok még. A tegnapi meccs jobb volt. Nagyon csapkodó a játék... :roll: Igoudalát meg gondolom szimplán csak ezért huhogják ki mert csapatot váltott!
Nekem sem tetszik túlzottan a meccs, bár most Thad Young kezd beindulni.

Iggy csapatváltása azért szerintem nem az ő akart elmenni kategória, hanem elcserélték. Az elmúlt évek után valahogy nem ezt vártam volna...
Primitive
Entrenador del Barça

2012.11.01. 00:59:21

Eazzy írta:

Én vagyok még. A tegnapi meccs jobb volt. Nagyon csapkodó a játék... :roll: Igoudalát meg gondolom szimplán csak ezért huhogják ki mert csapatot váltott!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.01. 00:28:15

A nagy NBA lázt kicsit megtörve, azért ez a move megér egy misét:
Kép

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.31. 20:00:39

Nézem a FA listát,lehet már nem a legfrissebb,de nem kis nevek vannak.
Baron Davis,T-Mac,Kenyon Martin,Pietrus,BigBen.plusz még elég sok jó név.

Bostont hagyjuk,ott teljesnek érzem a keretet.
OKC a másik kedvenc,ha én lennék Brooks,akkor egy Kenyon Martint,vagy akár egy Wallace lehet kikukáznék. 1 szezonra a palánk alá jó lehet bármelyik Ibaka-Perkins tehermentesítésére.
Egy hely még lenne is,14es keret van még csak a Thundernél.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.10.31. 19:49:13

csababarca írta:Itt az a szomorú,hogy mondvacsinált okokkal elment a legnagyobb keleti riválishoz,olyan ürüggyel,ami ott se fog teljesülni (kezdő,játékpercek), vagy csak feltételesen(gyűrű).
Ráadásul fele annyit keres, mint a Celticsben. Még Méhes mondta a meccsen. Tehát olyan kb. mint anno Saviola esete, mikor elment a Realba. Elnézést a hülye hasonlatért, idén kezdtem el nézni NBA-t. Nem vagyok nagy kosárfan, ez volt az első igazi meccsem, amit végignéztem, bár már a tavalyi szezonból is láttam pár részletet meccsekből.

Lényeg a lényeg, első NBA-s meccsem nagyon jó volt. 44-44-nél egyenlített a Boston, azt hittem fordítanak majd, de a Heat mindig tudott váltani és elhúzni. Főleg a meccs végén, amikor 107-111 volt, nagyon közel kerültek a kelták. Pedig előtte még 18 pont is volt a különbség a Miami javára. Várom az OKC nyitómeccsét, őket tartom szimpinek.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.31. 19:41:11

Tocy írta:
Amúgy a podcast utolsó kérdését itt feltenném: Melyik az az 5 csapat, amelyiknek szívesen megnéznéd az összes meccsét?
Boston,OKC,Wolves,Memphis,Denver.

Akiket nem néznék önszántamból,csak ha a fent említett csapatokkal játszanak: Lakers,Heat,Spurs.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 19:09:27

Bocs, ezt még ide kell másolnom, de tényleg ez az utolsó :D

"Az egyetlen negatívum, hogy KG megint megmutatta, hogy bármikor megalázza pussy Bosh-t, de hát tavaly óta már készülök erre. Mondjuk érthető, hogy miért játszott ilyen jól, hiszen már régóta mondták, hogy nagyon fel lesz pörögve Allen meg a gyűrűosztás miatt, és ha ő felpörög kő kövön nem marad, mert ő kemény, annyira hogy még akár Chalmersbe is beleköt, és utána elrohan hogy ezzel is hergelje őt... Sőt ha kell még Allennel se fog kezet, nem érdekli hogy ez mennyire gyerekesnek tűnik, mert hát ugye ő a legkeményebb a környéken..."

Gordon...még el se kezdődött az idény... :?

Amúgy a podcast utolsó kérdését itt feltenném: Melyik az az 5 csapat, amelyiknek szívesen megnéznéd az összes meccsét?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.31. 17:03:15

Allen sokáig téma lesz, várható volt :D
El akartuk cserélni?Igen
Padra tette Rivers?Igen
De kényszerűségből, miután sérült volt.Nem ugyanaz a szitu, de KG-t meg betette centerbe, KG első nyilatkozatainak egyike az volt, mindig is utált centert játszani ő nem center, ő erőcsatár, de Doc kérte így ott játszik.
Allenben nagyobb volt a büszkeség ugyanúgy megkapta volna a maga 30 percét Bradley mögött is, s a végső támadásoknál mindig ő volt fent, meg az utolsó percekre, s a fontos labdákat is ő kapta meg.
Csapatnak jobb volt, hogy Bradley kezd, s Allen jön a padról, Rivers látta egyértelmű volt hogy nem fog visszacserélni.
Ahogy csabbarca is írta elmegy máshova azt mondja hé srácok van még bennem erő akarok nyerni még egy gyűrűt, szerintem megértették volna.S még ha a Miamihoz megy akkor is, Phoenixből elment Nash a Lakershez és nem utálták meg, pedig ősellenség a két csapat.Allen is tett sokat a Celticsért nem lett volna ezzel akkora gond.Nyilván nem örültünk volna neki, de játékosok jönnek mennek.És amíg nem kezdett el nyilatkozgatni hogy mennyire rossz volt neki Bostonban, addig a külföldi sajtó meg ahogy olvasgattam a szurkolók is úgy voltak vele, sajnálják hogy elment, de itt vannak az újak, Lee-Terry-Barbosa és a többiek.
Elárulásnak valahol ezt tartják kint is, hogy oké elment, akkor zárjuk le ami volt, s mindenki megy s csinálja a maga dolgát.De nem így történt.Mondjuk felvetődhet a ki kezdte kérdés, de ami igazán fájó, hogy Allen gyakorlatilag a mai napig nem mondta meg miért nem írt alá hozzánk.Vagyis elmondta de össze-vissza.

Pacers meg szerintem pont amiatt hogy egyben van amiatt erősebb mint a többiek, ileltve Hibbert de főleg George sokat javulhat idénre.Grangernek már azért folyamat fáj itt is ott is, nem lepődnék meg ha George vállalná a Pacersben a pontdobás, agresszív gyűrűre török játékot, s azért ők a palánk alatt is nagyon erősek.Talán ezért tartják őket Keleten annyira előre, Nets veszélyes lehet, én a Knickstől továbbra sem látom hogy megtudná szorongatni a kiemelkedő csapatokat.

Eazzy te meg ne aggódj rögtön Denver-Philly eléggé pikáns meccs, tuti felpörögsz rá :D

Waitersnek viszont nagyon örülök, igaz 1 meccs de a csávó végre olyanokat bedobott mint a videóiban, s nem hagyta ki mint az előszezonban.Nem bánnám ha egy 10-15 pontos játékos lenne, fantasy szempontból nagy öröm lenne :D

Kezdődik :D
Monty Williams announced that Eric Gordon (knee) is out indefinitely.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 16:38:40

Na jó, tényleg sok volt már a Heat vs Celtics-ből, hónapok óta ez megy, megvolt az első meccs, amit megnyertünk, kész :D

Érdekelne, hogy mitől tartják keleti 3-5. csapatnak a Pacerst a szakírók? Csak szerintem nem lettek semmivel sem jobbak, mint tavaly? Viszont közben jobb lett talán a Knicks, mindenképp erős lett a Nets, erősödött szerintem a Sixers, bár ott ugye még összeszokási fázis van...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.31. 16:19:50

Bocs,de az nem ok hogy kikerült a kezdőből. Akkor lenne ok,ha olyan csapatba ment volna,ahol fix kezdő.így viszont csak egy szánalmas belemagyarázás a részéről.

Tisztelem a véleményedet,ezért van a fórum.Csak ez odavissza működjön,mert nektek az nem tetszik amit a boston csinál,nekünk meg az nem amit Allen tett. Ennyi az egész,más oldalról nézzük,és ha Heates lennék biztos úgy gondolkodnék mint Te.
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 15:43:28

csababarca írta:Hirtelen mekkora kedvenc lett a miamisoknál Allen. amikor rendre beveregette nektek a triplákat,akkor valahogy nem kedvelted így,Tocy.
Nem kell a ló túloldalára esni,tudjuk mi történt nyáron.
Gyűrűt akar? igen. Erre Miamiban kicsit nagyobb esélye van ez tény.
Padra került? miért,a Miamiban hol lesz? nem fog semmivel többet játszani,mint amennyit nálunk játszott volna.
Elment kész,és mivel a legnagyobb riválishoz ment el, a fene se fog törődni vele ezek után. Hidd el,ha elment volna nyugatra a lakers kivételével bárhova,vagy keleten a heat kivételével bárhova,egy kelta se lenne rá mérges, a játékosok se lennének még ennyire se ellenségesek.
Itt az a szomorú,hogy mondvacsinált okokkal elment a legnagyobb keleti riválishoz,olyan ürüggyel,ami ott se fog teljesülni (kezdő,játékpercek), vagy csak feltételesen(gyűrű).

Szóval nekünk keltáknak ez nem tetszik, nektek heateseknek meg nem kell szentté avatnotok,örüljetek hogy ott van,és meccsenként bedob 3-4 triplát átlagban,aztán jónapot.
De, képzeld, ugyanígy kedveltem, őt egyedül a Bostonból :wink: Azt, hogy mennyire mondvacsináltak az okok, arról más a véleményem, leírtam. Nem szent, egy szóval sem mondtam ilyet, csupán nem akkora tapló, mint ott jó páran. Örülünk is, ha bedobja, de azért talán szabad leírnom, elvégre erre való a fórum.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.31. 15:20:57

Hirtelen mekkora kedvenc lett a miamisoknál Allen. amikor rendre beveregette nektek a triplákat,akkor valahogy nem kedvelted így,Tocy.
Nem kell a ló túloldalára esni,tudjuk mi történt nyáron.
Gyűrűt akar? igen. Erre Miamiban kicsit nagyobb esélye van ez tény.
Padra került? miért,a Miamiban hol lesz? nem fog semmivel többet játszani,mint amennyit nálunk játszott volna.
Elment kész,és mivel a legnagyobb riválishoz ment el, a fene se fog törődni vele ezek után. Hidd el,ha elment volna nyugatra a lakers kivételével bárhova,vagy keleten a heat kivételével bárhova,egy kelta se lenne rá mérges, a játékosok se lennének még ennyire se ellenségesek.
Itt az a szomorú,hogy mondvacsinált okokkal elment a legnagyobb keleti riválishoz,olyan ürüggyel,ami ott se fog teljesülni (kezdő,játékpercek), vagy csak feltételesen(gyűrű).

Szóval nekünk keltáknak ez nem tetszik, nektek heateseknek meg nem kell szentté avatnotok,örüljetek hogy ott van,és meccsenként bedob 3-4 triplát átlagban,aztán jónapot.
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 15:12:45

[quote="Bob_Marley"][/quote]

El akartátok tradelni, el akartátok küldeni, azért gondolj bele, hogy neki ez milyen érzés volt, aztán kitettétek a kezdőből, "megtűrt" kategória lett kb. És akkor még ti árulózzátok le őt? Érdekes... Nem beszélt össze-vissza, nem jött ki jól Rondoval, Riversre megsértődött azon, hogy a padra tette, Bostonra meg azért, mert el akarták küldeni. Csak ő nem akkora tapló, mint KG, meg a kisöccse. :wink: De hát azért csak bevert nektek 19 pontot :twisted:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.31. 14:37:36

Bob_Marley írta:
Eazzy írta:Allen gyűrűt akar nyerni. Ha KG ennyire szívére veszi, akkor ő minek jött el Minnesotából?
Egyébként én valahol megértem Big Ticketet, de kicsit primadonnás a dolog.

Na de befejezve a dolog, már így is bűnsok szó esett a Celticsről.
Abban a Wolvesba maradt amíg lehetett, de érthető Allen is hogy elment ha úgy érzi gyűrűt akart nyerni, de ezt nem igazán mondta :D
Mindegy amit meccs után nyilatkozott korrekt volt, csak akkor előtte beszélt össze vissza :D De lezárta ő is a témát, s KG-ről is mondta hogy val. észre se vette mert annyira koncentrált.

Mi van veled Eazzy mi ez a depresszió???Írj akkor a Sixersről, tegnapi is leírtad hogy "nem izgat" a szezonkezdet, fiatal csapat, ott van még Bynum is, nem tudom mi kell még egy szurkolónak hogy lázba jöjjön? :D Philly táncoslányok ébresszenek reggel vagy mi?

De akkor beszélhetünk másról, Waiters lejátszotta Bealt, Dallas nyert LA-ben melyik legyen? :D
Á, csak elmerültem a youtube adta Iverson videókban. Ilyenkor mindig NBA depresszióm van :D

Philly táncosjányok ébreszthetnének most hogy mondod :D

Bynum nem fog játszani még egy ideig. Ha fog is, kitudja mi lesz a térdével. Kicsit érdekel, hogy mi lesz Holiday karrierjével, hogy Turner mennyire lesz béna (vicces lesz rögtön Iggy ellen. Remélem nem kezd el arcoskodni, és ész nélkül dobálni...). Biztos jobban felpörgök, ha menni fog a játék, meg persze várom a dolgokat. Csak nem érzem azt a feelinget, ami lejön a ti megszállott soraitokból :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.31. 14:21:51

Eazzy írta:Allen gyűrűt akar nyerni. Ha KG ennyire szívére veszi, akkor ő minek jött el Minnesotából?

Abban a Wolvesba maradt amíg lehetett, de érthető Allen is hogy elment ha úgy érzi gyűrűt akart nyerni, de ezt nem igazán mondta :D
Mindegy amit meccs után nyilatkozott korrekt volt, csak akkor előtte beszélt össze vissza :D De lezárta ő is a témát, s KG-ről is mondta hogy val. észre se vette mert annyira koncentrált.

Mi van veled Eazzy mi ez a depresszió???Írj akkor a Sixersről, tegnapi is leírtad hogy "nem izgat" a szezonkezdet, fiatal csapat, ott van még Bynum is, nem tudom mi kell még egy szurkolónak hogy lázba jöjjön? :D Philly táncoslányok ébresszenek reggel vagy mi?

De akkor beszélhetünk másról, Waiters lejátszotta Bealt, Dallas nyert LA-ben melyik legyen? :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.31. 14:16:07

Allen gyűrűt akar nyerni. Ha KG ennyire szívére veszi, akkor ő minek jött el Minnesotából?

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.31. 13:49:49

Én csak gyorsan erre az Allen kézfogásra reagálnék.
Semmi különös nincs abban, hogy Bradley kezet fogott Allennel, ahogy abban sincs hogy KG-Rondo-PP meg nem.Szerintem is valahol bunkóság viszont meg tudom őket érteni.S nem ütötték le meccsen nem volt ellene kemény fault, egyszerűen ahogy anno KG is mondta Allent kitörölték az emlékezetből.Ez szerintem a vállalható dolog, nem gyűlölködve beszélnek soha Allenről, meccsen sem mutattak arroganciát, elment rendben, akkor ennyi volt.
KG-kben van düh Allen miatt szerintem intelligensen megoldották, hogy nem generáltak feszültséget, s nem is "jópofiztak" semlegesek voltak.
Odalehetett volna menni? Igen Bunkóság volt valahol?Igen Allen elárulta a Celticset?Igen Allen valahol mosdatja magát?Igen
Utolsó kettő olyan amit szerintem KG-k gondolnak mert PP-Rondo mióta ligában van kelta, KG meg a Wolves-Celtics olyan emberek, akiknek a csapatuk a legfontosabb, KG-nél ez 10szer nagyobb, ő az anyját eladná a csapatért.
Erre Allen lelép a riválishoz úgy hogy az a baja, hogy nálunk nem kezdő, aztán kitalálja hogy Rondoval van baja, aztán Rivers-szel, majd szerinte őt soha nem szerette Boston majd jön kezet fogni?
Nem törődtek vele, lezárták az ügyet.Rondo az egyedüli aki nem ő rendszeresen visszaszól neki a sajtóban, szerencsére meccsen nem volt verekedés, mert meccs előtt féltem tőle hogy még az is lehet.

Allen sztorit ezzel én le is zártam, én szerettem elment, pont a Miamihoz indok nélkül gyakorlatilag, sok sikert neki a jövőben ahogy ezt írtam már, de mikor ellenünk van ugyanolyan ellenfél mint bárki más.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 13:23:22

Kalap1988 írta:
Tocy írta:Persze, hogy jobbak lesztek, ez nem is kérdés, csak mondjuk lehet, hogy legközelebb Bosh felugrik, meg James felugrik, amikor Rondo meg Barbosa megy a gyűrűre, és nem nézzük végig ennyiszer...van támadópotenciál a Celticsben, de mi sem védekeztünk jobban nálatok kb 15 percet leszámítva, akkor mentünk el ugye közel 20-ra. Amikor kellett, összeálltunk hátul, amúgy ha kint nem tudtuk megfogni Rondot, akkor bent nem is álltunk már elé. Barbosa is az első tripláját úgy dobta, hogy James másfél méterre tőle álldogált, és megnézhette, eldobhatta gond nélkül. Dobtatok 107-et egy laza védekezés ellen, ahol James alig-alig játszott, azt is elég nemtörődöm módon, illetve mi is dobtunk 120-at egy teljesen zavarodott védelem ellen, ebből se kell semmit levonni. Te azt mondod, hogy nem lesz mindig ilyen Green meg Terry. Én azt mondom Pierce és Barbosa sem. Nálunk nem lesz mindig ilyen Ray, majd lesz helyette Miller, vagy egy Chalmers, vagy Haslem. Azzal egyetértek, hogy a támadópotenciálotok félelmetes, a védelmet meg úgyis összerakja Doc, csak közben mi is jobbak leszünk ennél, az fix.

A kézfogáshoz meg, vicces volt, hogy egyedül Bradley fogott vele kezet. Pont ő.
Ti is jobbak lesztek ez nem kérdés, azért volt ott védekezés és odalépés keményen, persze nem mindig. Az is egyértelmű, hogy keleten más nem szólhat bele a végső győzelembe, csak ez a két csapat, ha hamarább nem kerülünk össze, akkor nagy összegben fogadnék a főcsoportdöntőre. Illetve szerintem a végső győztes is keleti lesz (de ez csak megérzés, erre már nem fogadnék), nektek valamivel jobb esélyetek van, de mi is összeállhatunk. Szerintem Pierce lehet ilyen állandóan, főleg, ha tud pihenni és csak a nagy meccseken kell ezt hoznia (ehhez Green nagyon kell és lesz is...), Barbosa a Phoenix-i időkben pont ezt hozta, szerintem benne is lehet ez konstansan és ő pedig az irányítóképessége miatt fontos még. Nálatok igen Miller jöhet, Chalmers szerintem most is extrát hozott, ugyan nem a hármasokat vállalta, de sokat tört be és 11 gólpasszt adott, ennek egy nagy részét épp 3-asra. Tehát ő szerintem maxot hozott, Haslemet nem tudom, ő nektek már tavaly is inkább a védekezésben volt nélkülözhetetlen. Tőle 10+-os meccset szerintem ti is keveset vártok.
Szerintem Pierce nem fogja ezt hozni, de hát ezt majd meglátjuk. Barbosa meg hozhatná, ha játszana, de szerintem nem fog ennél többet játszani, az meg azért irreális, hogy dobjon 16 pontokat az utolsó negyedben :D Chalmers meglepő módon most tényleg irányított, ennek tudható be a 11 assziszt, de azért amikor majd James veszi a kezébe a karmesteri pálcát, akkor lesznek triplalehetőségei is, 10-12 pontot azért én várnék tőle. Haslem persze, csak írtad, hogy Allen nem lesz ilyen, de jön helyette 3 másik, aki tudja hozni azokat a pontokat, pl Haslem tavaly a Pacers ellen dobott az utolsó negyedben 8at, amikor ő kapta a labdákat.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.10.31. 12:47:41

Tocy írta:Persze, hogy jobbak lesztek, ez nem is kérdés, csak mondjuk lehet, hogy legközelebb Bosh felugrik, meg James felugrik, amikor Rondo meg Barbosa megy a gyűrűre, és nem nézzük végig ennyiszer...van támadópotenciál a Celticsben, de mi sem védekeztünk jobban nálatok kb 15 percet leszámítva, akkor mentünk el ugye közel 20-ra. Amikor kellett, összeálltunk hátul, amúgy ha kint nem tudtuk megfogni Rondot, akkor bent nem is álltunk már elé. Barbosa is az első tripláját úgy dobta, hogy James másfél méterre tőle álldogált, és megnézhette, eldobhatta gond nélkül. Dobtatok 107-et egy laza védekezés ellen, ahol James alig-alig játszott, azt is elég nemtörődöm módon, illetve mi is dobtunk 120-at egy teljesen zavarodott védelem ellen, ebből se kell semmit levonni. Te azt mondod, hogy nem lesz mindig ilyen Green meg Terry. Én azt mondom Pierce és Barbosa sem. Nálunk nem lesz mindig ilyen Ray, majd lesz helyette Miller, vagy egy Chalmers, vagy Haslem. Azzal egyetértek, hogy a támadópotenciálotok félelmetes, a védelmet meg úgyis összerakja Doc, csak közben mi is jobbak leszünk ennél, az fix.

Ti is jobbak lesztek ez nem kérdés, azért volt ott védekezés és odalépés keményen, persze nem mindig. Az is egyértelmű, hogy keleten más nem szólhat bele a végső győzelembe, csak ez a két csapat, ha hamarább nem kerülünk össze, akkor nagy összegben fogadnék a főcsoportdöntőre. Illetve szerintem a végső győztes is keleti lesz (de ez csak megérzés, erre már nem fogadnék), nektek valamivel jobb esélyetek van, de mi is összeállhatunk. Szerintem Pierce lehet ilyen állandóan, főleg, ha tud pihenni és csak a nagy meccseken kell ezt hoznia (ehhez Green nagyon kell és lesz is...), Barbosa a Phoenix-i időkben pont ezt hozta, szerintem benne is lehet ez konstansan és ő pedig az irányítóképessége miatt fontos még. Nálatok igen Miller jöhet, Chalmers szerintem most is extrát hozott, ugyan nem a hármasokat vállalta, de sokat tört be és 11 gólpasszt adott, ennek egy nagy részét épp 3-asra. Tehát ő szerintem maxot hozott, Haslemet nem tudom, ő nektek már tavaly is inkább a védekezésben volt nélkülözhetetlen. Tőle 10+-os meccset szerintem ti is keveset vártok.
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 12:37:53

Persze, hogy jobbak lesztek, ez nem is kérdés, csak mondjuk lehet, hogy legközelebb Bosh felugrik, meg James felugrik, amikor Rondo meg Barbosa megy a gyűrűre, és nem nézzük végig ennyiszer...van támadópotenciál a Celticsben, de mi sem védekeztünk jobban nálatok kb 15 percet leszámítva, akkor mentünk el ugye közel 20-ra. Amikor kellett, összeálltunk hátul, amúgy ha kint nem tudtuk megfogni Rondot, akkor bent nem is álltunk már elé. Barbosa is az első tripláját úgy dobta, hogy James másfél méterre tőle álldogált, és megnézhette, eldobhatta gond nélkül. Dobtatok 107-et egy laza védekezés ellen, ahol James alig-alig játszott, azt is elég nemtörődöm módon, illetve mi is dobtunk 120-at egy teljesen zavarodott védelem ellen, ebből se kell semmit levonni. Te azt mondod, hogy nem lesz mindig ilyen Green meg Terry. Én azt mondom Pierce és Barbosa sem. Nálunk nem lesz mindig ilyen Ray, majd lesz helyette Miller, vagy egy Chalmers, vagy Haslem. Azzal egyetértek, hogy a támadópotenciálotok félelmetes, a védelmet meg úgyis összerakja Doc, csak közben mi is jobbak leszünk ennél, az fix.

Kalap1988
Director del Fútbol

2012.10.31. 12:12:41

Tocy írta:Na hát csak behúztuk, a végén Bosh megnyerte, csak hogy a statjai jól mutassanak :D 19 pont, 10 pattanó, 3 blokk. Sok minden nem tetszett, de az biztos, hogy támadásban rengeteg opciónk van, ha nem vagyunk lusták használni. James nem játszott az utolsó negyedben...ez azért aggasztó, ne kezdjen el megsérülgetni. Allen 7 rádobásból 19 pont, kezdésnek nem rossz :D Azért a végén odament Rivershez, meg a Celtics padhoz, de nem igazán foglalkoztak vele...

Nagyon vártuk már az idénykezdetet, de szerintem kb semmi nem derült ki ebből a meccsből, James nem játszott sokat, Wade inkább tempókat dobált, közben a Celtics védelme elég gyengére sikerült. Na mondjuk lehet, hogy Terry-Green-Sullinger nem azt hozta, ami elvárt volt, de azért Barbosa talán pótolta :D PP a végére azért csak elfáradt, 6/15 mezőnyből, de hát 40 percet játszott. Ennyit arról, hogy tud pihenni :D Meg hogy milyen hosszú a kispad, összesen 4 játékos szállt be onnan :D

Az viszont biztos, hogy a perceket nálunk nehéz lesz jól elosztani, James megsérült, de Miller így is csak 6 percet játszott pl, vagy Haslem 11-et. A védekezés nálunk sincs rendben, Rondo folyamat a gyűrűnél volt, a triplákat se tudtuk jól lefogni, támadópattanókat is engedtünk, de a 120 dobott pont viszont jól néz ki :D

szerk.: Ja, meg elfelejtettem Rondot, a csávó mindent megtesz, hogy igazi bostoni legyen, meg hogy bevágódjon Garnettnél :D Pofon kellene neki mondjuk Pittmantől.
Hogy ne csak Heat szemüveg legyen: Ti 70%-on pörögtetek, ez lehet, viszont mi sem többön, sőt... A védekezés kritikán aluli volt, össze kell szedni, viszont kezdhetnek összecsinálni az ellenfelek, mert amit támadópotenciálban látok ebben a csapatban az elég félelmetes.... Úgy dobtunk 107 pontot, hogy KG, Green és Terry gyakorlatilag használhatatlan volt és ne higgye senki azt, hogy ők ilyenek is lesznek a szezonban. Barbosa meg tudja ezt, semmivel sem extrább teljesítmény, mint a túloldalt Allené. Garnett nem érezte a játékot, de nincs vele baj, az látszik, hogy fizikálisan rendben van, jól mozgott, még akklimatizálódnia kell. Green-el nem tudom mi volt, de ő még nagyon sok mindent tartalékol, kezdhettek félni :) Terry-t pedig nem kell bemutatni, neki is voltak hülye labdaeladásai (pl amikor szerzett labda után Garnett zárta Haslemet balról (már Terry szempontjából) és dobhatott volna egy tiszta ziccert, helyette elvitte jobbra és vissza akarta adni Garnettnek, de belemenés lett jogosan :D Na az Terry-s volt amúgy :D Viszont ő is sokkal többet tud. Szóval lehet azt mondani, hogy ti 70%-on pörögtetek, tőlünk meg pl Barbosa extrát hozott, de ez így nem igaz, a 70% lehet igaz, de ettől mi is 100-szor jobban fogunk pörögni és védekezni, na meg támadásban volt 3 inkompetens játékosunk, akik sokkal többet tudnak, nálatok meg mindenkinek beesett minden. Ray se lesz mindig ilyen, ne izgulj. Rondotól bunkóság volt visszahúzni Wade-t, de én ezeken a faultokon, ha én kapom akkor sem akadok ki annyira, mert nem sérülésveszélyes (ellentétben mondjuk Wade tavalyi All-star gálás ténykedésével, ugye-ugye...). Kijött belőle a düh és rosszul, de kárt nem akart okozni. Ebbe a kezet nem fogós sztoriba nem mennék bele, én kezet fognék Ray-el, ha Celticses lennék (volt is, aki megtette), de ennyivel le is zárom.
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.31. 10:19:16

Nuggets-Sixers, Grizzlies-Clippers érdekesnek tűnik, bár ha Bynum nem játszik, akkor azért sokat nem tudunk meg a Phillyről...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.31. 10:05:00

Tocy írta:
Eazzy írta:Remélem nem lesz mostmár minden meccs után hat oldalnyi Celtics... :D
Szidhatjuk akár a Lakerst is :mrgreen: :mrgreen:
Tetszik a hozzáállás :D

Ma lesz jó pár meccs, ki melyiket várja/tekinti meg?

Denver - Philly igencsak jónak ígérkezik, bár Bynum aligha fog játszani.
Válasz küldése