Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szoktam fórumra írni, inkább csak olvasom, de ehhez tudok hozzászólni: ÖKÖR VAGY !krampusz írta:Kár elutazni Leverkusen ellen, ott is szívás lesz!!
Itt a vége fuss el véle..... Felvan adva lecke Pepnek. Ha nem tud változtatni nagyon hamar, akkor az elért nagyszerű sikerek ellenére megkell köszönni a munkáját. Sajnos a múltból nem lehet megélni, főleg nem egy Barcelonánál, hamar előkerülnek azok a bizonyos kendők...
Jah jól van akkordavidsilva97 írta:lluisllach89 énmeg azért irtam igy mert ebből a négyből valameik 3 be kéne cserélni
Duplán kell szurkolni srácokdaffy írta:kib.szom a tévét az ablakon
Neeeeeee...Ha sorfalat kell állnunk,akkor nálam el fog szakadni az a bizonyos cérna.Kivéve ha ez annyira felspanolja a srácokat,hogy utána álomfocivel kiütik a Margitot,mondjuk úgy 5:0-ralui1698 írta:Ennyit kérek én is csak.szajko írta:a sorfal.
Ok, rossz hogy bukjuk a ligát, de ettől még mondjuk a kupa meglehet plusz a jó bl szereplés is.
De egy bajnoki sorfal otthon a Camp Nou-ban az nagyon, de nagyon fájó lenne. Megkockáztatom, hogy számomra felérne akkora cumival, mint a madridistáknak mondjuk a 2-6 és az 5-0 együtt.
Látni krisztit meg zsozét... áhh ne is, inkább próbáljunk meg legalább egy x-et kihozni ma.
tesóm madridos mezébe megyek suliballuisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma
Videóra is veszed barátocskám?daffy írta:kib.szom a tévét az ablakonlluisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma
- mi a bajod Messivel?Replay írta:Kezdő alapján azért már lehetett előre sejteni, hogy Guardiola-bácsi lemondott a bajnoki cimről.
én meg attol vagyok ki, hogy egyszer nem leszünk bajnokok és olyan szinten megy a sívás rívás, mintha kiestunk volna a 3. vonalba....Balinho írta:Az ilyen dumától de kivagyok... Sajnos a szurkoló ilyen, amikor nyer a csapata örül, ha gyatrán játszik és kikap nemörül. Persze ha neked örömöt okoz a mai játékunk, akkor lelkendezz helyettünk is.visca el barca írta:ÚRISTEN! 30 meccsenként kikapunk egyszer, és mindenki a kardjába akar dőlni. van ám még más csapat is spanyolhonban, nem muszáj a barcanak szurkolni
magyarul mondva picsát csinál a szájából.Sanama írta:Elég gyáva, és megint csak azt bizonyítja, hogy beszél össze-vissza...Replay írta:Kezdő alapján azért már lehetett előre sejteni, hogy Guardiola-bácsi lemondott a bajnoki cimről.
Inkább pártolj átdaffy írta:kib.szom a tévét az ablakonlluisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma
Én kimegyek a meccsre, április 22-én!Pedig nem akartam!lluisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma
kib.szom a tévét az ablakonlluisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma
Még van 45 perc a meccsből! Persze, ha azt vesszük, hogy milyen formában vagyunk idegenben, akkor ma esélytelen lesz a fordítás...krampusz írta:Kár elutazni Leverkusen ellen, ott is szívás lesz!!
Itt a vége fuss el véle..... Felvan adva lecke Pepnek. Ha nem tud változtatni nagyon hamar, akkor az elért nagyszerű sikerek ellenére megkell köszönni a munkáját. Sajnos a múltból nem lehet megélni, főleg nem egy Barcelonánál, hamar előkerülnek azok a bizonyos kendők...
Elég gyáva, és megint csak azt bizonyítja, hogy beszél össze-vissza...Replay írta:Kezdő alapján azért már lehetett előre sejteni, hogy Guardiola-bácsi lemondott a bajnoki cimről.
Ennyit kérek én is csak.szajko írta:a sorfal.