Balinho írta: ↑2021.09.08. 07:45:22
Az nso átvett egy interjút vele az AS-tól, ahol a következőket mondta: "Messi a csapatkapitányok hamarabbi fizetéscsökkentése és Griezmann távozása esetén sem maradhatott, fontos ugyanakkor, hogy a bérekre szánt kiadásainkat sikerült száztízről nyolcvan százalékra redukálnunk”
Na most ebből azért több dolog is következik:
1) Vagy teljesen totálisan homályban volt a klub anyagi állapotával kapcsolatban, és csak valamikor augusztusban esett le neki a tantusz (ez a szakmai kvalitásairól mondana el sokat).
2) Vagy pontosan tudta, hogy nincs az a tömeges fizetés csökkentés, ami mellett maradhat Messi, akkor meg augusztusig gond nélkül mosolygott meg hazudott bele mindenki arcába.
Tegnap pontosan ugyan ezen voltam kiakadva én is...
Ez, mármint Grízes távozása és a 4 csk fizu csökkentése elég komoly dolog már önmagában is, de ezek szerint még több dolog kellett volna ahhoz, hogy Messi maradjon. Viszont ilyen súlyú dolgok bizonytalan bekövetkezése esetén én nem hajtom hetekig, hónapokig, hogy mindenki nyugodjon meg, minden a legnagyobb rendben, no para... Nem hajtom, mert ezzel azt a hamis biztonságérzetet adom meg a szurkolóknak, hogy 1-2 részlet és Messi tényleg marad... Miközben ehhez azért kb a fél keretnek távozni meg fizetést csökkenteni kellett volna...
Ez nekem kb olyan, mintha aláírnék egy adás-vételit egy 100 milliós házra, miközben 250 a nettóm, de bízok benne, hogy a következő 2-3 hónapban valamelyik hétvégén nyerek a lottón és akkor ki tudom fizetni... Benne van a pakliban, de azért erre nem kezdem el újságolni mindenkinek, hogy vettem egy villát, csak még várni kell az utolsó részletre, de azzal se lesz gond...
Ha viszont az van, hogy sokkal rosszabb gazdasági helyzetben van a klub, mint amilyenben a hatalomátvételnél gondolták, és ez csak nyár közepén derült ki, arra nem tudok mit mondani... Ezt is el tudom hinni, mert bartoékból bármit kinézek, illetve tények vannak róla, hogy olyan eldugott kifizetéseket produkáltak, amik csak egy teljes átvilágítás során derültek ki. Ez viszont nyilván idő... Szóval ezt is simán el tudom képzelni, hogy ők azt hitték, hogy van 10 euró mozgásterük, de júliusra kiderült, hogy nincsen, csak 6... Ez persze sok mindent átír...
100 szónak is 1 a vége: ott hibázott óriásit, hogy 19-re lapot húzott és folyamatosan nyomta a sajtóban, hogy Messi hosszabbítása rendben lesz, miközben valószínűleg neki is voltak álmatlan éjszakái, hogy ezt hogy kéne megoldani és pontosan tudta, hogy az egész pakliban csak egy darab 2-es van... Mert ezzel így most azt érte el, hogy a visszafelé és másra mutogatás csak mentegetőzésnek tűnik és mindenki ki van rá akadva. Ha óvatosabb hangnemet ütött volna meg, és nem tett volna ilyen magabiztos nyilatkozatokat, és Messi így távozik, akkor simán rá húzhatta volna 1/1 az előző elnökségre meg Tebas-ra... De így...
[