Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Director del Fútbol
Egész egyszerűen, azok után, amit ma olvastam a honlapon, hogy R10 már nem boldog itt, nem tudok mást mondani, minthogy távozzon, szépen válljunk el, mert ebből már úgyis csak tányértörés lenne, mint egy rossz házasságnál. Erre meg nincs szükség, van elég bajunk nélküle is.
Köszi és viszlát!
Köszi és viszlát!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Director del Fútbol
Varga Tamás írta:Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása.
Sztem a kettő nem összehasonlítható!!! Rijkaard szerencsétlen annyit teljesít amennyit tud!! Arról nem tehet hogy hülye hozzá!! Ő legalább próbálkozik!!

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Annyira szidjátok , hogy miért megy, vagy pont azért hogy takarodjon...engem meg annyira idegesít , mégis mit gondoltok kinek köszönhető az a 2 bajnoki , meg a BL ? A csapatnak...nane...rejkárdank...ez viccnek is rossz , annak hogy dinho akkori mentalitása , átragadt a csapatra és hogy ő irányította gyakorlatilag. Na akkor ezek után ne mondja senki hogy takarodjon , hanem mondja hogy "köszi szépen Roni vérzik a szivem hogy elmész de igy jobb mindenkinek" mert ezt érdemli , és mert ebbe a mostani Barcaba simán beférne , sőt nélkülözhetetlen lenne. De jó menjen megnézem ki pótolja , ki fog olyan gólt ollózni mint ő az Athleticonak , stb stb.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A takarodj szóért biztosan nem oktattalak ki.Varga Tamás írta:Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása.
in to exile
Hihetetlen szomorú vagyok még mindig, DE idegesít, hogy Ronaldinho nem képes elmondani mi a baja? Miért nem nyilatkozik? Ez számomra nagyon furcsa...
De ha úgy érzi, hogy pont a Milanba lesz jó helye akkor...
szerintem ez az első lépés a leépüléséig, de ha neki ez jó...

Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho 

Most egyet értek veled, a takarodj szó itt is túlzás! Frenkivel kapcsolatban is igy gondolom, és itt is.Varga Tamás írta:Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása.

- Dave87
- Capitá del Barça
A Milanos Ronaldinhonak nem fogok azért szurkolni, h minél előbb formába lendüljön és visszanyerje régi formáját (ami lehetetlen egyébként), hiába a kedvencem Roni.
Kicsit zavar, hogy (én legalábbis) úgy látom, nagy ívben x@arik a csapatra, és teljes nyugalommal hagyja/hagyta összedőlni azt, amit eddig felépített a Barcával.
Ez valamennyire a társaihoz való hozzáállását is minősíti.
Kicsit zavar, hogy (én legalábbis) úgy látom, nagy ívben x@arik a csapatra, és teljes nyugalommal hagyja/hagyta összedőlni azt, amit eddig felépített a Barcával.
Ez valamennyire a társaihoz való hozzáállását is minősíti.
-
- Llegenda del Barça
Csak azt nem értem, hogy mitől vált boldogtalanná. Állítólag nagyon is jól érezte megát az éjszakában...
Sajnos csalódtam benne én is. Lehúzta magát (sajnos voltak akik hagyták), most meg nem boldog...Azt érzem, hogy próbálja magáról elterelni a felelősséget, legalábbis ezekeből a nyilatkozatokból. Igaz, ennek lehet a fele se igaz.
A menedzsere meg inkább meg se szólaljon, ha nem meri az igazat mondani, csak terel össze-vissza.

Sajnos csalódtam benne én is. Lehúzta magát (sajnos voltak akik hagyták), most meg nem boldog...Azt érzem, hogy próbálja magáról elterelni a felelősséget, legalábbis ezekeből a nyilatkozatokból. Igaz, ennek lehet a fele se igaz.
A menedzsere meg inkább meg se szólaljon, ha nem meri az igazat mondani, csak terel össze-vissza.
- home
- Jugador d'estrella
persze hogy nyugtatom mert nem ezt ,,szoktam" meg...de tény amíg ő nem nyilatkozik (valszeg a teljes igazságot pár év múlva egy újságból tudjuk meg ha megtudjuk) addig még bármi meglehet...
,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
- home
- Jugador d'estrella
szerintem meg annyi az egész hogy elmegy elmegy. letett valamit amit megköszönünk és most nem kezdjük el cseszegetni...ennyi
,,EVERYBODY LIES."
-
- Llegenda del Barça
persze, van egy idealista álláspont ebben a szituban, ez a "nem tudjuk, h mi van a háttérben, biztos nagyon akart a gyerek, de mégsem jött össze neki..." és van a realista álláspont, ez pedig az "ennyit dobott a gép ronaldinhonak a barcában, és ez ellen ő sem tett semmit sem, h ne így legyen". én az utóbbi felé hajlok.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- danko94
- Entrenador del Barça
Majd Honvéd-Milan lesz és r10 a Bozsikba debütál....Boixos írta:akárki mondta, már ha mondták egyáltalán, evidens, h egy tré barcából, a szárnyaló milanba kell mennie... végülis, nem baj, ha bebukják a bl-indulás után az uefát is, ott figyel a biztonság kedvéért az coppa d'intertoto is. majd fantasztikus derbyket nyomhatnak a kazah 3. helyezettel. sok sikert hozzá!

- home
- Jugador d'estrella
túl sok a ha és a de....mindenki vádaskodik, holott azt sem tudjuk mi folyik a háttérben, mitől alakult így ez az egész 1,5-2 év. Elmegy és kész vagy nem megy el és akkor mindenki néz majd, hogy mi a sz*r történt....senki nem tudja mi miért van...ez van gyerekek valszeg nem is fogjuk megtudni
,,EVERYBODY LIES."
-
- Llegenda del Barça
akárki mondta, már ha mondták egyáltalán, evidens, h egy tré barcából, a szárnyaló milanba kell mennie... végülis, nem baj, ha bebukják a bl-indulás után az uefát is, ott figyel a biztonság kedvéért az coppa d'intertoto is. majd fantasztikus derbyket nyomhatnak a kazah 3. helyezettel. sok sikert hozzá!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Victor_Valdes
Sztem Roni azt fogja nyilatkozni amit a nép hallani akar....De ha Roni is ugy gondolja mint a bátyja akkor jobb is ha elmegy innen!home írta:olvasta valaki hogy ezt ronaldinho nyilatkozta???? nem. az a sza*ros ügynökség. általában ilyen helyzetekben a játékosoknak nem sok beleszólási jogot adnak mert pénz így meg pénz úgy...majd megvárnám amég ő fog nyilatkozni addig nem ítélkezem. szerintem ti se tegyétek
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- home
- Jugador d'estrella
olvasta valaki hogy ezt ronaldinho nyilatkozta???? nem. az a sza*ros ügynökség. általában ilyen helyzetekben a játékosoknak nem sok beleszólási jogot adnak mert pénz így meg pénz úgy...majd megvárnám amég ő fog nyilatkozni addig nem ítélkezem. szerintem ti se tegyétek 

,,EVERYBODY LIES."
-
Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása. 

in to exile
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Persze,félre.Meg sem jelent ilyen hír,sőt,az összes átigazolásáról szóló cikk félrefordítás és marad nálunk,sőt hosszabít 2023-ig,azzal a feltétellel,hogy a járókeretet is a Barca valamint a Nike biztosítja majd.Gomezinho írta:Ezt tuti nem Ronaldinho nyilatkozta! Me szerintem félre lett forditva! Ez hülyeség hogy ezért nem boldog! Szerintem félreforditotta valaki vagy nemtudom! De ennek nemnagyon van értelme se valóságalapja!

A bátyja alapból egy fallosz,s ő is egész jó pozícióban van,ugyanezért a jelzőért folytatott harcban.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Én még soha nem szerettem egy focistát sem úgy,mint Ronaldinhot,de ekkorát sem csalódtam senkiben sem...De eléggé furcsálom,hogy eddig még azt mondta,hogy nem megy el sem a Milanhoz,sem az Interhez,mert jól érzi itt magát.Erre tessék!Retteneteset csalódtam.A hozzáállásáról meg inkább nem is mondok semmit...Amúgy az a véleményem,hogy ez elég nagy visszalépés.A Barcaból a Milanba...pfffffffff...Meg egyáltalán az olasz bajnokság...
persze, a gonosz, szívtelen bátyja, aki irigy a sikereire, és aki hitler leszármazottja.danko94 írta:Ezt nem ő, hanem a pénzéhes bátyja mondta!!!!G-Jay írta:"a Barca rossz produkciójának köszönhető az, hogy a futballista távozni kíván."
Mivaaaaaaan???
Hát nagyon remélem hogy Dinho ezt nem így gondolja, vagyis nem gondolja ezt komolyan! Mintha ő olyan qva sokat tett volna azért, már elnézest, hogy a csapatnak jó legyen a szezona! Én mindíg kiálltam mellette, megadtam volna a végsőkig neki az esélyt, mert ugy gondoltam érdemes rá. Hát ezek szerint iszonyat nagyot tévedtem! Elhagyja a klubbot, mert annak rosszul megy...mert aztán a Milan fantasztikus...vagy éppen ő maga is bomba formában van mi? Méltatlan ami folyik körülötte a klubhoz, immáron ugy vagyok vele, hogy menjen és vissza ne nézzen, mert senki nem fogja siratni! Lehet, hogy az hozza ki belőlem, hogy idegesít az egész, de nekem ekkora csalódást a kedvenc játékosom még nem okozott. Asszem komolyan elgondolkozhat arról amit csinál...
G.
valójában egy mikrochip van beleültetve ronaldinho fejébe, és a bátyja azon keresztül irányítja.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Ezt tuti nem Ronaldinho nyilatkozta! Me szerintem félre lett forditva! Ez hülyeség hogy ezért nem boldog! Szerintem félreforditotta valaki vagy nemtudom! De ennek nemnagyon van értelme se valóságalapja!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!