Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezzel az erővel ezt meg is fordíthatnánk...gekkodan írta:Mint lentebb írtam: amikor a spori eldöntötte, hogy bíró lesz és ezt a pályát válaszotta, nem hiszem, hogy ne készítették volna fel arra, hogy ez nem kávéház lesz. Nem az a jellemző ebben a meloban, hogy köszöngetnek neked a játékosok, mint a virágüzletben és mindenki előre kalapot emel neked a döntéseidre.
Igen egyet értek. Ne tapsolgasson meg reklamáljon.Boixos írta:bocsesz, igaz, ezzel együtt tartom, h jogosan küldte ki a gyereket.Fernando írta:Rocchi vezette a meccset Milánóban.
az hiányzott volna, hogy a meccset az a vak rosetti vezesse (egyébként tényleg a legmagasabban jegyzett olasz spori, de mirefelBoixos írta:az inter-milanról annyit, h snejdert valszeg jogosan küldte le rosetti (aki egyébként jelen pillanatban a legmagasabban jegyzett bíró itáliában), ő tudja, h miket ugatott neki három centiről a holland, biztos nem véletlenül kapta a pirosat. ugyanilyen v ehhez nagyon hasonló szitu történt egy madrid meccsen is pár éve, amikor asszem gutit zavarták le így (vagy rault????), mert ő sem fogta vissza magát a bíróval szemben.
más kérdés, h a puding milannak ez sem volt elég, közük sem volt a meccshez. lehet, h még egy-két embernyi előny elfért volna náluk, akkor talán leikszelnek...
és hát ebből is látszik, h mekkora flash volt a siena elleni négyes (80 percnyi emberelőnnyel ugye...).
Igy van.Sanama írta:Szerintem meg nagyon is jól tette,hogy leküldte. Ez a gúnyos tapsolós beszólogatósdi nem oda való,mint ahogy a durvaság sem.
Ennyi.
Nehogymár egy majmot csináljanak a játékvezetőből...
A visszajátszásban egy 'bravo..'-t lehetett leolvasni a szájáról,a taps mellett..CS0ki írta:Egyébként tudjuk, hogy mit mondott Sneijder a sporinak?
Gekkodan! Ha felkészítették, ha nem, a szabály az szabály, ha egy játékos nem tud viselkedni, akkor higgadtan le kell küldeni a pályáról. Nem tudom mit mondott Sneider,de épp ezért mondom, hogy akár igaza is lehetett a sporinak (nem 100%persze).Egyébként a játékos meg azért játékos, hogy elviselje a neki nem tetsző bírói döntéseket! Vagy nem készítették fel rá?:Dgekkodan írta:Mint lentebb írtam: amikor a spori eldöntötte, hogy bíró lesz és ezt a pályát válaszotta, nem hiszem, hogy ne készítették volna fel arra, hogy ez nem kávéház lesz. Nem az a jellemző ebben a meloban, hogy köszöngetnek neked a játékosok, mint a virágüzletben és mindenki előre kalapot emel neked a döntéseidre.CS0ki írta:Egyébként tudjuk, hogy mit mondott Sneijder a sporinak? Vagy ha elküldte az anyába meg az mondta neki, hogy dögöljön meg, az is csak sárga?
Ilyen hosszan ott tapsolgat a pofájába, mellette még ki tudja mit magyaráz...nálam ez nem volt meglepetés piros...![]()
Mourinho meg óriási arc!Nagyon bírom azt a [auto_cenzúra], nem is mint edzőt, hanem mint showmant!
Ha erre nem figyelmeztették, akkor megtanulhatta azóta. Nyilván vezetett már elég meccset és az alacsonyabb ligákban kaphatott ennél cifrábbat is. Hagyjuk már.
Nem a meccs fontossága határozza meg a dolgokat, de ha tegnap nem José ül a padon és nem az Inter, hanem mondjuk a Juve lett volna 1-0nál ilyen szituban, akkor a Milan lazán legyalulja őket.
És tudod miért nem vállalnám be? Mert egy olyan derbi kapcsán, amiről 3 hete beszél egész Olaszország, már a saját nyugalmam és biztonságom miatt sem kockáztatom azt meg, hogy gyeremeteg bakival befolyásolok egy ilyen mérkőzést.
Egyébként meg ez a szerencsétlen nyomorék akart bíró lenni, vállalnia kellett, hogy néha megszólják az édesanyját. Mehetett volna fogásznak is.
Mint lentebb írtam: amikor a spori eldöntötte, hogy bíró lesz és ezt a pályát válaszotta, nem hiszem, hogy ne készítették volna fel arra, hogy ez nem kávéház lesz. Nem az a jellemző ebben a meloban, hogy köszöngetnek neked a játékosok, mint a virágüzletben és mindenki előre kalapot emel neked a döntéseidre.CS0ki írta:Egyébként tudjuk, hogy mit mondott Sneijder a sporinak? Vagy ha elküldte az anyába meg az mondta neki, hogy dögöljön meg, az is csak sárga?
Ilyen hosszan ott tapsolgat a pofájába, mellette még ki tudja mit magyaráz...nálam ez nem volt meglepetés piros...![]()
Mourinho meg óriási arc!Nagyon bírom azt a [auto_cenzúra], nem is mint edzőt, hanem mint showmant!
Ugyan már. Az a bíró aki ilyenért pirosat ad, a saját gyenge képességeiről tesz bizonyságot. Az ilyen bírónak gyenge az idegzete, és egy bírónál az nagyon gáz. Sárga talán még jogos lett volna, de nem véletlenül tapsolta Sneijder a bírót, már előtte több alkalommal fújt nyilvánvaló baromságokat az Inter ellen. Nagyon fos volt ez a bíró, ilyen rangadó környékére többet nem is engedném!Etooka írta:Előtte fél percig tapsolta a bírót, a szemétől 1,5 m-re, és gondolom, nem azt kérdezte meg tőle, hogy hogy van... De már önmagában a tapsolásért is ki lehet állítani, ha előtte úgy viselkedett, és folyamatosan reklamált.gekkodan írta:Ennek a bírónak annyi esze nincs, hogy a festéket felkavarja... Szánalmas.
Egy ilyen derbin bevállalni, hogy a meccs elején kidobsz valakit elsőre pirossal, reklamálásért? Hát tényleg tiszta röhet. Galliani papa gondolom benyúlt a zsebeibe, mert látta, hogy nagy kalap gyötrelem a csapata. Nem tudok más magyarázatot.
Nem igazán értem, h ezzel a hsz-al mit szerettél volna kifejezni, de ha azt, h a bíró az Internek segített, ill. h a győzelem nem megérdemelt, akkor ebben az esetben megkérnélek, h ásd el magad jó mélyre, de lehetőleg betonba, h még fő se nőjön rajtad. De ha félre értettelek, akkor bocs.Maicon! Applause Applause Hihetetlen! Brick wall
Szép volt spori!!!Grat. Inter!Gyönyörű győzelem!vicc.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Bányász írta:„Mindent megmutattunk, amire képesek vagyunk. Taktikailag, fizikailag és pszichológiailag is kitűnőek voltunk, fantasztikus meccset játszottunk. Esetleg úgy kaphattunk volna ki, ha hat játékosra fogyatkozunk. Héttel ugyanígy nyertünk volna"
Én meg azt nem tudom,h alacsony színvonalú volt e de nekem kifejezettem tetszett.Már így összehasonlítva a többi olasz meccsel,mondjuk a Juve - Milannal.Ég és föld.Persze lehet a hangulat meg az indulatok tettek rá egy lapáttal az élvezhetőségre de én egészen jól szórakoztam.Persze helyenként voltak hibák de voltak egészen szép dolgok is.Amúgy a meccs eléggé alacsony szinvonalú volt, ha finoman akarnék fogalmazni azt mondanám, h taktikus. Razz , az is igaz, h senki sem számitott egy látványos meccsre, hozták a csapatok amit lehetett várni.
Hatalmas volt, amikor feltüzelte a szurkolókatozsimiki írta:ez az állat Mourinho enyhén együtt él a játékkalaz a beképzelt fej
![]()