Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát. Egyszer próbáltam, de egy szippantás nekem sok volt. sohatöbbet.chonggy írta:tényleg,füfezett innen már valaki?az nem semmi bmeg...
Én már részt vettem pár rakétafellövésen.chonggy írta:tényleg,füfezett innen már valaki?az nem semmi bmeg...
Chonggy van ananász expresszed?sjd írta:Végén az eurobarca lesz itt az alvilág fórumachonggy írta:tényleg,füfezett innen már valaki?az nem semmi bmeg...
És elmondhatjuk h az egész csak pár ncore meghívó volt, amíg chonggy el nem kezdett a fórumon dílerkedni
Végén az eurobarca lesz itt az alvilág fórumachonggy írta:tényleg,füfezett innen már valaki?az nem semmi bmeg...
Te elvittél 150 kilónyi várost? SzarvasVictor_Valdes írta:[auto_cenzúra] vasat
Az a kemény munkaVictor_Valdes írta:Mellesleg fiúk, azért fáj a hátam mert ma 150 kiló vasat hordtam méhtelepre, és 5 kiló rezet. Nem kell röhögni, nem vagyok cigány. CSak anyám rámparancsolt, hogy tüntessük el az udvarról a sok [auto_cenzúra] vasat ami apám hagyatéka.
Őőő... holt nyelven annyit tesz "megszerkeszti".sjd írta:"megszerezti"
Az mit jelent?
"megszerezti"lui1698 írta: sjd meg megszerezti a dupláját.
Sokkal jobb, mint a bikicsunáj. Próbáld ki napközben, jobb mint a fű.sjd írta:Én meg aszittem vmi sorozat vagy ilyen bikicsunáj jellegű dolog
lui1698 írta:Hát ha nem sikerül akkor kapunk egy hét pihit. Te addig biciklizel, csongi bándzsi dzsámpingol kedvenc hídjáról én meg elmegyek a tóra.Victor_Valdes írta:esedezhetünk bizony. Majd kampányol értünk a fórum, hogy ne tegyenek ki.![]()
sjd meg megszerezti a dupláját.
nem hiszem...Victor_Valdes írta:esedezhetünk bizony. Majd kampányol értünk a fórum, hogy ne tegyenek ki.lui1698 írta:Az szerintem már úgy marad. Majd esedezel Ozsi bácsi bocsánatáért kicsit.sjd írta:Nagy gáz ha nem tudok törölni egy hozzászólást? Megcsinálják majd a moderátorok helyettem?
(konkrétan a duplát akarom kozmetikázni)![]()
Hát ha nem sikerül akkor kapunk egy hét pihit. Te addig biciklizel, csongi bándzsi dzsámpingol kedvenc hídjáról én meg elmegyek a tóra.Victor_Valdes írta:esedezhetünk bizony. Majd kampányol értünk a fórum, hogy ne tegyenek ki.![]()
Én meg aszittem vmi sorozat vagy ilyen bikicsunáj jellegű dologlui1698 írta:Ő az. Nem kicsit van kész a csávó.sjd írta:Beütöm google-ba h réjzön, első oldal amit kidob: madridista.hu
esedezhetünk bizony. Majd kampányol értünk a fórum, hogy ne tegyenek ki.lui1698 írta:Az szerintem már úgy marad. Majd esedezel Ozsi bácsi bocsánatáért kicsit.sjd írta:Nagy gáz ha nem tudok törölni egy hozzászólást? Megcsinálják majd a moderátorok helyettem?
(konkrétan a duplát akarom kozmetikázni)
Az szerintem már úgy marad. Majd esedezel Ozsi bácsi bocsánatáért kicsit.sjd írta:Nagy gáz ha nem tudok törölni egy hozzászólást? Megcsinálják majd a moderátorok helyettem?
Ha már írnak utánad nem tudod törölni, megesik néha.sjd írta:Nagy gáz ha nem tudok törölni egy hozzászólást? Megcsinálják majd a moderátorok helyettem?
Ő az. Nem kicsit van kész a csávó. Szinte csak miatta már érdemes átnézni naponta a madridistára. Amiket művel az hihetetlen. Főleg a zene topicban.sjd írta:Beütöm google-ba h réjzön, első oldal amit kidob: madridista.hu