Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam 22-es csapdájasenzu írta:ráadásul milyen fejes voltDanka00792 írta:Gól és gey védö fejelte, Hyypia.. grat, szép meccs lesz ebböl nézze mindenki
go 'Pool
Barcaforever írta:
Mikor a roma a döntőig ment, kiverték a Chelsea-t.És arra írtam, h nem csak 1 csapat fog sztem továbbjutni abból a négyesből, amit elsorolt vki alattam.
He........
Mikor a roma a döntőig ment, kiverték a Chelsea-t.És arra írtam, h nem csak 1 csapat fog sztem továbbjutni abból a négyesből, amit elsorolt vki alattam.ozsimiki írta:HeBarcaforever írta: A fenerrel nehogy úgy járjon a cselszki, mint a romával.![]()
![]()
Más:
Szerintem mai nap Pool,Chelsea továbbjutás lesz,holnap meg egyértelműen BARCA,M.U.![]()
Pool neccesen fog továbbmenni az tuti,Chelsea meg akkor fog nehézkesen ha első félidőben nem tudnak beköszönni.
Röhögtek is egy páran....norbert55 írta:Én asztmondom h a Pool továbbmegy de a Fener is eséyes ki tudja.Ha vkinek az év elején aszt mondtam volna h a Fener ott lesz a 8-ad döntőbe akk kiröhög.
HeBarcaforever írta: A fenerrel nehogy úgy járjon a cselszki, mint a romával.
A fenerrel nehogy úgy járjon a cselszki, mint a romával.haze71 írta:Akkor csak egy továbbjutásnak fogsz örülniVictor_Valdes írta:Hajrá Barca!
Hajrá Roma!
Hajrá Fener!
Hajrá Arsenal!
Akkor csak egy továbbjutásnak fogsz örülniVictor_Valdes írta:Hajrá Barca!
Hajrá Roma!
Hajrá Fener!
Hajrá Arsenal!
PSV-t én nem csippázom annyira,persze a Magyar srácnak szorítok,csak az a bibi,h Uefa-ban eddig nem igen akarják kezdőbe nyomni,csereként sem mindig áll beBarcasKrisz írta:És mi a helyzet a Dzsudzsákkal felálló PSV-vel? Én nekik szurkolok, főleg Dzsudzsi miatt.