Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megtenné egy egyszerűbb is egyenlőre, főleg a hangzás miatt akarok beszerezni egyet, azért csak jobban szól, mint egy acousticus gitárjohdepp írta:Egyébként attól függ, mit akarsz játszani, meg mennyit költenél rá.
csatlakozom, csak nekem akusztikusban kéne ugyanezVictorValdes19 írta:A közeljövőben szeretnék beszerezni egy elektromos gitárt. Melyik márkát ajánljátok, melyik a legjobb szerintetek
Ha meg tudod fizetni, akkor egy usában készült Fender Strato- vagy Telecastert vegyél, az a legjobb, nem kérdés.VictorValdes19 írta:A közeljövőben szeretnék beszerezni egy elektromos gitárt. Melyik márkát ajánljátok, melyik a legjobb szerintetek
Keress rá valamire aztán a youtube logó alatt van egy pipa azt vedd ki.vargaakos írta:Sziasztok! Nektek is lefordít a youtube magyarra mindent keresésnél? Beírom egy angol címet és a találatokat magyarul adja ki. pl.: memories=emlékek, memóriák... Nálatok is ilyen? Hogy lehetne ezt kikapcsolni?
Ezt írja ki:Unable to deactivate your account because you are the only developer of a Platform application. Please either delete the application or assign a new owner before deactivating your account.Hunter91 írta:ProfilomalbicelesteX írta:Köszi!Sikerült!Más nem tudjátok facebookról,hogy lehet letörölni magunkat végleg???Fiókbeállításom
És ott van alúl a fiók felfüggesztése.
Remélem segítettem.
ProfilomalbicelesteX írta:Köszi!Sikerült!Más nem tudjátok facebookról,hogy lehet letörölni magunkat végleg???
1000 köszönet miihii, nekem is sokszor csinálja ezt. Az a legdühítőbb hogy midig az utolsó partnál vagy a jelszó kimásolásánál van ilyen. A jelszót még egyszer kösz.miihii írta:Pass:barcafan0911 írta:
szerk: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6499133
scifi-world.org
Am nálam is elég sokszor szórakozik ilyennel.De általában pár refresh vagy clicking a here-re és betölt.(Most is kábé ötödikre sikerült)
Pass:barcafan0911 írta:
szerk: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6499133
Húgom is ugyan ezeket szokta hallgatni. Ő néhány számot a youtube-ról szedett le, komplett cd-t pedig itt keresgélj: http://www.pirateclub.hu/FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Nem tudtam, hogy ide írjam vagy a Zene topicba de inkább ide.
Valaki eltudná mondani, honnan tudom letölteni az összes számát a következő együtteseknek:
-Road
-Avenged Sevenfold
-Kispál és a Borz
Előre is köszönöm, remélem valaki segít, fontos lenne![]()
Ha lehet ne a rapidshareről(és ha lehet torrent, de az nem muszáj)
countable=megszámlálható (kifejezhető db-ban)messideco írta:Valaki letudná röviden írni, hogy mi a különbség a countable és az uncountable főnevek között, mert sehogy sem értmVagy azt, hogy egy-egy főnévről hogyan lehet felismerni, hogy melyik típushoz tartozik.
(ha jól sejtem angol)messideco írta:Valaki letudná röviden írni, hogy mi a különbség a countable és az uncountable főnevek között, mert sehogy sem értmVagy azt, hogy egy-egy főnévről hogyan lehet felismerni, hogy melyik típushoz tartozik.
Hát nem tudom pontosan honnan töltötted, de ahonnan anno én töltöttem ott csak egyszerűen le kellett menteni, és automatikusan az asztalra került. Ott rá kellett kattintani, és importálni. Aztán újra kell indítani az msn-t vagy magától újra indul.albicelesteX írta:Sziasztok!Töltöttem le msn-hez Barca-s skint,azt hogy tudom beállítani illetve használni?!Köszönöm előre is!