socio66 írta:miihii írta:
És miből lehet érezni?
Ha mindenáron elmenne innét,akkor már rég megszáradt volna a tinta a Citys szerződésén sztratoszféra fizuért!!
ha meg mindenáron maradni akarna,akkor ugyanez lenne azzal a szerződéssel,amit csikiék dobtak neki..
az a szerződés pedig tény,hogy létezik,tehát akkor egyáltalán miért beszélünk arról,hogy a kameruni maradni akar..?
simán aláfirkanthatná és kész,nem?
azért ha eto'o végülis elmegy-bár hova menne..-,villa meg elérhetetlen lesz továbbra is,akkor elég nagy gáz van,forlánt,meg a többi hasonló kaliberű játékost nagyon nem szeretném barca mezben látni..
Tőlem olyat nem olvashattál,h mindenáron maradni akar
Nem foglalok állást a dologban,eddig sem tettem.Szeretném,ha ő lenne továbbra is a 9esünk,de sosem mondtam olyat,h maradni fog.Folyamatosan azt írkálom,h nem tudhatjuk,h ki mit és miért szeretne,óvatosabban kellene véleményezni a dolgokat.Ezért én sem teszem.
Felesleges lapátolni rá a cuccost,meg elzavarni,mert nem tudja senki,h valójában mi zajlik.
Szal én csak pár "érdekesnek",meredeknek túnő hsz-re reagálok,de egyszer sem írtam,h maradni fog,mert ezért meg azért...
Csak azt sulykolom,h óvatosan a nagy megérzésekkel,meg elhajkurászó postokkal,mert lehet,h semmi alapja/értelme.
Ez nem egyelő azzal,h azt mondanám,h mindenáron marad.Csak próbálom más megvilágításba helyezni a "nagy szavakat",amiket többen itt írkálnak.
Am valóban simán aláfirkanthatná a szerződését,de ezt sem lehet tudni,h miért nem teszi.Mint ahogy azt sem,h a cityst miért nem írta alá,amíg volt rá lehetősége.Pont emiatt a két dolog miatt nem tudok példul állást foglalni.Ha menni akar,akkor miért nem city,ha maradni,akkor miért nem ír alá.Amíg ez nem tiszta,addig nem véleményezem.Főleg nem ilyen fellengzős,okoskodós szövegekkel-ezt nem Rád értettem!-.(Legalábbis igyekszem

)
Az utolsó részhez pedig annyit,h elgondolkodhatna rajta jópár fórumer.Tegyük fel,h van beleszólási joga a sok anti-Samusnak.Bejön a savazás,elmegy Eto'o (mivel hangosan gondolkodom csak,így nem írok csapatot).Villát pedig nem sikerül megszerezni.Tehát venni kellene egy B-terv szerű zsugást,aki állítólag Forlán,Güiza,... közül kerülhet ki.Na,őket még többen ellenzik.Szal akkor mivel járnánk jól?Ha mindenáron elzavarnánk a csúnya-rossz kamerunit,v megpróbálnánk kivárni a hangzatos dolgokkal és kitapasztalni,h mi lehet a végkifejlete a Vill-Eto'o Saganak?
Mert aztán meg nehogy két szék között a padlót fogjuk meg!
A többség azért is ellenséges ennyire Samuval szemben,mert máris blaugranában látja Davidot,így könnyebb szívvel menesztené (sztem koholt vádak alapján is) a színesbőrű playát.Csak azt felejtik ők el,h korántsem a miénk a Valencia támadója ,és valszeg 50 millerért nem is lesz.Legalábbis én bízom benne.
De akárhogy is alakuljon a dolog a későbbiekben,én elfogadom.Ha a vezetőink úgy érzik,h jobb lenne a BARCA Villával és esetleg kipengetjük érte az 50et,akkor legyen.Én megbízom bennük és a döntéseikben.Attól,h én személy szerint nem látom annyira messiásnak Villát,mint itt sokan és főleg nem tartom 50 milliót megérő playának,még persze beválhat.De nekem az elsőszámú opció Samuel Eto'o marad,egészen addig,amíg el nem adjuk.
Mondom ezt így,tudatlanul,mivel messze nem látok bele a kártyákba a fenti két playa ügyeiben.