Sanama írta:Letekertem a Dexter 2. évadot.
Jobb volt, mint az első, bár azért itt sem történt számomra akkor húde nagy meglepetés.
Egyértelmű volt,hogy James meg fog halni.
Azt nem értem,hogyha kap egy súrolt lövést a lábba, és beugrik egy mocsárba, hogy hogy nem fertőződik el a seb, meg utána semmi baja nincs már 1 nap múlva
Nézegetem a 3-at, de úgy látom az az egyik leggyengébb.
10/7,5
Nyíregyháza Dexter lázban ég úgylátom

Én most végeztem a 2. évad utolsó részével. Tegnap este elkezdtem, néztem néztem, eljött az éjjel 1 óra, kezdtem álmos lenni, de
Doakes ellopta a trófeákat. Na mondom itt nem lehet abbahagyni. Mégegy óra...egyre álmosabb vagyok, de megint brutál a befejezés, meg kell nézni a következőt. 3 óra van, rohadt álmos vagyok, reggel kelni kell fát díszíteni, de bánja a kánya

Meg kell nézni a következő részt

4 óra, már alig bírok fent lenni, de
Dexter rájött hogy miatta halt meg az apja...nincs mese, meg kell nézni az utolsó előtti részt

5-re végeztem vele, hála Istennek nem volt olyan atombrutál a befejezése, hogy még fent maradjak megnézni az utolsó részt, így elaludtam. Most fejeztem be az uccsó epizódot, a végén mondtam is hogy még Isteni szerencse, hogy nem néztem meg este...nem érte volna meg fentmaradni...elég langyira sikerült a befejező epizód.
Kicsit nem vágom hogy hogy jött rá, hogy Párizsban van Laila...Nekem ez a 2. évad olyan 8-as, az első meg 7.8.
Ma nemtudom meddig bírok fent maradni, de tuti hogy megpróbálok minél hamarabb eljutni a 3. évadban.