Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát akkor így értette VV, h kihalt. Konkrétan kihalt a szerverrőlchonggy írta: látom,de nem akar megnyilni...azaz,megnyilik,de csak üres lapot nyit...
Beütöm google-ba h réjzön, első oldal amit kidob: madridista.hului1698 írta:Valaki vágja innen réjzönt?
látom,de nem akar megnyilni...azaz,megnyilik,de csak üres lapot nyit...sjd írta:Benne lennék, de még ma este szeretném elérni az 1000. hsz-tVictor_Valdes írta:Mellesleg, a chat szekcióba vihetnénk egy kis életet.kihalt már évek óta. Jobban megismernénk egymást. Stb.
chonggy: fórum és tippjáték között
Nem vagyok én ilyen sültbarom.sjay írta:Inkább téged ennél már jobban neVictor_Valdes írta:Mellesleg, a chat szekcióba vihetnénk egy kis életet.kihalt már évek óta. Jobban megismernénk egymást. Stb.
Jó hülyülök
Nem vagyok én ilyen sültbarom.sjay írta:Inkább téged ennél már jobban neVictor_Valdes írta:Mellesleg, a chat szekcióba vihetnénk egy kis életet.kihalt már évek óta. Jobban megismernénk egymást. Stb.
Jó hülyülök
Benne lennék, de még ma este szeretném elérni az 1000. hsz-tVictor_Valdes írta:Mellesleg, a chat szekcióba vihetnénk egy kis életet.kihalt már évek óta. Jobban megismernénk egymást. Stb.
Victor_Valdes írta:Bizony, hogy kell. Hajnali Barmok címmel.sjd írta:Vágjátok h már majdnem 3 oldalas az ökörködésünk?
Erre holnap kell kérnünk vmi külön rangot a modiktólMajd kapunk jó kis ejnye-bejnyét helyette
Meg az ip bann-t.Victor_Valdes írta:Bizony, hogy kell. Hajnali Barmok címmel.Majd kapunk jó kis ejnye-bejnyét helyette
Ja, végül is ha nem akarják h kérjünk, akkor úgyis megy az IP-banVictor_Valdes írta: Bizony, hogy kell. Hajnali Barmok címmel.Majd kapunk jó kis ejnye-bejnyét helyette
Bizony, hogy kell. Hajnali Barmok címmel.sjd írta:Vágjátok h már majdnem 3 oldalas az ökörködésünk?
Erre holnap kell kérnünk vmi külön rangot a modiktól
Csettkirályoksjd írta:Vágjátok h már majdnem 3 oldalas az ökörködésünk?
Erre holnap kell kérnünk vmi külön rangot a modiktól
Nekem is kéne, de azon gondolkodom, hogy le se fekszek már, holnap úgyis horgászni kell...gygerike írta:Most hogy legyártottunk 3 oldalnyi hsz-t én nyugovóra térek srácokNektek további jó dumálást
Holnap megnézem mit műveltetek. Na jó8 mindenkinek aki még fent van
Bor..attól csak hányni lehet jókat. Pezsgő is ugyanez.sjd írta:a sajt a borkóstolás fontos kellékechonggy írta:gondolod,a sajtot tudom,miért kértem?