még mindig eladó! valaki vigye el, ott áll az asztalomon a dobozábafcjoc írta:ELADÓ!
Host-ként nyertem egy cégnél, mert a hónap legjobb dolgozója voltam.
Gar minden megvan hozzá.
Fix ár: 8999FT

nincs is válság!

még mindig eladó! valaki vigye el, ott áll az asztalomon a dobozábafcjoc írta:ELADÓ!
Host-ként nyertem egy cégnél, mert a hónap legjobb dolgozója voltam.
Gar minden megvan hozzá.
Fix ár: 8999FT
hali,Bade írta:Sziasztok!
Jövőhéten érkeznek Barca cuccok(galléros póló és felső) L és XL méretben,bolti ár alatt!
Ha vki szeretne,vegyen fel msn-en vagy írjon email-t!
MSN:
bade897@hotmail.com
Mail:
bade@freemail.hu
Ilyenek,mint a képen:
.
Videókártya megvan még ? Mindenképpen érdekelne !Perrero írta:beírom, hátha kell valakinek..
holnap új gép, stb.. 2 db 512es Ramot adnék elfelé + egy sapphire radeon x1650pro 512megás agp videokártyát.. az 1ik ram /kingston/ és a videokari májusiak.. árat pü-ben -nem szándékozom sokat kérni6-7-8 körül odaadom 1ben a cuccost, különben a szemetesben landolna... telepitő cd-m nincs a videokarihoz, de könnyen lelehet tölteni netről.
Ezek még mind megvannak!Szóval csak tessék emberek.Bányász írta:Eladó a tavalyi hazai mezünk,Messi 19,M-es méret.Eredeti és nagyon olcsó!Akit esetleg érdekel keressen meg PÜ-ben.
Valamint eladó az alábbi két termék is:
Ez
és ez
Leég a pofámról a bőr![]()
de apum megkért,h tegyem fel ide is őket.
Ha lehet a szüleiteknek mutassátok meg vagy esetlegesen idősebb fórumozókat érdekelhet.Mondanom se kell,h ezek is nagyon olcsók!![]()
Küldtem egy PÜ-t abba megtudol mindent!d.OR írta:azok a kések nem rosszak...jól jönnének..![]()
a nagyon olcsó alatt pontosan mennyit értesz? (mez)
Nem. Bocsi. Külön nem adom el. Vagyis nem adtam volna el, mert már megvette egyik közelebbi ismerősöm 26-ért az egészet. Szal már tárgytalan a ps2.Rezi Torres írta:Nekem csak a sony Jola kéne!!azt nem adod el külön???Fernando írta:Akkor énis feldobnék pár dolgot ide. Sose árultam még semmit, nemis nagyon tudom, hogy kell továbbadni a cuccaimon, de majd akit érdekel megegyezünk....
Nekem csak a sony Jola kéne!!azt nem adod el külön???Fernando írta:Akkor énis feldobnék pár dolgot ide. Sose árultam még semmit, nemis nagyon tudom, hogy kell továbbadni a cuccaimon, de majd akit érdekel megegyezünk....