Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még szerencse,h egyáltalán nem érdekel az egész,mert ha egy kicsit is érdekelne,talán még Rosberget,Kobayashit is eléjük írnádgekkodan írta:Zsák a foltját. Egy helyre került a másik jómadárral, bár Hamiltont bármennyire is utálom, legalább jó pilóta. Most majd láthatjuk, hogy Ron Dennis (aki ugye evidens hogy vissza fog térni, mert már a szezonzárón is ott kardoskodott), hogy fogja a regnáló világbajnokot is minden szégyenérzet nélkül berakni a vízhordó szerepébe. Mondjuk Button VB-címe továbbra sem hivatja Őt semmire, hiszen úgy nyerte meg az egészet, hogy kb kőrözött egy mercivel fél évig, ameddig a többiek meg rollereztek mellette a pályán. Na bumm. Majdnem lefőzte a 92 éves, bottal járó Barichello.
Az egész ahogy van nem érdekel, legalább ott kavar a 2 lufi, ahova való, a piszkos McLarenben.
Remélem Alonso, Massa és még Vettel is előttük lesz, addig legalább lesz idejük megenni egymást.
A Merci 2015ig még szállítja az erőforrást a Mekibe,így (ha olyan megbízható tud maradni a német cég,mint mostanában) ezzel egy jó ideig még nem lesz gond.Az,h szétváltak útjaik még nem jelenti azt is,h nem fog jól működni az önálló McLaren,csak mert mostantól nem ők lesznek a fő csapásirány a csillágosoknál.Nézd meg,idén milyen motorokat kapott a Brown.Nem sok gond volt velük,pedig idáig ők voltak a "mellékes".Szal ez azért bíztató a jövőre.El fanático írta:
Az, hogy a Mercedesnél kiestünk a pixisből, az hosszútávon igen nagy probléma lehet, ha a jövő év úgy hozza és a Brawn-féle csapat most is hozza az idei formát, el kell majd gondolkodni egy másik motorszállítóval való leszerződésről.
Ha viszont jövőre kiderül, hogy Brawn se sz@rik aranyat és nem brillíroznak, viszont mi jól teljesítünk, előfordulhat, hogy a Mercedes felülbírálja a döntését és ismét szorosabbra fűzhetik a szálakat a McLarennel.
Sajnos motorbeszállítóból sok választás nem maradt, a BMW kiszállt, a Renault ha fel is számolja a gyári csapatot, esetleg szóba jöhet, Az Audi nem száll be a F1be és a Porsche sem, a Toyotának kakukk, a Ferka szóba sem jöhet...
Jövő évre biztató, hogy a Hamilton-Button páros várható, ami kiegyensúlyozottabb lesz, mint a Ferrarinál az Alonso-Massa párosítás
még az is lehet, hogy megég.socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... ja-2007198
Szerintem jövőre Button csúnyán meg fog égni Hamilton mellett,százszor is megbánja majd,hogy odament.
Simán:geridoss írta: Ki lehet számolni, mennyi a haszna rajta
Tényleg jól néz ki az autó.ozsimiki írta:Azért ez kéész...
Én is pont ebbe a pillanatba olvastam ezt a hírt..
Kábé ahogy mondtam...ozsimiki írta:elképesztő ez a Kimi.
a fanjai szerintem nagyon reménykednek abban,h ne legyenek igazak a hírek a követeléseiről,mert milyen jogon? annyira azt hangoztatja,h jó csapatnál folytatja csak,ez lenne ugye a meki, akkor meg mire fel akar még egy valagnyi pénzt is? nem csinált semmi extrát az elmúlt 2évben,sőt...
ha mindene a versenyzés, akkor 5milla is elég kell,h legyen neki, ha tovább követelőzik,akkor egyértelmű,h tényleg le se tojja az egészet,csak a zsé miatt marad (így is kőgazdag már eléggé, szal simán versenyezhetne kevesebb lóvéért)
én azt remélem,h megy a mekihez,és kicsit még oda akarja magát tenni, ez esetben nem látunk még1 2.számú pilótát Hamilton mellett.