Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem, pont mint egy fél emberi testfcbarca0827 írta:Egy lakótelep, akkora mint a körmöm?rrobbiefcb írta:AKKORA LES VOLT, MINT EGY LAKÓTELEP!!!
Egy lakótelep, akkora mint a körmöm? Ez a "nemszólokbemertlesvoltles" szerintem.rrobbiefcb írta:AKKORA LES VOLT, MINT EGY LAKÓTELEP!!!
+ sztem kéz is...szajko írta:les volt...
még ha egy felépített támadás lett volna,de mi adtuk el a labdát egy bedobás után,és ez idegesít ebben a gólban a legjobban...mi dobtunk be,és ők lőttek belőle gólt...Messithebest írta:Nem rossz félidő, csak az a szép MU támadás amiből Rooney gól lett az rondított bele... NEM BAJ MEG KELL NYERNI!
Gondolom úgy érti, hogy csak a létszám van meg vele, produkciója meg konvergál a 0-hoz. És igaza van!kakasugynok007 írta:12en kellene lenni?krampusz írta:Villaval tavasszal csak 11en vunk , nothing more.......
kakasugynok007 írta:12en kellene lenni?krampusz írta:Villaval tavasszal csak 11en vunk , nothing more.......
Azért Villa ma nem játszik olyan rosszul,sőt,nekem tetszik a játéka,én egyáltalán nem érzem hogy annyira kilógna a sorból,szerintem Messi sem nyújt valami hihetetlent,kötényeket osztogatja,de amúgy volt pár támadás amit a totojázásával,és a huzogatásával rontott el...krampusz írta:Villaval tavasszal csak 11en vunk , nothing more.......
12en kellene lenni?krampusz írta:Villaval tavasszal csak 11en vunk , nothing more.......