Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja mondjuk így belegondolva, szerintem bőven várhatsz még 1-2hetet.Fernando írta:Nem azzal van a baj, hogy nincs rá pénzem, csak a társaság még nem igen oktojálódott össze igazán. És van aki még nem tudja, stb stb. Elég messze van még június.
Hát ezt igazából nem tudom.Fernando írta:Köszi. Szerintem inkább majd bemegyek személyesen és megveszem. Gyorsabb is meg úgyis lesz dolgom Pesten.
Egyébként szerinted 2 hét múlva is lehet majd kapni még jegyet vagy akár ilyen kedvezményes jegyet?
Március 22:Fernando írta:Egy kis segítségre szorulok fiúk, lányok!
Melyik a legmegbízhatóbb jegy rendelő honlap? Rise Against koncerte szeretnék jegyet rendelni. Ha sikerül, akkor hogyan tudok fizetni? Nem szeretnék bankkártyáról. Esetleg postán küldik ki, oder be kell érte menni, vagy lehet e valahová szimplán menni és venni jegyet, minden egyeztetés nélkül?
Ha frissíteni akar, akkor mindenféleképpen frissíts, veszteni nem veszthetsz, csak legalább frisssebb leszLM10 írta:http://img692.imageshack.us/img692/3867/hibax.jpg
Ilyen az oldal vagy 2 napjaLehet, hogy köze van ahhoz, hogy a firefox frissíteni akarja már magát egy ideje?
![]()
Stoplisban az Adidas nekem sokkal jobban bejött, strapabíróbb. A Nike stoplisokat kevesebb, mint egy szezon alatt szétrúgtam, az Adidas simán elbír két évet.Rewolution5 írta:engem nagyon érdekelne h mi volna a véleményetek.....
légyszives állítsátok sorrenbe.... adidas, puma, nike ..köszi
Hálás köszönetem!VargaAron írta:Általában a kapuskesztűk dobozának a hátulján van egy 'kézmérő' (régi Nike kesztűmén volt). Csuklódat rá kell tenni egy vonalra és meg tudod állapítani hogy hányas kesztűre van szükséged.Rinku írta:Skacok, kellene egy kis segítség! Hogyan tudom megállapítani a kezem méretét? Kapuskesztyűhöz kéne, csak nem tudom mekkora és most kellene! 187 centi magas vagyok, egy kicsit zömökebb testfelépítés. Ha valaki ebből le tudja szűrni, írjon kérem! Előre is köszi!
Én 192 vagyok, én is zömökebb, és nekem 10-11es kell
Ha foci cipő, akkor nálam Nike. Sokkal jobban néznek ki szerintem. A Pumát egyáltalán nem bírom.Slither írta:Tessék az ABC-s sorrend: Adidas, Nike, Puma.Rewolution5 írta:engem nagyon érdekelne h mi volna a véleményetek.....
légyszives állítsátok sorrenbe.... adidas, puma, nike ..köszi![]()
![]()
![]()
Amúgy mi alapján rangsoroljuk? Foci cipő?
Tessék az ABC-s sorrend: Adidas, Nike, Puma.Rewolution5 írta:engem nagyon érdekelne h mi volna a véleményetek.....
légyszives állítsátok sorrenbe.... adidas, puma, nike ..köszi
Na, ezt tudja a jdownloader is, beteszed a linket, letölti, kivárja a megfelelő időt, majd szedi a következőt. Szerintem egy próbát megér.Lionel85 írta:Azok a Prémiumos cuccok nem ilyen pénzért vásárolt gyorsabb szélessávon gyorsabban letölthető dolgok?
A Rapidshare Downloader egy egyszerű ablak, ahová beteszed a rapidos linkeket, majd letölti a bevágott fájlokat. Letöltés végén 15 percről visszaszámol és elkezdi a következőt. Az volt a bajom, hogy 3.6 verziónál ezt már nem támogatja a Firefox.
Általában a kapuskesztűk dobozának a hátulján van egy 'kézmérő' (régi Nike kesztűmén volt). Csuklódat rá kell tenni egy vonalra és meg tudod állapítani hogy hányas kesztűre van szükséged.Rinku írta:Skacok, kellene egy kis segítség! Hogyan tudom megállapítani a kezem méretét? Kapuskesztyűhöz kéne, csak nem tudom mekkora és most kellene! 187 centi magas vagyok, egy kicsit zömökebb testfelépítés. Ha valaki ebből le tudja szűrni, írjon kérem! Előre is köszi!
Erre semmi tipp?LM10 írta:Srácok! Bwinre szeretnék regelni. De az a helyzet, hogy apámnak is van bwinje, ezért az lenne a kérdés, hogy ha én is csinálnék egyet, akkor a router az IP miatt nem kavarna be? Vagy csak a tobetnél volt ez gáz, a 250 ft miatt?
Letöltöttem, most tesztelem. Egyébként ez a Flashgot nevű program a Jdownloaderhez tartozik?Tobias88 írta:Szerintem nem tudja kezelni, de rapidshare downloader helyett használd a Jdownloader nevű programot! Sokkal jobb!