Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mia szégyenletes?jelwaz írta:http://444.hu/2015/07/23/na-kinek-van-i ... etovalasa/
Ha ez igaz, akkor felfordult a gyomrom, semmibe nem nézem és szégyenletesnek tartom. Kezd összeomlani a Messi kép. Ja, nyilván nem tetkóról van szó.
Milyen kis SWAG lett. Neymar és Alves rossz hatással van rá
Ne vesszünk össze, de ez nem igaz, mert Nadal rendre megverte Federert régebben.messideco írta:"If we look at tennis, Ronaldo is like Nadal, and Messi is Federer." -Cassano
Igaza van
nagyon jó és kétségtelenül találó, valamint figyelem felkeltő az összeállítás jó volt megnézni...de: azért mint minden összeválogatott részlet ez is tendenciózus - lássuk be. így is lehet sőt kell! látni Messi szerepét szerintem ez annak a képi alátámasztása, hogy Tata nem ott és úgy használta őt ahogy az a leghatékonyabb lehetett volna. arról pedig én is írtam már, hogy akik itt mellette játszanak azokból enyhén szólva hiányzik az a fajta alázat ami a Barcában mellette játszókban megvan és ez nem csak egy Messi iránti gesztus, hanem az a bizonyos csapat szellem.(azt részesítem előnyben ami a csapatnak a legjobb) különösen kirívó volt ez Di Maríánál....Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2425393
Érdemes megnézni a cikkben lévő videót. Többet nem is fűznék hozzá....
Ott is nézik a barca meccseit. Nem a szurkolók ekézik, hanem a nagyonszakértő újságìrók egy része.Samper írta:Európában mindenki, akinek van szeme a látáshoz, tudja, hogy ki Messi a fociban. Egy argentin szurkolónál viszont lejöhet az, hogy Messivel nem jutott aranyhoz a válogatottjuk. Nem csodálkoznék, ha Leo megváltoztatná a régi tervét és aktív pályafutás befejeztével mégse költözne haza.
Én nem jelentem ki biztosan , hogy Messi érdemelte meg a legjobban ezt a díjat- mert nem láttam a Copa összes meccsét- de azt kimerem jelenteni ,hogy megérdemelte.Bob_Marley írta: Én nem láttam az összes meccsüket, így elfogadom, hogy neked van igazad, de 1 gólt rúgott a tornán és azt is tizenegyesből. Ez persze nem dönthet, mert a mezőnyjáték a fontos, de Chile 3 meccsét is láttam és azokon Vidal a mezőnyben is jó volt és mellette csak összekalapált 3 gólt a tornán. Pedig abszolút nem is ez a feladata.
Én azt látom, hogy Messinek egyszerűen nem fekszik az argentin stílus és játék. Ő nem tudja kellően felkarolni őket és nincs meg a kellő segítség sem hátulról. Lehet itt dobálózni a nevekkel, de nevek nem jelentenek semmit. Nincs koncepció, felépített játék (de ez megy jó régóta), ő meg egyedül kevés és a fontos szitukban meg el is tűnik. Ettől nem lesz rosszabb játékos, csupán nem passzol össze ő és Argentína. És akárhogy nézzük így viszont a legeslegmagasabb szinteken meg nem tud úgy teljesíteni. Mert mindenek a csúcsa a válogatott futball, amiben eddig nem sok babér termett. Van ilyen, de ez szerencsére az itteni pályafutását nem befolyásolja.
Az argentin korosztályos válogatottakba egy ideig nem hívták meg ezért a spanyolok megpróbálták magukhoz csábítani de ő nemet mondott. Az argentinoknak ebbe nem volt beleszólásuk Messi megtehette volna , hogy a spanyolokat választja.Wolfy11 írta:Én valami olyasmit hallottam, hogy nem engedték neki hogy a Spanyol válogatottba játsszon, ha jól tudom pont hogy a hazájába akarták tartani.