Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.05. 22:14:39

Már ki is találtam Neymar becenevét: kenőcs. :lol:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.04.05. 22:12:43

Lionel85 írta:Keirrison brazil gólkirályként került ide, aztán eltűnt a balfenékbe. Neymar új Pelének van elkönyvelve, még nem jött át ide, nem tudni, mit is tud valójában.
ellenben keirrison nem vitte a brazil válogatottat.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.05. 22:09:31

bali 15 írta:
Ide meg minek?Megint azért mert tudott ugrani 2őt és a Chelsea már vinné? Keirrison rémlik? Ő is valami brutál nagy király volt!
Ne minősítsél már egy olyan játékost aki még a kispadra sem ült le nálunk...
De amúgy tényleg nem nagy eresztés a gyerek.
Keirrison brazil gólkirályként került ide, aztán eltűnt a balfenékbe. Neymar új Pelének van elkönyvelve, még nem jött át ide, nem tudni, mit is tud valójában.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.04.05. 21:59:00

Sanama írta: Na hát ebben teljesen egyetértünk. :D
Mindenesetre várom,hogy jöjjön Európába :twisted:
időbe telt kiböfögni,mert stresszben vagyok :)
ha már nagy csapat,akkor legyen a real(bár elsősorban lucast szeretném)
kristop
Entrenador del Barça

2011.04.05. 21:58:35

pont ez a baj, hogy ti ilyen keirrisonhoz hasonlitjatok, mikozben azt a sracot csak megvettuk, hogy belevegyuk egy csereuzletbe es kozben kozelebe se volt az ilyen tehetsegnek. kozeleben se. a bizakodas alapja, hogy mar lattuk jatszani, es tudjuk mire kepes. belole vilagklasszis lesz, ezt akar fel is irhatod valahova.

de nekem mindegy, ha azt akarjatok hinni, hogy egy egy meccses/szezonos gyerek es mindenki mas hulye, hogy ilyen sokra ertekeli (koztuk a mi es chelsea szakertoi), pedig egy ugyanolyan zsakbamacska, mint a tobbi, akkor hajra.
ezért fog nagy csapatba szerződni és nem okosan csinálni.
de vagod. mar nem birja okosan csinalni. a klubja annyi penzt ker erte, amit csak elitklub tud kifizetni, es ki is fogjak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2011.04.05. 22:03:45-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.05. 21:56:20

daffy írta:
Sanama írta:...
nagyon egyszerű oka van a sztárolásnak. az,hogy a foci színvonala jelentősen esett és kevés az olyan játékos,akiben nagy lehetőségek vannak és azt viszont nagyon felkapják. ez nem tesz jót neki,mert elhiszi,hogy király és hogy nem is kell edzésre menni. ezért fog nagy csapatba szerződni és nem okosan csinálni. így ha ott bizonyít,akkor tényleg viheti valamire. szerintem nagyon nagy szerepe van a dolgokban a médiának. ronaldo óta senkiért nem lelkesedtem így,mint ezért a brazil trióért. a válogatottal nagyon jól tolják és szépen játszva nyomják le a válogatottakat. bízom a sikeres jövőjükben. a ronaldinhonak kikiáltást nem venném szó szerint,inkább az lehet benne,hogy szeretnék,hogy olyan legyen. ez szintén a hsz-em elejére vezet.
Na hát ebben teljesen egyetértünk. :D
Mindenesetre várom,hogy jöjjön Európába :twisted:
daffy
Madridista

2011.04.05. 21:54:18

Sanama írta:...
nagyon egyszerű oka van a sztárolásnak. az,hogy a foci színvonala jelentősen esett és kevés az olyan játékos,akiben nagy lehetőségek vannak és azt viszont nagyon felkapják. ez nem tesz jót neki,mert elhiszi,hogy király és hogy nem is kell edzésre menni. ezért fog nagy csapatba szerződni és nem okosan csinálni. így ha ott bizonyít,akkor tényleg viheti valamire. szerintem nagyon nagy szerepe van a dolgokban a médiának. ronaldo óta senkiért nem lelkesedtem így,mint ezért a brazil trióért. a válogatottal nagyon jól tolják és szépen játszva nyomják le a válogatottakat. bízom a sikeres jövőjükben. a ronaldinhonak kikiáltást nem venném szó szerint,inkább az lehet benne,hogy szeretnék,hogy olyan legyen. ez szintén a hsz-em elejére vezet.
bali 15
Director del Fútbol

2011.04.05. 21:49:41

Ide meg minek?Megint azért mert tudott ugrani 2őt és a Chelsea már vinné? Keirrison rémlik? Ő is valami brutál nagy király volt!
Ne minősítsél már egy olyan játékost aki még a kispadra sem ült le nálunk...
De amúgy tényleg nem nagy eresztés a gyerek.

Szerintem Neymar sürgősen kezdjen el kokszot tunkolni vagy valamit mert ha itt semmire sem fogja vinni. :lol:
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.05. 21:45:54

Sanama, azt tudd, hogy bárki, aki hirtelen feltűnik, van egy jó meccse vagy egy jó szezonja, máris a Barçában akarják látni. Ha tényleg így lenne, már a másodosztályban lennénk. :)

Gondolok itt erre a Neymar gyerekre, vagy legutóbb Bale-re.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.05. 21:43:27

daffy írta:
Sanama írta:Kristop,
Nem tud többet mutatni,de ez alapján mire fel van kikiálltva szupergiga tehetségnek? Másik száz gyerek is tudta ugyanezt,mégse vitte semmire.

ilyen elvvel a büdös életben nem vesztek olcsón európán kívüli játékost. próbálgatni kell és ha egy ronaldinho vagy akár robinho megragad,már megérte
Te nem érted...:) Engem egyáltalán nem érdekell,hogy mennyiért veszed meg.

És akkor most vonatkoztassunk el Neymartól. Roaldinho óta nincs brazil király. Azóta már mindenki szupertehetség,aki tud 3mat dekázni és lőtt 2 gólt a brazil ligában,kb. Az eltelt 4-5-6évben sorra mentek a levesbe a brazil zsenik,egy sem váltotta be a reményeket.
Én szimplán csak ezt jegyeztem meg vagy 15hsz-el korábban,hogy mire ez a nagy bizakodás a sráccal kapcsolatban? Mert már páran Barcelonaba követelik meg Ronaldinho utódnak nevezik...De mire fel? Erre nem tudsz okot mondani :) Azon kívűl,hogy brazíliában jó volt eddig,meg voltak jó meccsei a válogatottban.(ez nagyjából ráhúzható az elmúlt 5év brazíl tehetségeinek 85%-ra.)
Majd ha Europaban teljesít,és bizonyít,akkor aláírom,hogy na igen ez már valami. De jelenleg semmivel sem több,mint p. Keirrison,ennek ellenére már császárrá van koronázva majdnem,ez pedig számomra érthetetlen

bali15: az ilyen értelmes hozzászólásoktól megkímélhetnél
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.04.05. 21:53:08-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.05. 21:37:53

Egyetértek Sanamával. Az a valami, ha Európában éri el a 30 milliós árat, Brazíliában a flikk-flakkokkal és a zselével, mezeladással meglehet nyomni, de számomra sem mérvadó. Sok tehetség megégette már magát Európában, pedig ők is tehetségként voltak feltüntetve, aztán rohantak haza, hogy még azért legyenek valakik.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.04.05. 21:36:24

Sanama írta:Kristop,
Nem tud többet mutatni,de ez alapján mire fel van kikiálltva szupergiga tehetségnek? Másik száz gyerek is tudta ugyanezt,mégse vitte semmire.

ilyen elvvel a büdös életben nem vesztek olcsón európán kívüli játékost. próbálgatni kell és ha egy ronaldinho vagy akár robinho megragad,már megérte
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.05. 21:33:45

Kristop,

kristop
Entrenador del Barça

2011.04.05. 20:59:04

basszus sanama, ertsd mar meg, hogy ennel tobbet nem tud mutatni onnan. korosztalyos valogatott pipa, valogatott pipa, brazilia pipa. pont ezert fog jonni europaba a nyaron, hogy mutassan tobbet es bizonyitson itt is, akar neked is. de mar most annyit mutatott, ennyi idosen (a jatekosfigyeloknek, annak akik neznek brazil focit, akik lattak ot tobbszor is jatszani), hogy sajnos ennyi az ara. a kisebb tehetsegeket, youtube sztarokat elviszi a sahtar stb. olcsobban, az igaziakra(ganso, neymar) pedig rarepulnek a nagy csapatok a nyaron ilyen dragan. en remelem, hogy pep ugy iteli, hogy kordaban tudja tartani es utana hozzank jon. ha viszont nem birna el vele, akkor hagyjuk.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.05. 20:42:46

daffy írta:
Sanama írta:Majd ha Európában mutat valamit,akkor lehet hangot adni bizakodásnak...Ameddig Brazíliában "villog"(ugrál), addig semmivel sem több,mint az összes többi tehetség,aki eltűnt.
a válogatottat viszi a hátán. ez nem elég meggyőző? jelenleg nem tud többet mutatni. félek tőle,hogy a chelsea elviszi,pedig egy psv-porto-milan szintű csapatban kéne 1 évet lehúznia. sajnos erre 0% esélyt látok,de remélem van annyi esze,hogy nem megy angliába. tanuljon robinho kárán
Itt nem erről van szó. Ugrik 2őt,meg egy semmilyen brazil ligában kitűnik és már ő az új Ronaldo/Ronaldinho/Rivaldo ,meg már most 25 millió feletti az ára,miközben SEMMIT nem tett le az asztalra Európában.
Egyetértek abban,hogy egy PSV,Milan stb. csapathoz kéne mennie,és akkor kiderülhet 1-2éven belül,hogy valóban ő-e az új brazil zseni. De egyelőre egy ígéret,semmi több.
daffy
Madridista

2011.04.05. 20:31:39

Sanama írta:Majd ha Európában mutat valamit,akkor lehet hangot adni bizakodásnak...Ameddig Brazíliában "villog"(ugrál), addig semmivel sem több,mint az összes többi tehetség,aki eltűnt.
a válogatottat viszi a hátán. ez nem elég meggyőző? jelenleg nem tud többet mutatni. félek tőle,hogy a chelsea elviszi,pedig egy psv-porto-milan szintű csapatban kéne 1 évet lehúznia. sajnos erre 0% esélyt látok,de remélem van annyi esze,hogy nem megy angliába. tanuljon robinho kárán
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.05. 20:27:57

Majd ha Európában mutat valamit,akkor lehet hangot adni bizakodásnak...Ameddig Brazíliában "villog"(ugrál), addig semmivel sem több,mint az összes többi tehetség,aki eltűnt.
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.05. 20:14:10

kristop írta:
Miért van azon a szinten? Mit bizonyított, h 30 milliót ér? Szerintem még semmit.
most vezette gyozelemre az u20as copan braziliat, ott het meccsen kilencet lott. ez a harmadik eve felnottkent a santosban es mar hatvan golnal tart. az uj brazil valogatott alapembere eddig 3/3as mutatoval. (es ugye dungat mar nyaron is elkuldtek az anyjaba, hogy miert nem vitte ki ot a vebere) es iden lett tizenkilenc eves. es ezek csak szamok, a jateka ennel tobbet mutat. mit bizonyitott? semmit? hat tudott volna ennel tobbet onnan braziliabol? de majd nezd meg nyaron a copa american es akkor mar nem csak a spanyol lapok plusz a spanyolok szeretnek majd a csapatukba tudni.

(amugy latszik rajta, hogy o lesz valaki, mintahogy thiagon, wilsheren is latszott. o nem egy kerlon meg douglescosta harom youtube videos csodagyerek.)
Ez igaz. Csak már volt azért szerintem ilyenre példa, de akkor mégse voltak el ennyire, mármint az adott tehetséggel.
Tehát: én bírom ahogy játszik, tehetségesnek tartom, s remélem, h szép karriert fog majd befutni, mert szűkség van a hozzá hasonló játékosokra. Nekem csak a felhajtással van bajom és az arccal.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2011.04.05. 20:07:06

Lionel85 írta:Ángliában simán a lelátóra teszi egy de Jong vagy Carragher és akkor ugrálhat majd a nézőknek a székek között Neymar... Öncélú cselek, akárcsak cr...
ez volt öncélú. gyakran nézek brazil meccset,de nem hasonlítanám cé-hez. cé gép,a brazilokban könnyedség van,olyan,mely más nemzet fiaiban nagyon ritkán
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.05. 19:52:09

Ángliában simán a lelátóra teszi egy de Jong vagy Carragher és akkor ugrálhat majd a nézőknek a székek között Neymar... Öncélú cselek, akárcsak cr...
Kép
Kép
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.04.05. 19:42:37

daffy írta:így van. a benne rejlő lehetőség és az eddig mutatott teljesítmény függvényében én reálisnak tartom a 30 millát. ahogy lucas és ganso esetében is hasonló lehet a vételár. 1:1 ben simán elcserélném pl kaka-t bármelyikre,de a 3ért akár cé-t is odaadnám gondolkodás nélkül és vállalom,hogy esetleg befürdök.
Hát Kakát én nagyon sok játékosra becserélném egy az egyben. :D
Megvan bennük a kockázat persze, de a potenciál is. Sajnos tény, hogy már akkora névre tettek szert, hogy aligha fogják befutni a klasszikus, jól bejáratott európai kis csapat -> nagy csapat életpályát, de ettől még sikerülhet.
daffy
Madridista

2011.04.05. 19:37:37

kristop írta: most vezette gyozelemre az u20as copan braziliat, ott het meccsen kilencet lott. ez a harmadik eve felnottkent a santosban es mar hatvan golnal tart. az uj brazil valogatott alapembere eddig 3/3as mutatoval. (es ugye dungat mar nyaron is elkuldtek az anyjaba, hogy miert nem vitte ki ot a vebere) es iden lett tizenkilenc eves. es ezek csak szamok, a jateka ennel tobbet mutat. mit bizonyitott? semmit? hat tudott volna ennel tobbet onnan braziliabol? de majd nezd meg nyaron a copa american es akkor mar nem csak a spanyol lapok plusz a spanyolok szeretnek majd a csapatukba tudni.

(amugy latszik rajta, hogy o lesz valaki, mintahogy thiagon, wilsheren is latszott. o nem egy kerlon meg douglescosta harom youtube videos csodagyerek.)
így van. a benne rejlő lehetőség és az eddig mutatott teljesítmény függvényében én reálisnak tartom a 30 millát. ahogy lucas és ganso esetében is hasonló lehet a vételár. 1:1 ben simán elcserélném pl kaka-t bármelyikre,de a 3ért akár cé-t is odaadnám gondolkodás nélkül és vállalom,hogy esetleg befürdök.
kristop
Entrenador del Barça

2011.04.05. 19:33:36

Miért van azon a szinten? Mit bizonyított, h 30 milliót ér? Szerintem még semmit.
most vezette gyozelemre az u20as copan braziliat, ott het meccsen kilencet lott. ez a harmadik eve felnottkent a santosban es mar hatvan golnal tart. az uj brazil valogatott alapembere eddig 3/3as mutatoval. (es ugye dungat mar nyaron is elkuldtek az anyjaba, hogy miert nem vitte ki ot a vebere) es iden lett tizenkilenc eves. es ezek csak szamok, a jateka ennel tobbet mutat. mit bizonyitott? semmit? hat tudott volna ennel tobbet onnan braziliabol? de majd nezd meg nyaron a copa american es akkor mar nem csak a spanyol lapok plusz a spanyolok szeretnek majd a csapatukba tudni.

kanty
Llegenda del Barça

2011.04.05. 19:00:08

kristop írta: akkor aki felrugja, az szepen meg is kapja a sargalapot, mint annak a rendje, miutan teljesen egyertelmu, hogy nem a labdara megy..
Nem ez volt a mondandóm lényege. Azt próbáltam elmondani, h a PLben ilyen fizikummal és ilyen stílussal nem sokra fog menni. Nem az ő világa. Ha van egy kevés esze akkor hagyja az angol ligát, vagy ha a pénzre hajt, akkor 1-2 év után megy vissza a brazil bajokságba. Mi pedig mondhatjuk, h egy újabb nagy tehetség aki nem tudta megvárni az ő idejét.

most nem neztem utana, de ketlem, hogy ezek a csapatok 30 milliokat koltenenek jatekosokra, es sajnos(vagy nem sajnos) ez a srac mar tenlyleg ezen a szinten van.
Nincs nekem bajom vele, csak úgy érzem, h nagyon túl van sztárolva és nagy koppanás lesz a dolog vége.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2011.04.05. 18:53:34

Sanama írta: Csak ez teljesen úgy hangzott,sőt még a cikk is azt irja,hogy megállja a helyét EU-ban,és ott ez a videó,ahol ugrál mint egy bolond(tényleg olyan kb...)
a cikket el sem olvastam :) csak a videó miatt linkeltem ide
Válasz küldése