2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az adóügyekhez továbbiakként a portfólió hozott le tegnap egy cikket érdemes elolvasni. Nem arról van szó, hogy egyszerűen nem akartak fizetni, hanem a szabályozást módosították és azt értelmezik másképpen.Veidt_madridista írta:Egy kis adalék az adóügyekhez. A spanyol kormány (és így az adóhatóság) elkezdte nagyon komolyan venni ezeket az ügyeket az elmúlt három évben. A döntés mögött egyszerűen az áll, hogy gazdasági válság van, minden euró számít, így többé már nem hunynak szemet a jogi kiskapuk fölött. Nemcsak futballistákat, hanem más sportolókat, politikusokat, egyéb hírességeket is napi szinten vizsgálnak. Di Maria például most kapott egy év börtönt, de a Real Madrid 2010-2013 közötti időszakából rengeteg játékost vizsgálnak. Pepe és Casillas már befizette a hátralékát, Xabi Alonso jelenleg is pereskedik, Coentrao és Ramos ellen is volt vizsgálat, most a CR-ügy, illetve Mourinho ellen is vizsgálatot kezdeményeztek két nappal ezelőtt. Az Atletiből Diego Costa, Falcao (ő ki is rúgta Mendest, mert őt hibáztatta mindenért) és Filipe Luís volt érintett, a Barcelonából pedig Messin, Alexisen, Eto'o-n és Mascheranón (őket elítélte a bíróság/beismerő vallomást tettek) túl is volt vizsgálat nagyon sok játékos ellen (Xavi, Puyol, Iniesta, Piqué, Villa). Talán Iniesta is tett beismerő vallomást, ebben már nem vagyok biztos. Mijatovicot meg nagyjából két hete ítélték el. A (jogi értelemben vett) felelősség természetesen a játékosokat terheli, de a helyzet eléggé egyértelmű.
Top csatárokhoz mérten egyáltalán nem gólerős, gólpasszokban sem az, bár statisztikákat megmondom őszintén nem néztem. Ezt csak azért mondom, mert gyakori érv mellette, hogy nem igazi befejező csatár, inkább előkészítő, visszavont ék. A hozzáállása a béka feneke alatt van, mikor épp van kedve focizni vagy meghallja a BL himnuszt akkor hajt, amúgy meg nem. Itt nem lett volna nagy karrierje ezzel, ha más nem Pep tette volna ki nagyon rövid időn belül, úgyhogy nem kérdés, jól jártunk-e azzal, hogy nem ide jött. Nektek valószínűleg épp megfelelet, a gólgép Ronaldo alá szépen bejátszott elméletileg, mert sok Real meccset nem láttam, hogy eldöntsem ez mennyire igaz. Most viszont szerintem mélyponton a csávó elég régóta, szerintem semmi keresnivalója egy real kezdőben.tibcsaninja írta:Nero. írta:
Az viszont már nem is rémlett, hogy ti is le akartátok igazolni. Az évek alatt meglőtt rengeteg gólja ellenére nem tudom eldönteni, hogy ki járt jobban.![]()
Ezt nem tudtam, de ahogy írtad, rákerestem, és egy nagyon érdekes cikket találtam Benzemáról. http://thelab.bleacherreport.com/the-gh ... m-benzema/ Szerintem érdemes elolvasni, még akkor is, ha engem alapból a focisták pályán kívüli élete nem nagyon szokott érdekelni.Nero. írta:En ugy tudom hogy Benzema noverenek a palija Franciaorszag egyik legkomolyabb gengsztere, ezert van annyi balhe korulotte.
Most meg kirak egy olyan képet amin csak Pepe látszik.BarcaJr írta:Úgytudtam hogy, CR7 ezt fogja csinálni!palesz77 írta:Váratlan fordulat állt be a CR ügyben, a hírek szerint megbékélt, és maradni fog. Ki hitte volna??? Sokkoló..Bár csak ilyenem lenne a lottón is, ez a Ronaldo ez egy nagyon zűrös ember meg ne mondjam...
Úgytudtam hogy, CR7 ezt fogja csinálni!palesz77 írta:Váratlan fordulat állt be a CR ügyben, a hírek szerint megbékélt, és maradni fog. Ki hitte volna??? Sokkoló..
Érdekes interpretációja a Benzema zsarolási ügyének,hogy tiszteletre méltó cselekedet,hiszen nem felejtette el,hogy honnan jött és csak segíteni akart a gyerekkori barátaim.babaking írta:Nero. írta:En ugy tudom hogy Benzema noverenek a palija Franciaorszag egyik legkomolyabb gengsztere, ezert van annyi balhe korulotte.
Nem tudom, hogy ez így pont igaz-e (könnyen elképzelhetö), de Benzemáról, hogy nagyon nehéz és zürös környékröl jön, és a barátait, ismeröseit nem hagyta hátra amikor ö "kiemelkedett" onnan. És ha neki közvetlenül nincsenek is zürös ügyei, a régi haverjainak, ismeröseinek, rokonainak vannak böven. Amíg ezeket a kapcsolatokat nem vágja el, könnyen belekeveredhet ö is mint a zsarolós ügybe.
Egyrészt tiszteletre méltó, hogy törödik a régi barátaival, másrészt viszont veszélyes játék.
Nero. írta:En ugy tudom hogy Benzema noverenek a palija Franciaorszag egyik legkomolyabb gengsztere, ezert van annyi balhe korulotte.
Aka:ericco írta:Modric és Benzema helyzete picit más. Benzemát belerágnatta a hülye gyerekkori haverja, és kb a saját idiótasága miatt kell most magát tisztára mosnia, mert nem rohant egyből a rendőrségre, hanem csendben maradt. Modric esetében pedig valami régi vallomás nem volt összhangban a legújabbal (évszámokat kevert össze, ha jól tudom), ott pedig azt kell tisztázni. CR-val ellentétben nem igazi vádlottjai és főszereplői az eljárásoknak.zola8787 írta:mikor szóba került CR, Modric (Benzemát ki ne hagyjam)
Modric és Benzema helyzete picit más. Benzemát belerágnatta a hülye gyerekkori haverja, és kb a saját idiótasága miatt kell most magát tisztára mosnia, mert nem rohant egyből a rendőrségre, hanem csendben maradt. Modric esetében pedig valami régi vallomás nem volt összhangban a legújabbal (évszámokat kevert össze, ha jól tudom), ott pedig azt kell tisztázni. CR-val ellentétben nem igazi vádlottjai és főszereplői az eljárásoknak.zola8787 írta:mikor szóba került CR, Modric (Benzemát ki ne hagyjam)
zola8787 írta:Tisztelet a kivételnek, de amikor jöttek Neymar, Masch és Messi ellen az adóvádak, a madridosok egy része lenézően oltogatta a Barcát. Most, mikor szóba került CR, Modric (Benzemát ki ne hagyjam), mostmár jön a poénkodás, hogy micsoda börtönválogatott lenne. Kicsit egyoldalúan nézik páran, és ez eléggé szomorú.
Lehet csak én vagyok naiv, de nem tudom elképzelni ezeket az emberek otthon töltögetni az adós papírjaikat, persze mindenki tudja, hogy nem így van, mégis megy az okoskodás.
Nagyon kapóra jön neki hogy most mindenki erről beszél, és nem az adóügyeiről.Nero. írta:Kivancsi vagyok hogy igaz vagy sem, ha nem igaz akkor CR megint hozta az óvodás formáját, mert elég lett volna egy fél perces nyilatkozatban elmondani hogy kamu és marad, vagy instára feldobni egy Realos képet, de o inkább tovabb titkolozik.
Szerintem a hazája repülőterén lévő mellszobor kifejezi hogy ő milyen is.Nero. írta:Kivancsi vagyok hogy igaz vagy sem, ha nem igaz CR akkor megint hozta az óvodás formáját, mert elég lett volna egy fél perces nyilatkozatban elmondani hogy kamu és marad, vagy instára feldobni egy Realos képet, de o inkább tovabb titkolozik.
Azt valahogy gondoltam, hogy spanyolország katalán részén megkapja, csak nem akartam leírni, nehogy provokálásnak vegyétek.csabimo írta:Volt szerencsém kint lenni classicon, ahol szeretettel énekelték neki hogy egy "gay"
Hogy jönne már kapóra? Egy adóbotrány ha igaz, ha nem, abból nem szerezhet előnyt. Ki az a nem normális, aki elhiszi, hogy emiatt akarna távozni? Azt meg ki kommunikálta le, hogy Peréz és a klub nem áll mellé? Mert eddig egyik érintett szájából sem hallottam. Szóval ezek mind egytől egyik csak összeesküvés elméletek.csabimo írta:Nem azt irtam, hogy ő robbontotta ki az adőügyét, azt megteszi az arra illetékes szerv, hanem hogy "ugymond"kapora jött neki, es ez is lehet az egyik oka, indoka, a távozasnak! Es azt komunikaljak hogy a klubb meg Perez nem áll mellé..
Pedig az esély bőven megvan, mégha itt sokatoknál ez az idei év is csak nektek köszönhette a Real.csabimo írta:Miért indulna el jövőre lefele az ut?? Azert mert nehez hiszem el hogy egy bajnoksag-bl után jövőre tripláztok
Én sem ragaszkodnék hozzá egyébként, mert inkább a szellemisége hiányát érezné meg a csapat. De ez a "6-7 jó meccse volt egész szezonban és csak a 16oson belül várja, hogy kiszolgálják" duma épp akkora túlzás, mint az, hogy Messi minden rangadón bújócskázik.csabimo írta:Amugy Cuncihoz visszatérve, kb 6-7 meccsel kihuzta a szezonjat itt a bajnoksag vége felé, azert maradjunk annyiban hogy összel kb minden 2. Madridista eladta volna ez van, valaki jol irta, 6-7 jobb meccsel is lehet aranylabdat nyerni, 6-7 roszzabbal meg elvesziteni..
Igen nekem nem kell szeretni, nem is csipázom..IscoDisco írta:. Melegezni meg nem a meccseken szokták, Real meccsen nem kapott még ilyet, ez inkább a válogatottnál jön elő. Egy adóügyet kirobbantani, hogy legyen egy kifogása eligazolni meg elég meredek lenne.Ilyen hülye ember nem lehet, ha lenne is valaki rá szólna.
Miért indulna el lefele az út? .