Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a keretről a blogomon lesz egy hosszú eszmefuttatás holnap, remélem elolvassátok majd, miután a barca rengeteg játékost ad a keretbe, elég durván érintve vagyunk.ElBartimaeus írta:Csak én nem értem, hogy miért nincs a spanyol keretben Marcos Senna? Szerintem igazán remek játékos, ahogy emlékszem sok szép megindulása volt, míg a védekezésből is kivette a részét. Talán Javi Martínez helyett jöhetett volna.
A másik, ami eléggé szembetűnő volt az az, hogy 6 középpályás és 7 támadó/csatár van. Ami arra enged következtetni, hogy az eddigi 4-4-2-n valószínűleg változtatni fog Del Bosque. Akár egy 4-3-3-ra, ami még inkább közelítené a válogatottat a Barcához.
igen, de meg eléggé meg fogsz döbbenni: pedro a 2-es mezben szerepel majd (nem elírás, KETTES), valdesé a 12-es (reina-é 23, hátha ez azt jelenti, hogy viktor lesz a második számú kapus, bár nem hinném, ennyi erővel pedro fix kezdő lesz minden meccsen a csatársorban: DDDD)[/quote]Lehet tudni, hogy a válogatottban Pedro és Valdes milyen mezszámot fog viselni?
Elképzelhető, de ha jól tudom, akkor nem nagyon játszott egyszerre ott sem Xavi, Fabregas és Iniesta. Ami viszont még meghökkentőbb számomra, hogy akár 4-3-3-ba is a két szélső védőt leszámítva adhatnánk egy nem is akármilyen csapatot már most, hogy leigazoltuk Villát. A mostani legjobb csapatunkhoz képest csak a világ legjobb játékosában térne el, de válogatott szinten szerintem ez bőven beleférne. Ezért úgy vélem, hogy úgy még erősebb lehetne a csapat.menczel írta:Mivel a tv nem adta ezért alig láttam spanyol válogatott meccset. Úgy emlékszem viszont hogy 4-4-2 ben játszanak és hogy Busi a vége felé mindig kezdő volt. A kérdés az hogy pontosan hogy néz ki a válogatott középpályája.
Xavi és Iniesta biztos, de Xabi vagy Senna vagy Busquets játszik vkp-t, és Cesc vagy Silva osztozik a maradékon. (tehát ad absurdum a válogatott középpályája egy az egyben nálunk játszhat jövőre?)
Egyébként pont ez a sorrend, bár lehet te is megnézted, mint én:D Busi pedig részben azért, amiért írtad, részben pedig sztem azért, mert kicsit lassabb a gondolkodása, mint a többieknek és lassabban passzolja tovább, sokat dédelgeti.szajko írta:1. Busquets(csak azért ő az 1. mert minden meccsen fetrengett vagy 10x)
2. Messi
3. Xavi
Es akkor nezzuk vegig nyaron, ahogy a bronzermes csapatot miszlikre tepik az eligazolasokkal... jovore csak melyulni fog a szakadek a ket nagy es a tobbi kozott.LG írta:Sajnos ez a 99 pont a bajnokság szégyene is egyben. Hiszen egy Real M. is 96-ot tudott gyűjteni, amely európai szinten top 10-ben sincs.
Exteberria ha jól tudom, már 1-2 éve gyakorlatilag fizetés nélkül játszott.Charlie írta:Valaki nem értesült volna róla, akkor 2 remek játékos akasztota szögre a futballcsukáját, Baraja és Etxeberria is visszavonult.
C.