Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elképzelhető, de ha jól tudom, akkor nem nagyon játszott egyszerre ott sem Xavi, Fabregas és Iniesta. Ami viszont még meghökkentőbb számomra, hogy akár 4-3-3-ba is a két szélső védőt leszámítva adhatnánk egy nem is akármilyen csapatot már most, hogy leigazoltuk Villát. A mostani legjobb csapatunkhoz képest csak a világ legjobb játékosában térne el, de válogatott szinten szerintem ez bőven beleférne. Ezért úgy vélem, hogy úgy még erősebb lehetne a csapat.menczel írta:Mivel a tv nem adta ezért alig láttam spanyol válogatott meccset. Úgy emlékszem viszont hogy 4-4-2 ben játszanak és hogy Busi a vége felé mindig kezdő volt. A kérdés az hogy pontosan hogy néz ki a válogatott középpályája.
Xavi és Iniesta biztos, de Xabi vagy Senna vagy Busquets játszik vkp-t, és Cesc vagy Silva osztozik a maradékon. (tehát ad absurdum a válogatott középpályája egy az egyben nálunk játszhat jövőre?)
Egyébként pont ez a sorrend, bár lehet te is megnézted, mint én:D Busi pedig részben azért, amiért írtad, részben pedig sztem azért, mert kicsit lassabb a gondolkodása, mint a többieknek és lassabban passzolja tovább, sokat dédelgeti.szajko írta:1. Busquets(csak azért ő az 1. mert minden meccsen fetrengett vagy 10x)
2. Messi
3. Xavi
Es akkor nezzuk vegig nyaron, ahogy a bronzermes csapatot miszlikre tepik az eligazolasokkal... jovore csak melyulni fog a szakadek a ket nagy es a tobbi kozott.LG írta:Sajnos ez a 99 pont a bajnokság szégyene is egyben. Hiszen egy Real M. is 96-ot tudott gyűjteni, amely európai szinten top 10-ben sincs.
Exteberria ha jól tudom, már 1-2 éve gyakorlatilag fizetés nélkül játszott.Charlie írta:Valaki nem értesült volna róla, akkor 2 remek játékos akasztota szögre a futballcsukáját, Baraja és Etxeberria is visszavonult.
C.
Sajnos ez a 99 pont a bajnokság szégyene is egyben. Hiszen egy Real M. is 96-ot tudott gyűjteni, amely európai szinten top 10-ben sincs.Capon írta:99 pont![]()
![]()
Ez valami egészen hihetetlen. Gratulálok a csapatnak és mindenkinek aki körülöttük és értük dolgozik!