Kérdés hogy valaha megfog-e szűnni a görcsössége vagy a szokásos Higuain-szindróma ami Torresnél sem múlt el több mint 1.5 év alatt.bence0330 írta: ↑2023.06.06. 11:47:11A lövései megjöhetnek, ha megszűnik egyszer a görcsössége, annyiban nem a plafon ez neki, meg amúgy a PL-ben is a 7. legjobban cselező játékos volt, itt meg a 40., szóval lehet az is valamelyest jobb, ha még dolgoznak a pszichológusával, de amúgy igen. Szerintem ez Messi érkezésén fog múlni (meg valamennyire Dembélén is). Ha Messi jön és a francia marad, akkor Raphinhát el lehet, sőt, talán el kell adni, nyilván tényleg ilyen 70-80 körültől, de ma árak mellett 90-100-ig is fel lehetne srófolni. Hiába mondta most el Xavi, hogy ő mindenképp marad, mert ő teremtette meg a különbséget idén. Az simán szólhatott annak is, hogy nem leszünk végre palimadarak, majd ha idevágnak egy 80 misis ajánlatot, akkor talán szóba állunk az érdeklődővel.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.06.06. 11:29:50According to Sky Sports (via Fichajes), Bayern Munich are planning to put in a bid for Barcelona winger Raphinha in the summer.
As per the report, Thomas Tuchel is a big admirer of the player, and with Barcelona needing to generate revenue, Bayern Munich are hoping to sign the Brazilian.
Lesz itt bőven saga a nyáron. Kíváncsi lennék mennyire komoly az érdeklődés, 1-1-be egy nagy árcímkével én adnám, tetszett az első éve a brazilnak és rengeteg pontot hozott, mentett nekünk, de mindig azt éreztem, ez a plafon neki.
Amúgy az egyik legjobb emberünk volt idén, viszont komoly árcédulával, megfelelő helyettessel én megválnék tőle, mert amíg veszélytelen a kapura addig sajnos csak félmegoldás amiket ha BL-ben is akarunk valamit, meg kell szűntetni. (balodallal kéne kezdeni, de értük ki tudja lesz-e valaha vevő jó áron)