Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az ilyeneket is roppantúl bírom! jó, hogy te így előre megmondodLG írta:En sem tenném a nyakam, h a Barca lex a bajnok, de arra igen, h a rejál nem lex az. A BLrol meg aztán a helyetekben nem álmodnák! A cselszki, juve vagy a milán ugy aláz szanaszét benneteket ahogy akar.
Én alapvetően pesszimista vagyok tehát bennem van. a Bl-ről meg nem is álmodom amíg nem kerülünk odaSwineherd írta: Hát nem hinném, hogy lenne bennetek olyan gondolat, hogy nem biztos a címvédés.
Én soha nem mondtam olyat, hogy mindent vinni fogunk. Persze volt aki mondott, de azért tette, mert már 2 éve nem nyertünk semmit és ehhez nem volt hozzászokva. A figyelemfelhívás az olyan, hogy úgysem nyertek semmit, mi fogunk nyerni, ami ugyanaz..."Ha az ember meg meri pengetni" Hát nem hinném, hogy lenne bennetek olyan gondolat, hogy nem biztos a címvédés. A magabiztosság az kétirányú dolog, mert a szerénység és reális jósolgatás egyik oldal erényei közé sem tartozik.Boixos írta:én csak egyet nem értek, de azt nagyon nem, h mire ez a k. nagy magabiztosság, amit a madridi hszólásokból lehet tapasztalni? el sem kezdődött a bajnokság, leesett egy tehetséges és egy annak mondott gyerek, de már egyből mindent vinni fognak. persze, ha vki ere felhívja a figyelmet, akkor egyből megdobálják szarral. akkor jön a következő adag anyag, amikor meg meri az ember pengetni, h ugyan meg van az esélye a barcának a címvédésre is, mivel visszajött a csapat fele, akik eddig hiányoztak, és ugye a maradékkal szivattunk mindenkit, köztük a csodálatos tavaszt produkáló és így a barcát a végén már 6 pontra (!) megközelítő margitot is.
ne haragudj Swineherd, ez azért nonszensz. és akkor mindig az itteniek a bunkók.
Amikor múltkor Barcelonában voltam, és úgy 11 fele végigmentünk a Ramblán épp ott égettek el egy Figo mezt (Barcásat) a főutca közepén. Ezek után amit én érzek iránta az inkább gyöngéd anyai szeretetBoixos írta:nem csodálom, h fél. pláne, ha meglátna minket!
Feltettem oda is de letiltottak. A jegy a mostani pesti meccsre szól és amugy Barca drukker vagyok de azért érdekel az hogy milyen lesz az ellenfelünk ha már Barcelonába nem jutok ki.Enrique írta:Sztem a madridistán tedd fel e kérdést.laci18 írta:Sziasztok !
Van egy jegyem a real meccsre ami ide szól: Alsó közép tribün, 15.szektor bal oldal, 17.sor 15.szék. A jegy bolti ára 13.800 Ft jó ajánlat ellenében megválok tőle. Ha valakit érdekel akkor írjon ide : e-l@freemail.hu![]()
Persze lehet h itt is lex vki akinek felkelti az érdeklődését, de ott nagyobb a valószínűsége.
...jólvan Pisisek, abba lehet fejezniKitfisto írta:Nekem mondod?még csak 12 leszek.Charlie írta:én 15 vagyok még sajnaBalinho írta: bármikor fölhazudhatnám magam akár 20nak is![]()
![]()
!
C.
Nekem mondod?még csak 12 leszek.Charlie írta:De én nem léptem sehova,én 15 vagyok még sajnaBalinho írta:Na ha ez most arra akar kimenni hogy te beléptél már a második x-be akkor elmondom hogy az általános vélemény szerint bármikor fölhazudhatnám magam akár 20nak isCharlie írta: Jó neked hogy 19éves vagy,én mikor lexek annyi?Jujjjj.
C.![]()
![]()
!
C.
Szegényt mióta megdobálták malacfejjel nem meri elvégezni a szögleteket a Barca meccsen.Boixos írta:én meg egy egész malaccal. csak nem tudom, hogyan csempésszem be a cuccot.Kitfisto írta:Én azért is kimennék hogy Figot megdobjam valami malacfejjel.(hülye ötlet)
De én nem léptem sehova,én 15 vagyok még sajnaBalinho írta:Na ha ez most arra akar kimenni hogy te beléptél már a második x-be akkor elmondom hogy az általános vélemény szerint bármikor fölhazudhatnám magam akár 20nak isCharlie írta: Jó neked hogy 19éves vagy,én mikor lexek annyi?Jujjjj.
C.![]()
![]()
Na ha ez most arra akar kimenni hogy te beléptél már a második x-be akkor elmondom hogy az általános vélemény szerint bármikor fölhazudhatnám magam akár 20nak isCharlie írta: Jó neked hogy 19éves vagy,én mikor lexek annyi?Jujjjj.
C.
én meg egy egész malaccal. csak nem tudom, hogyan csempésszem be a cuccot.Kitfisto írta:Én azért is kimennék hogy Figot megdobjam valami malacfejjel.(hülye ötlet)