Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jövőre a ChampionshipbenGareth Tello írta:[ Redknapp bá jól összerakta a csapatot, indulhat a menetelés.
Kezdésnek nem rossz.bence-barca írta:Remy 14 perc után gólt vágott a QPR színeiben!![]()
Bezzeg OM-ben ősszel nem tudtál nagyon gólt szerezni...
Erre fel TF írt is egy szösszenetet:
Loic Remy, £8M, 14 minutes, first QPR goal. Demba Ba, £7.5M, 34 mins, first Chelsea goal. Torres, £50m, 17 games, first Chelsea goal.
Tutira nyersz? Azért várjuk ki a végét.miihii írta:Game-nél a pont, nem szívesen fogadok olyanra, amiben tutira nyerek. Viszont szeretném, ha jó képet vágnál hozzánk, tehát áll az alku, cseréljük le a külsődet![]()
Legyen akkor két hét, mert ha kicsi a tét, a kedvem sötét
A döntetlen egyikünknek sem jó, uh önmagában elég büntetés lesz az nekünk, ezért tényleg a teljes Arsenalunkat rá kellene szabadítani Game-re, ne örüljön a kibic sem![]()
Am elég jó kis meccsnek néz ki az összecsapás, remélem ez visszaköszön gólok számában is. Mindez olyan elosztásban, h ne legyen szükségünk sok hosszabbításra
Game90 írta:Sky Sports News @SkySportsNews
Sandro has been ruled out for the rest of the season with a knee injury sustained against QPR.
Miért is ne?Game90 írta:Wilshere - Spurs, hát persze...![]()
Meg is érdemli szerintem, ha már marad. Simán mondhatta volna, hogy viszontlátásra, a United szívesen látta volna.Game90 írta:Azért fáj ezt kimondani, de a jelenlegi csapatban ő még ezekkel a szerény képességekkel is húzóember, szóval örülök, hogy maradt. És végül csak kisírta magának a heti 100k-t.
Ezt meghagyom miihiinek, én inkább Ramsey-ét választom.Game90 írta:Akkor megnyaljátok Gervinho bal heréjét. Na?![]()
Gareth Tello írta: Egyszerű, mint Gervinho.
Ha a Spurs nyer, az általam kiválasztott avát és siget fogod "viselni" egy ideig, ha a United nyer, akkor nyilván fordítva.
Az időtartam lehet egy vagy két hét, ahogy akarod. (Jó, egy hónap azért ne.)
Mondjuk azt nem tudom, mi legyen, ha iksz lesz.
(Pl. ketten kitalálunk valami jó kis ava-sig-kombót Game-nek.)
Game-nél a pont, nem szívesen fogadok olyanra, amiben tutira nyerek. Viszont szeretném, ha jó képet vágnál hozzánk, tehát áll az alku, cseréljük le a külsődetGame90 írta: Így igaz, miihii úriember, szóval ő a biztosra (vagyis ManUnited győzelem) nem fogad![]()
Fabregas, Clichy, Nasri, RvP lelépett, Walcott hosszabbított. Igazi legenda, Henry szobrát ledózerolni, helyére pedig egy Walcott-osat, most azonnal!nagyiibarca írta:The Walcott új szerződést írt alá.!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 4706_n.jpg
Azt a Diaby-t, aki sorozatban 5 meccset nem képes lejátszani?StickyFingaz írta:Diabyt be kell építeni Arteta helyére.
Így igaz, miihii úriember, szóval ő a biztosra (vagyis ManUnited győzelem) nem fogadmiihii írta:Bár nem értem miért szeretnéd lecserélni a képeidet az enyémre
Ugyanezt írtam kb. 1 hónapjaGareth Tello írta: Ráadásul szerintem ő pont olyan, aki szereti is a Senalt, hiszen itt nőtt fel, nem csak ugródeszkának tekinti a klubot egy nagyobb csapat felé. Nagy esélyt látok arra, hogy pályafutása végéig az Arsenalt szolgálja.
(Ha meg Wengernek nincs rá szüksége, a White Hart Lane-en szeretettel várjuk.)
Arsenal boss Arsene Wenger has revealed that Napoli striker Edinson Cavani and Crystal Palace forward Wilfried Zaha are on his transfer wish list.
Cavani már jobban tetszene?![]()
Sandro...
Sandro has undergone knee surgery following the injury that forced his substitution against QPR at the weekend.
Remélem, minél kevesebbet kell majd kihagynia. Nagyon ment neki a játék az utóbbi időben.
Akkor megnyaljátok Gervinho bal heréjét. Na?Gareth Tello írta: Mondjuk azt nem tudom, mi legyen, ha iksz lesz.
(Pl. ketten kitalálunk valami jó kis ava-sig-kombót Game-nek.)
Egyszerű, mint Gervinho.miihii írta:Erre járok és kíváncsian várom az ajánlatodat (remélem tisztességes ajánlat). Bár nem értem miért szeretnéd lecserélni a képeidet az enyémre
Erre járok és kíváncsian várom az ajánlatodat (remélem tisztességes ajánlatGareth Tello írta:Hétvégén Spurs-MU!
Miihii, ha erre jársz, mit szólnál egy ava- és sigcserés fogadáshoz?(Inspiration by Game+kanty.)
Jack Wilshere is 21 years old. Think about that for a moment.Game90 írta:Jack Wilshere: Warrior: ✔ Talent: ✔ Determination: ✔ Leadership: ✔ Attitude: ✔ Loyalty: ✔ Future captain: ✔ Future legend: ✔
Puncheon laza volt:Game90 írta:Vasárnap meg megyünk a Chelsea-hez, akik 2-0 után csak döntetlent játszottak a Southampton ellen.
A végén még szétszedik a Marseille-t.bence-barca írta:Amúgy nagyon remélem Valbuenat békén hagyjákNem kell ő az Arsenalnak, ott vannak a tizenéves tinik a másodosztályban, ők kellenek nekik.
Ahhoz képest, hogy egy ideig ő volt az új Zidane...sjd írta:Gourcuffért 3 millió font? ennyire lecsúszott ez a srác is? Amikor a Milan eladta 15-ért, még mindenki az olaszokon röhögött...
Sztem amikor bajnoki címig vezette a Bordeaux-t, akkor még nem így gondolták...Varatrix írta:Azóta is az egyetlen jó húzásuk az elmúlt 5 évben.
Állítólag ezt szóismétlésnek hívjákmessideco írta:
Állítólag Valbuena is képben van, és állítólag 3 millió fontot ajánlott a csapat Gourcuffért, illetve állítólag Stekelenburg fele is van érdeklődés.
Azóta is az egyetlen jó húzásuk az elmúlt 5 évben.sjd írta:Gourcuffért 3 millió font? ennyire lecsúszott ez a srác is? Amikor a Milan eladta 15-ért, még mindenki az olaszokon röhögött...
Túl öregmessideco írta: Amúgy Kakát egy kiló lisztért is adná a Real, nem próbálkozik be Wenger, akár egy kölcsönüzletbe?