Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remekül játszák, az tény. Nagyon aktívak, gyorsak és okosan tolják.Robcsyy írta:Nagyon tetszik az a foci, amit a Napoli tol.
Sosem számított a forma a clasicon. Arról nem is beszélve,hogy a barca formája sem túl vitéz.hdavid írta:Miért nem holnap rendezik a classicot??? Ez reál rém gyenge jelenleg
Nem rossz meccs amúgy. A Spurs nagyon jo kis csapat lett, a Realnál vannak gondok de még mindig nagyon tudják azt hogy pillanatok alatt átváltanak vedekezesbol támadásba.hdavid írta:Les góllal vezet a spurs. Akasztják a hóhért
teljes mértékbenmiro. írta:Az kizárt hogy egyszerűen nekünk jobban megy ellenük?LG írta:[
Egy olyan riválissal, aki a Real ellen rendre összefossa magát, szóval takarodjanak.
Az kizárt hogy egyszerűen nekünk jobban megy ellenük?LG írta:[
Egy olyan riválissal, aki a Real ellen rendre összefossa magát, szóval takarodjanak.
Ráadásul minket meg taknyosra szívatnak a BL-ben rendszeresen.LG írta:Én örülnék neki, egy riválissal kevesebb lenne. Egy olyan riválissal, aki a Real ellen rendre összefossa magát, szóval takarodjanak.
Én örülnék neki, egy riválissal kevesebb lenne. Egy olyan riválissal, aki a Real ellen rendre összefossa magát, szóval takarodjanak.Bob_Marley írta:Elég nehéz helyzetben van az Atletico, nagyon sajnálnám ha kiesnének. Aztán lehet tolnának egy Sevillás EL győzelmet.
Az teljesen mas,ebben igazad van,csak a csoportkorre valaszoltam.BarcafanTomee írta:Az jogos, hogy egy Qarabagot ezzel a kerettel is ütni kéne. De az látszik, hogy erősíteniük kellene a keretet. Mondom ezt a tavalyi, és a mostani szezonbeli teljesítményük alapján.
Igaz, hogy csalóka a sok döntetlenjük a ligában, mert vállalható ellenfelek ellen szedték össze (Valencia, Villareal, Barca, Leganes nagyon jól kezdett), de aki feljebb szeretne végezni, mint a 3. hely annak ettől több kell.
Az atig tilalom miatt nem birtak megverni egyszer sem a Qarabagot?BarcafanTomee írta:Roma nem kicsit fejlődött Di Franceso alatt. Eddig legalább is ezt mutatják az eredmények és a játék is. Sorsoláskor simán a harmadik helyre tettem őket. Most meg ha otthon ütik a kazahokat akkor simán továbbmennek.
Atletico meg nagy csalódás. Végül az jön ki, hogy nagy hátrány volt nekik, hogy őket nem mentették fel az igazolási tilalom alól, mint a szomszédaikat ugyebár.
Na mostantól Kurzawa árnyékában lesz Neymar?zola8787 írta:Kurzawa 3 gól? Az nem gyenge.