Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, de akkor már 2 hete itt volt. De mindegy is…4 hét, vagy 2 hét. Ennyi idő alatt nem lehet csodát várni, mert ez a keret több oldalról is nagyon vérzik.
Az első félidők nem rosszak, ott akadnak helyzetek. Én azt mondom a másodikra elfáradunk, fejben is, olyan passzok voltak, amit előre le lehetett olvasni, persze, hogy beleléptek. Depay nagyon egyedül van elől, és lehet ez a center pozíció se fekszik neki. Én Couthinotól várom a csodát, benne meg kell lennie.Fernando írta: ↑2021.12.04. 21:15:55Depay kegyetlen gyenge volt ma is. Emlékeztek mikor az egész fórum egyemberként küldte volna el Suarezt? Annak a teljesítménynek a felét nem nyújtja a holland. Rajta elhalt támadások, gyenge lövések (ha lehet annak nevezni ezt), egy sikeres egyéni megmozdulása nincs az embernek. Kezdem úgy érezni, ha Fati visszatér, előbb látnám Pique-t centerben, mint őt.
Nincs egy értelmes visszamozgása, állva várt labdák, borzasztó, hogy egyszer nem abba az irányba néz amerre tudna is lendíteni bármit az akción. Nyáron párban mehet Coutinho-val.
Nem érzem tragikusnak ezt a meccset, kell előre egy olyan ember aki képes mozgatni a támadószekciót. Busquets jól osztogat, de ha van elől 3 statikus támadónk cseszhetjük, hogy Alba néha beindul.
visca el barca írta: ↑2021.12.04. 21:35:05
Jol gyanitom h pont uo. gyengen jatszottunk mint barmelyik koeman meccsen?

Légyszi ne

Az alázat megvan, meg a hajtás is. Viszont ez a Barca -DNS vonal, vagy nem tudom minek nevezzük, félek hogy zsákutca lesz. Azért az látszott például ma is, hogy a spanyol csapatok nagyon képzetek, brutális, ahogy a csapatok képesek ki használni ellenük egy-egy helyzetet. Azért az tetszett, hogy öt fiatallal álltunk fel. A vereségért viszont kár.LG írta: ↑2021.12.04. 18:18:02Az előző meccseken is rezgett a léc, most pedig már a szerencse sem mentett meg minket. Nem lenne korrekt dolog Xavit néhány meccs után temetni, de ezt a nosztalgiavonalat, hogy mi vagyunk a Barca, ezért jók leszünk, meg Barca-DNS, a régi öregek visszahizása stb. el kell felejteni!
Teljes megújulás és alázat kell!
Még a vigoi sérüléséből nem épült fel, talán Münchenben már beállhat, de hinném, hogy olyan sok értelme lenne.

Na tőle én is, még szerencse, hogy nincs Fekir, bár még nélküle sem gyenge a támadórészlegük. Most már kiváncsi lennék Umtitire azért, hogy miért nem játszik senkinél, lehet, hogy ez Laporta részéről egy döntés...