MichaaBee írta:
Valamelyikünk szerintem rosszul emlékszik, majd a többség eldönti, viszont szerintem a szuperkupa meccsen volt középhátvéd. Ott talán Alvés helyén játszott és úgy állították ki, amikor kh-t játszott a Real ellen, akkor az bajnoki volt és igen meggyőző teljesítményt hozott le középen. Busquets-nél és Songnál sokkal megbízhatóbb megoldás.[/quote]
Most, hogy mondod beugrott, és azt hiszem neked van igazad. Ronaldo hülyét csinált belőle a szélen. De aztán még 10 emberrel is majdnem meglett a kupa.
Sanama írta:
Csak idén védekezni nem tud, mármint Adriano.
Reméljük, lesz majd ideje előretörni és megereszt pár Adriano féle bombát

Amúgy mióta megjött a hír, hogy ő lesz a kh, arra, gondolok, hogy a két KH-n fog múlni a meccs mégpedig úgy hogy Masche és Adriano góljaival nyerünk mondjuk 2-1-re

Mégpedig azért mert idén minden összetéltelben rakás sz.. volt a védelem és talán most mikor mindenki arra számít, hogy zakóznak előbújik belőlük a zseni. Maschetól amúgy is mindenki várja már az első gólját
Amúgy eddig elég negatívan láttam az esélyeket, a szombati csalódás, és úgy a klub körüli események miatt. De LG, Bob és Visca hozzállása öntött belém egy kis reményt és másképp látom én is. Ha megint hozza mindenki a tőle elvárhatót és összekaparják magukat megint, akkor lehet esély. De nagyon vékony jégen táncolunk... és vagy nagyon kikapunk vagy szűken nyerünk. Kellenek nagyon a sztároktól a villanások azok dönthetnek a mi oldalunkra, gondolok itt Neymar, Messi vagy Iniesta játékára.
Visca el Barcaaaa