Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így igaz. Én is kíváncsi leszek,hogy miként látja az újabb vereség mibenlététpalesz77 írta:Avatarod 10/10!Gaizka írta:...Üdv itt amúgy, remélem meccs után már olvashatok egy Barcáról szóló véleményed is.
Hohó, nem felejtette el még csak még nem jött neki az új.PCsabi írta:Csak azon gondolkodik éppen, hogy vajon hol felejthette az iPhone-ját.Bob_Marley írta:Néninek óriási respekt, a pillanatot átélni kell és élvezni.
Szerintem egyszerű a dolog, máson szocializálódtunk. recrea-nak is tök igaza van, ha fényképzeni akarok akkor veszek hozzá egy normális gépet. Persze telefonon is már ilyen megapixel olyan megapixel, de talán beszélhetek többesszámban, hogy a telefont telefonáslásra használjuk. Nekem is van okos telefonom, mert e-maileket kénytelen vagyok csekkolni, de amúgy egy kezemen megtudom számolni hány képet csináltam vele.visca el barca írta:sosem értettem azt a sok lámát aki mondjuk egy foci meccsen folyamatosan fényképez... beírom gugliba, hogy rayo-barca 2003.10.22 és találok 5 millió képet... minek jó az ha van sajátod?
Üdv a fórumon!Gaizka írta:Heló, Sziasztok!
Röviden ,tömören szeretnék kicsit bemutatkozni /név nélkül ,ha nem gond/
Csak a sporttal való észrevételeket szeretném kivesézni az itteni felhasználókkal.
Rólam annyit ,hogy 1998-as VB döntő volt az első futballmeccs , amit édesapámmal néztem.
Ott fogott meg Rivaldo , gyanítom sokakkal egyetemben lett kedvenc játékosom. Miatta kezdtem el érdeklődni az FC Barcelona iránt és követni a klubbal történő eseményeket a mai napig és kezdtem el nézni a Spanyol mérkőzéseket. Ezáltal ismertem meg másik nagy kedvencemet Mendietát és a Valencia csapatát. Ennek a két csapatnak drukkolok azóta is és követem figyelemmel mérkőzéseiket.
Röviden ennyit szerettem volna ,csak még is legyen valami bemutatkozás, úgy korrekt![]()
Modiktól elnézést ,ha esetleg rossz helyre írtam ,tegyenek pihenőre nyugodtan
Én mérnök leszek (ha sikerül a szilárdságtandefender3 írta:Nem is értem, hogy olyan szép és "könnyű" tudományok mint a matek fizika kémia komoly kihívást jelentene.Na jó egyetemen utáltam a matekot fizikának csak az első félévét a kettőből.
Azt nem értem, hogy miért van az ha elmondom, hogy vegyész vagyok, hogy vagy tapsolnak vagy úgy néznek rám mint valami ufóra.
![]()
Egyetemen volt egy jó kis humbuk tárgy "A világegyetem megismerésének története" címmel egész érdekes volt.
Ugyanezvisca el barca írta:sosem értettem azt a sok lámát aki mondjuk egy foci meccsen folyamatosan fényképez... beírom gugliba, hogy rayo-barca 2003.10.22 és találok 5 millió képet... minek jó az ha van sajátod?
Csak azon gondolkodik éppen, hogy vajon hol felejthette az iPhone-ját.Bob_Marley írta:Néninek óriási respekt, a pillanatot átélni kell és élvezni.
Nálam nincs ilyen probléma.
Ezzel én így vagyok, bár kémiát nem igazán tanultam, de a fizika matek mindig kedvenc volt. Olyan tárgyak, amik egzakt dolgok és nincs mellébeszélés. Én egyetemen se utáltam a matekot, fizikát. Ezerszer inkább leültem megtanulni azt, mint teszem azt bölcsésznek menni vagy jogot tanulni.defender3 írta:Nem is értem, hogy olyan szép és "könnyű" tudományok mint a matek fizika kémia komoly kihívást jelentene.Na jó egyetemen utáltam a matekot fizikának csak az első félévét a kettőből.
Azt nem értem, hogy miért van az ha elmondom, hogy vegyész vagyok, hogy vagy tapsolnak vagy úgy néznek rám mint valami ufóra.
![]()
Egyetemen volt egy jó kis humbuk tárgy "A világegyetem megismerésének története" címmel egész érdekes volt.
Nem akarok hülyeséget mondani, de a víz jelenlétéről eddig is tudtak (ott vannak a sarki jégsapkák) itt a folyékony víz felfedezésén van a hangsúly.S.Agüero írta:Lehet menni a Marsra, vizet találtak a felszínén.
zola8787 írta: Imádom a csillagászatot. Csakis a matek - fizika és a kémia áll az utamba, hogy csillagász legyek.
Mintha barátnőmet hallanámdaffy írta:A bikinidben gyorsan megfagynál a -70 fokon,de korcsolyázni lehet. Persze csak ha nem zavar,hogy nem tudsz levegőt venni és azonnal rákos leszel a sugárzástól. Szóval a helyedben kipakolnám még a hátizsákot.S.Agüero írta:Lehet menni a Marsra, vizet találtak a felszínén.
Nagy dolog egyébként. Számomra érdekes az élet keresése,mert mindig csak olyat keresünk,amilyen nálunk kialakult. Pedig mi írja elő,hogy víz,oxigén és ideális hőmérséklet kell hozzá?
A bikinidben gyorsan megfagynál a -70 fokon,de korcsolyázni lehet. Persze csak ha nem zavar,hogy nem tudsz levegőt venni és azonnal rákos leszel a sugárzástól. Szóval a helyedben kipakolnám még a hátizsákot.S.Agüero írta:Lehet menni a Marsra, vizet találtak a felszínén.
Köszi a választ. NSO-n teljesen véletlenül belefutottam 1 percepalesz77 írta:American Ninja azt hiszem, de nem 100%. Egy probat azert meger.zola8787 írta:Mi ennek a műsornak a neve? Haverjaimnak mutatnám meg, csak már törölnék a videót :/
Mi ennek a műsornak a neve? Haverjaimnak mutatnám meg, csak már törölnék a videót :/Leon írta:Ki akar pár perc alatt 1millió dollárt keresni?![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=c-PC9CGpqSE" target="_blank