Ne haragudj, de az egyik Messi-Xavi-Ini képet használhatom?Katalán88 írta:![]()
![]()
![]()

Ne haragudj, de az egyik Messi-Xavi-Ini képet használhatom?Katalán88 írta:![]()
![]()
![]()
miihii írta: Ha már bombázót kér Albiceleste,és méretet kérsz,akkor legyen mondjuk 80DD
![]()
![]()
Nem lenne jobb ha akkora lenne mint a fegyveres szekrény ajtaja mondjuk?albicelesteX írta: Igazából nem kell nagy,mondjuk, mint ha egy háttérképet csinálnál,de Rád bízom akkora legyen amekkora felbontásban jók a képek!Köszönöm!!!
Igazából nem kell nagy,mondjuk, mint ha egy háttérképet csinálnál,de Rád bízom akkora legyen amekkora felbontásban jók a képek!Köszönöm!!!Rataccess írta:Üdv!albicelesteX írta:Üdv mesterek!A felkérésemet senki nem vállalná be?Lenne egy másik!Egy siget szeretnék kérni!Annyi lenne a lényeg hogy valami bomba ázsiai nő legyen rajta!![]()
Én megpróbálkoznék vele ha mondassz egy méretet centiben, bár félek hogy nem fogok megfelelő méretű/felbontású képeket találni a vadakról.
Ha már bombázót kér Albiceleste,és méretet kérsz,akkor legyen mondjuk 80DDRataccess írta:Üdv!albicelesteX írta:Üdv mesterek!A felkérésemet senki nem vállalná be?Lenne egy másik!Egy siget szeretnék kérni!Annyi lenne a lényeg hogy valami bomba ázsiai nő legyen rajta!![]()
Én megpróbálkoznék vele ha mondassz egy méretet centiben, bár félek hogy nem fogok megfelelő méretű/felbontású képeket találni a vadakról.
Üdv!albicelesteX írta:Üdv mesterek!A felkérésemet senki nem vállalná be?Lenne egy másik!Egy siget szeretnék kérni!Annyi lenne a lényeg hogy valami bomba ázsiai nő legyen rajta!![]()
Na ennek már ok az árnyalat, csak annyi még ha lehet akkor a mezszám, meg a név is látszódjon.MessiFan írta:Nekifutottam még1x
Ha lesz másik akkor tőlem ok.kurdt írta:Ha találsz olyat, ami neked jobban tetszik, mint MessiFan-é, akkor arra az esetre én a már kész Piqué-s avatart szeretném lefoglalni, ha nem gond
Ha találsz olyat, ami neked jobban tetszik, mint MessiFan-é, akkor arra az esetre én a már kész Piqué-s avatart szeretném lefoglalni, ha nem gondlui1698 írta:Jó lett ez MessiFan, csak kicsit sötét szerintem.
Várok még hátha lesz más verzió is, ha nem akkor beteszem ezt.
És köszi.
Initom írta:kérhetnék olyan aláírás képet amin messi xavi iniesta van?
a többit rátok bíznám
megköszönném
de lehetőleg barcás mezbe![]()