Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szabályos?lionel10M írta:Egyrészt Kaká fáradt, másrészt kiveszik a játékból. Nem adtak meg a Realnak egy szabályos gólt.
Én azért örülök,h x-elteksocio66 írta:Jókor írtad.![]()
Gyengus a Madrid és én nem az összeszokottság hiányában látom a problémát,sokkal inkább a motiválatlanságban,az érdektelenségben.
Kaká-ék enyhén szólva nem szakadnak meg a pályán.
Ronaldo nélkül pedig a gólok sem nagyon akarnak jönni.
Soha az életben nem tippelek többet Atletico meccsre.Rivaldo11 írta:Ha Quique ott rendet rak, menni fog a csapatnak. Egy váltás ráadásul mindig felráz egy csapatot, ma pl. szerintem leverik a Mallorcát.
Jókor írtad.Xavinho írta: Pont ez a baj a spanyol bajnoksággal. Hiába játszik rengeteg komoly hibával,pontatlanul a két nagy csapat, a meccseiket így is nyerni tudják.
Teljesen megnyugtató volt ez a meccs, mert 200X millió után befér Drenthe a csapatba, az nekünk csak jóozsimiki írta:YES!
Real első igazi botlása a bajnokságban (Sevillaban ki lehet kapni), holnap elhúzhatunk megint 3 pontra.
Pont ez a baj a spanyol bajnoksággal. Hiába játszik rengeteg komoly hibával,pontatlanul a két nagy csapat, a meccseiket így is nyerni tudják. Hiába Istenkirály eddig a Madrid a bajnokságban,de ami egy sporting Gijon vagy Espanyol ellen bőven elég(bár a Gijon elleni meccsnek még az első félideje sem ment le) ,az egy közepes Milán ellen vagy tavaly a Liverpool ellen édeskevés.Ezt a BL bizonyítja. Így eshetett meg tavaly,h nem dőlt el a bajnoki cím már sokkal korábban. Sajnos nem úgy néz ki,h ez változni fog.Zolika10 írta:Hát a másik madridis alakulat sem mutatja a legjobb formáját..Bár sok van még hátra és 80%, hogy nyernek, de ez kevéske eddig.
Nem hiszem, h Ő a megfelelő személy most az Atletico számára.MichaaBee írta:Quique Sánchez Flores lesz az Atleti új edzője.
LINK
Laudrup neve is szóba került, mint edző...MichaaBee írta:Quique Sánchez Flores lesz az Atleti új edzője.
LINK
szerintem ez egy alapelvárás hogy top 10-be legyenek....sőt a top 5-be legyeneklui1698 írta:
És fognak is mit kezdeni.
Beragadtak, de szezon végére sztem top 10-ben leszenek.
Kíváncsi leszek meddig húzza Madridban.MichaaBee írta:Quique Sánchez Flores lesz az Atleti új edzője.
LINK
És fognak is mit kezdeni.atek írta: A Villarrealból elment Nihat is, nincs ki gólokat vágjon:) én amúgy sajnálom őket. Nagyon jó a keretük. Capdevila, Senna, Rossi, Nilmar, Cazorla... Lehetne velük mit kezdeni:)
A Villarrealból elment Nihat is, nincs ki gólokat vágjon:) én amúgy sajnálom őket. Nagyon jó a keretük. Capdevila, Senna, Rossi, Nilmar, Cazorla... Lehetne velük mit kezdeni:)gygerike írta:Most néztem a tabellát , azért az komoly hogy 7 mecs után a Villareal a sereghajtó. Ennyit számitott ott Pellegrini ?? Vagy gyengült a keretük ? MEg az At. Ma. is elég durva , 2 bl-re esélyes csapat durván beragadt . Végén a kiesés ellen kell küzdeniük
Ezt már 2 meccsel korábban meg kellett volna lépnie a vezetőségnek. Szurkolok nekik hogy felálljanak!socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... et-2004147
Várható volt,bár szerintem az Atletico-nak mindegy,ki az edző,képtelenek jól szerepelni..