USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.30. 07:45:06

OKC-SAS 111-120.

Egészen elképesztő a Spurs. Hogy honnan tudnak összekaparászni 120 pontot az számomra rejtély. de úgyis az lesz,hogy amikor tényleg kéne,a nagydöntőben (feltehetőleg sajnos a Miami ellen) majd szépen elfogynak.

Harden most rendben volt,Durant is mint mindig,RW is 27p,8 assist. Sefolosha betli volt,ha még ő hozta volna magát meglehetett volna. Fisher megint odarakott 10 pontot,nem rossz. De magasból is szereztünk mindössze 11 pontot (Perk-Ibaka) a másik oldalon Leonard 18,Duncan 11, plusz Parker god módban játszott.

Most ugye jönnek a meccs Oklahomában,ha egyik is bukta akkor vége a párharcnak sajnos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Primitive
Entrenador del Barça

2012.05.30. 03:20:58

Jó kezdés :roll: :roll: :roll:

Ez a Parker teljesen kész. 8 perc alatt 10 pont 2 assist. Nagyon sül a keze. Nem szabad hagyni, hogy meglépjen a Spurs, mert akkor az végzetes lesz.

Hajrá OCT!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.30. 00:19:35

Kép

Kép
khm khm.. valami a torkomra akadt :D

A fene egye meg, nagyon felhúzott a meccs, mert elképesztő 2. negyedet produkáltunk, aztán a végén megevett minket a Heat, akiket most már végképp utálok tokkal-vonóval :lol:

OKC-t meg sajnáltam, mert baromi jó meccset játszottak, ültek a dobások, de ennyit számít a rutin, hogy -9ről feljöttek és hiába mentek be a trojkák, Ginobiliék keze nem remegett meg. Simán lehetne ebből 7 meccs, de szerintem inkább 6 lesz belőle, és nem tudom hogy melyik csapat fog továbbjutni, mert egyenlőre hiába tartom a PO eleje óta a legesélyesebbnek a Spurst, a Thunder nem adja olyan könnyen magát.
GO CELTICS!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.29. 22:53:49

Este SAS-OKC. nem tudom,nézem e,ha magyar kommentárral lenne akkor nézném,de az amcsin bealszok,élvezhetetlen nekem. de azért lehet a második félidőre felkelek.

Ha nem hajrá OKC természetesen 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.29. 22:49:18

kanty írta:Amúgy az miért van, h Allen ilyen gyengén dobja a büntetőket?
A válasz (sajnos) egyszerű a bokája nem az igazi.Egy shooternél nagyon fontos, hogy meglegyen a kellő magasság, s jó szögbe dobja el a labdát, rövidek a dobásai a mezőnyben is, meg a büntetőzéshez is kell bokából megemelkedni.Nem tud olyan magasra elrugaszkodni mint szokott.Amúgy komolyan tegnap volt 1-2 jelenet mikor megkönnyeztem, mert lehetett látni fizikailag nem egy szint a 2 csapat.Első negyedben KG darált mint az állat, s volt egy jelenet, amikor leszedte a pattanót és rohant előre (inkább gallopozott :D) és elsőként felért lefutott mindenkit, erre Rondo hosszan adta a labdát, s nem bírt lehajolni, s azt az arcot rossz volt nézni...Megszakadt a szívem abszolút az volt KG arcára ráírva, hogy a belét kifutotta mert akar és szívből és nyerni akarunk, s felér s elmegy a labda...

Na de fel a fejjel, zónázni se zónáztunk annyit, megoldjuk gyerekek a Miaminak lesz még nehéz perce, ebben biztos vagyok :D

Amúgy Battier meg a DD-je is jelzi, hogy nagyon jó volt, de mellette mezőnyben volt félelmetes.Blokkok labdaszerzések, piócázott mindenkin, nagyon sokat jelentett.

Ja és ma nem maradok :D De hajrá SPurs

Holnap lottery húzás :D

Tocy Garnett94-el ne állj le beszélni :D Szeressük imádjuk mert kelta, de nagy badarságokat mond néha.Jobbak voltatok nem is volt sajnos kérdés, de nem adjuk fel, megyünk tovább még csak 1:0
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.29. 23:31:50-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.29. 19:55:53

Amúgy az miért van, h Allen ilyen gyengén dobja a büntetőket?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.05.29. 14:41:52

Ezen a héten 4 meccset ad a SportTV!
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/05/29/stv_nba_pentek6
Az előbb néztem meg a meccset, vártam ezt a gif-et, nagyon nagy. De Garnett-ben csalódtam, azt hittem, hogy minimum megeteti a labdát James-szel.

Első félidőben még bírta a Celtics, de a 2. félidőben kevesek voltak, látszik, hogy nagyon szűkös a pad. Igazából akkor sem izgultam nagyon, amikor -11ről feljöttek egálra.

KG nagyon fontos elem, nélküle átjáróház a védelem, PP off, de az egyik legjobb védő mellett nem várok tőle sokat, azért ő és James most már nem egy szint. Allen játéka szinte fizikai fájdalmat okoz, máskor csukott szemmel 10/10 büntetőt bedobna, most meg 3/7, ennél még a triplát is jobban dobja, ha egészséges. Rondo se volt valami jó, az mindent elmond róla, hogy csak 7 assist + 4 TO és 4x blokkolták. Egyébként ha megtanulna dobni, akkor azt mondanám, hogy a liga legjobb irányítója, de most rossz nézni, hogy pattogtatja a labdát a triplavonalnál, az embere meg 1,5 méterre védekezik tőle.

LeBron csak a szokásos, sorozatban a 4. monster night tőle:
http://www.youtube.com/watch?v=z837RC18ZR0
Wade főleg a 2. félidőben tetszett, 2/9 tripla ellenére Battier se volt rossz, főleg védekezésben hozott extrát. Most szerencsére nem annyira feltűnő, hogy a Miami padja nem a legerősebb, bár Joel hozta a szokásosat és MM sem volt rossz. Triplákon viszont javítani kéne, főleg a 4. negyedben sorra hagyták ki őket.

Ja, bírók kritikán aluliak.

Wade touchdown pass:
http://www.youtube.com/watch?v=BAitQlC8Pzk

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.29. 07:45:19

Behúztuk szépen, pedig...nemtom Bob milyen Battier parádéról beszélsz, bár hátul még jó is volt, de elöl az a 2/9 a tripláról nem annyira...igaz azokat fontos pillanatban dobta. Bár a statokban az a 10 pont, 10 pattanó jól néz ki, sose legyen rosszabb :D De sok dobást rontott. Chalmers szintén, 0/6 a tripláról, ezek most megint miért maradnak ki? Összesen egy gyalázatos 5/25 kintről, mintha az Indiana elleni első meccseket látnám. James viszont nagyot játszott, és a 4. negyedben már vállalt Wade is, félelmetes hatékonysággal dolgozott. Haslem nulla...

Végülis viszonylag simán behúztuk, 2. negyedben nem voltunk igazán jók, a többit uraltuk. 1-0, be kell húzni a következőt is, aztán úgy menni Bostonba, hogy nyerési kényszerben legyenek.

http://assets.sbnation.com/assets/11443 ... medium.gif

Amúgy a fújásokról: szánalmas volt, és biztos, hogy ezeket visszakapjuk Bostonban...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.29. 02:52:57

A tegnapi link ma is jó :
http://www.lshunter.tv/streams/1/lsh1.html

Borzasztóan kezdtünk...Allen homály, Rondo nem tudom melyik bolygón van, de iszonyat...10-5 oda, pedig a védekezésünk nem rossz, csak egyenlőre Rajon nagyon nem érzi, s borzasztóan dobunk 2/11 :?

Nem tudunk pontot dobni, s most már el-el csúszik a védekezés is, hát nem egyszerű a helyzet :D

21-11 az első negyed, James becseszett nekünk 13at...:? Rondo borzalom sajnos és Bass is kihagyott tiszta helyzeteket.Csak jobb jöhet 11 pont egy negyed alatt azért derék :D Támadásunk nagyon haldoklik, s a Heat meg se kell szakadjon védekezésben, Rondo 0 pont 4 eladott labda ( s milyenek...)

Miller a padról 3/4 ha még a padjuk is dobál, akkor...

Aki ismer tudja én aztán nem szoktam bírózni, de most azért Danny Crawford elmehet a jó édes anyjába :D 3 teknikait kaptunk.....És érdekességképpen tavaly PP-t ugyanez a bírói 3as kiszórta a Miami elleni első meccsen, amit a liga vissza is vont, mivel mindkét akkori tekó Piercre kamu volt :D Ráadásul lendületbe vagyunk, erre kapjuk a tekókat :twisted:

Allen-t rossz nézni, iszonyat sajnálom a legkeményebb a büntetőzése, egy 90+%os ember 60 körül pötyögtet, ráadásul nagyon gyengék a büntetői :?
Rondo kicsit megindult mi is vele együtt. -5 az eddigiek alapján ez remek.

48-46os szünet teljesen vállalható, voltunk -11ben is, ráadásul 2ik negyedben dobtunk 35öt, Rondo bekezdett, vele együtt meg is indult a szekér.KG félelmetes 6/8 és csak 13 pont, s ami még jó, hogy csak 14 percet volt fent.Rondo tripladupla gyanús ma is 8-5-5 de ennél jóval fontosabb, hogy nincs becsokizva mint a meccs elején, s nem dobálgatja a vakvilágba a labdákat, ő jó játéka elengedhetetlen.
Cserepad hatlmas pacsi, maxot hoztak.Dooling és Stiemsma is.
Allen nél 3/7 a büntető, ez sokat jelenthet a végén., s szünetről hamarabb ki is jött, gyakorolni, klasszikus RAY ALLEN!

Anthony kései pöcijét elvették így 46-46, egálban vagyunk, úgy hogy gyakorlatilag az első negyedben a katasztrófa párosodott a borzalommal a játékunkban.

Pff megint borzalom 72-61 Battier nagyon jó a túloldalt, de Miller is remekelt mikor fent volt.Wade elég visszafogott pontdobásban inkább passzol és azt meg remekül, de James-szel nem bírunk, tele van highlight playekkel elől-hátul :D

Na Wade is beállt a sorba, összeestünk :? Kapjuk a sapkákat, nem tudunk pattanót szerezni, s jönnek a könnyű kosarak a túloldalról.Rondo még aki próbálkozik, KG-t teljesen kiveszik, PP-Allen értékelhetetlen sajnos.Bass aki eddig 2őt hibázott a vonalról az egész PO-ban kihagyott egymás után kettőt.Büntetőzésünk is katasztrófa.

93-79 a vége, gyakorlatilag a Wade-James duó mellé plusszban még jött egy Battier parádé, meg Chalmers-Miller is, így esélyünk sem volt a második félidőben.1-0 oda ennél csak jobb zöld játék jöhet.

LETS GO C's
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.28. 22:17:47

P. Diddyt tegnap kicsit benéztem. :oops: :P Megesik. :)

A Thunder nagyon bután játszott, főleg Westbrook és Harden. DE még így is nyerhettek volna, ha az utolsó negyedben jobban figyelnek. Nagy sansz volt a tegnapi, hiszen a SAS nem játszott jól 3 negyedik. A végén felszívták magukat és remekeltek, de ha a Thunder kicsit is jobban figyel, akkor nem hiszem, g megtudták volna fogni őket.
Persze, h Westbrook is most játszik a leghülyébben, bezzeg a Lakers ellen mindent bedobott. :evil:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.05.28. 20:36:42

Bepótoltam a meccset, gyönyörű volt a 4. negyed a Thunder-től, 9 pontos előnyt hamar leadták, ilyen gyengén védekezni :? Nyomatták a small ball-t, a festékből akkor dobott pontot a Spurs, amikor akart, közben meg Ibaka a padon szürcsölgette a Gatorade-et...

Nagy lehetőség volt ez a Thunder-től, verhető volt a SAS, 1. félidőben az a 14 TO szerintem rekord tőlük (2. félidőben azért szépen javítottak, akkor csak 2-3 volt). Ezt ki kellett volna használniuk, de asszem csak 3-4 ponttal vezettek a félidőben.

Parker és Duncan pedig nem is játszott annyira jól, Green is homály, de Ginobili hatalmasat játszott, Manu-ra hatalmas szüksége lesz a Spurs-nek a következő meccseken is, Neal és Splitter is jó volt. Durant-et láttam már jobban játszani, de neki nem fog hatalmas gondot okozni a Leonard - Jackson kettős, Westbrook most a rosszabbik formáját hozta, 2. félidőben nem igazán jöttek össze a dolgai, bár Parker-en nem védekezett rosszul, Harden kritikán aluli, Collison tetszett, Fisher pedig nyerő ember lehetett volna. Brooks helyében Sefolosha játékidejét csökkenteném egy kicsit, Ibaka-t pedig jobban erőltetném. Második meccset egy jobb szerkezettel és kicsit összeszedettebben akár hozhatja is az OKC.

Ja, éjjel szerintem leszek én is, bár ez a 2:30as kezdés nem a kedvencem. De ha éjjel nem írok, akkor úgyis tudjátok, hogy bealudtam :D

Rondo had 89 asst in Philly series. Most for a series in Celtics’ history. Most in NBA since Magic had 91 asst vs. Pistons in '88 Finals.
Kevin Garnett has 6 20 point/10 rebound games in playoffs. Only had 3 in the previous two postseasons combined.
LeBron & Wade were first teammates in playoff history to average 32+ points in 3 consecutive playoff games to close Indy series.
LeBron's teams are 13-1 in home playoff openers. Loss was to Orlando with Cavs in 2009.
Erik Spoelstra is 5-0 in home playoff openers.

Podcast még nincs, blog már van:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... gati-oldal
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.28. 20:22:55

http://nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=415

Itt azért sok minden le van írva, de ahogy közeledik a meccs s olvas az ember 1-2 nyilatkozatot, azért én bizakodok :D S nagyjából ezeket is írtuk tegnap, hogy James-Wade kettősre igazán nincs emberünk.

Iszonyat érdekes párharc lesz, mert valóban itt a kulcs mi hogy fogunk tudni védekezni, s az sem elhanyagolható, hogy mennyire tudjuk megakadályozni, hogy eljussanak büntetőzni.Pietrus nagyon kell, s érzésem szerint Pavlovic is fog kapni időt, nem egy iszonyat jó játékos, de azért védekezésben ott tud lenni, elől meg ha open néha bevarrja a triplát, bár összjátékban gyenge.

2:30tól Miami-Boston :D
Még képlékeny, hogy maradok vagy nem, de az biztos, szorítok a srácoknak.

Kép

Ui: Game Szegedes Welcome to Miami videódat most láttam, mekkora állat vagy :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.28. 20:40:41-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.28. 18:39:27

Amúgy az nagyjából már biztos, hogy az első meccseken Bosh nem fog játszani, de később esetleg még pályára is léphet. Már csak az a kérdés, hogy defense-ben ez jó nekünk vagy sem :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.28. 16:14:11

Kerr óriási figura:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BEGRJFYlRM
Nem is kell ehhez semmit mondani, ma elkezdődik az őrület :D
Hoops4life videók hihetetlen jók, kösz hogy linkelted.

Ez egy másik:
http://www.youtube.com/watch?v=mvOB0KRQ ... =g-all-lik

Este meg részemről természetesen Lecccgóóóó Szeltiksz :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.28. 15:33:16

TiTiHenry
Jugador del Barça

2012.05.28. 09:13:24

Tocy írta: Nem lehet ebből semmit levonni, szerintem ez picit tapogatózós meccs volt, Thundernek nagyon nem jött be a small-ball, Ibakának játszania kellett volna, de a Spursnél is voltak gyenge teljesítmények bőven, csak az utolsó negyed stimmelt, ott is főleg Ginobili. Mindegy, lényeg, hogy 1-0 a Spursnek :D
Szerintem azért van mit levonni.Illetve csak azt erősítette meg bennem ez a meccs hogy a Spurst csak űrkosárlabdával lehet megverni ,mert amikor hibázgat mindkét fél akkor felértékelődik a rutin és a edző.Na most elég sok mindenben jó ez a Spurs ,de ebben a kettőben magasan az OKC fölé nő.

Lehet megbánom ,de Celtics-Spurs nagydöntőt követelek :lol:
Szerintem érdekesebb lenne mint bármelyik másik párosítás.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.28. 08:36:29

Huhh, micsoda meccs volt ez. Volt itt minden :D Spurs 3 negyedig gyengén játszott, főleg támadásban, aztán a 4.-ben Pop összekapta őket, és hihetetlent produkáltak. Parker és Duncan sem volt az igazi, de még Tony úgy-ahogy, Duncan sokat rontott. Green borzalom, de Ginobilin kívül senkit nem tudok kiemelni, de Leonard, Neal is bedobott fontos kosarakat, csak az összkép nem jó :D Túloldalt meg Harden katasztrófa, itt a végén Westbrook is, de a PO-ban talán most először váltotta be azokat a hangokat, hogy buta, és nem tud dobni :D De amit viszont Fisher művelt...élete meccse volt, az utóbbi 2 évet nézve mindenképp :D

Nem lehet ebből semmit levonni, szerintem ez picit tapogatózós meccs volt, Thundernek nagyon nem jött be a small-ball, Ibakának játszania kellett volna, de a Spursnél is voltak gyenge teljesítmények bőven, csak az utolsó negyed stimmelt, ott is főleg Ginobili. Mindegy, lényeg, hogy 1-0 a Spursnek :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.28. 04:59:17

Hát itt a negyedikben nagyon összeszedett a Spurs, illetve a cserék, s meg kell jegyezni, hogy igaz eddig szinte kivétel nélkül remekelt Westbrook de ma, főleg itt a negyedikben iszonyat bután játszik, eldobálgatja, eladja, csupa rossz döntések.5/19 , s főleg a negyedikben előnynél vagy szoros iksznél kezdte el az őrültségeket. :D
29-13 eddig ez a negyed 2:30 hátra meg kell tudni tartani ezt a 7 pontot :D

Steven Jackson nyerő ember (ez a durva a Spursnél, kezdte Ginobili az elején ő tartotta szinte csak a Spurst, majd Leonard fontos playek, aztán Neal, most meg Jackson, nem tudod kire figyelj mert bármikor jön valaki, s akkor még Diaw álom passzairól vagy Duncan sunyiban bepöcizek pontjairól nem beszéltem, undorító jók :D)

Összeesett a Thunder, iszonyat jó meccs volt, s remek párharc, de Ibaka-t talán vétek volt leültetni szerintem, s játszani alacsony szerkezettel, el kezdődött a rohanás és kapkodás a Thudnernél amit felépítettek kicsinyke előnyt hamar eladták, s tovább ment a rohanás, s minden elrontás.

Spurs meg félelmetes, úgy hogy szerintem kifejezetten rosszul játszottak 3 negyeden keresztül támadásban, de itt a végén elindultak és bedarálták.Továbbra is robog a SA gyorsvonat, s mindenkit elüt, aki elébe megy,9-0 :shock:
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.05.28. 04:39:59

Bob_Marley írta:Micsoda izgalmak vannak, s iugaza van Kerréknek, a Spurs nincs hozzászokva ehhez, csupa győzelem könnyű meccsek, kapkodás van/volt a játékukban.

Már csak 2 a Thudner előnye megjósolni nem lehet mi lesz :D
Cserék jól teljesítettek, Splitter homály büntetője mondjuk annyira nem volt szép :D

Túloldalt Harden hihetetlen ámokfutásban van, hiba-hiba hátán a játékában a 2 belemenés meg hihetetlen volt, még reklamálni se lehetett rá, annyira egyértelmű volt :D Nagyon gyenge ma szakáll, mondjuk Parker se élete meccsét hozza a Spursnél.
Nyerni fog a Spurs sajnos! Sok a hiba. :twisted: :roll:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.28. 04:35:44

Micsoda izgalmak vannak, s iugaza van Kerréknek, a Spurs nincs hozzászokva ehhez, csupa győzelem könnyű meccsek, kapkodás van/volt a játékukban.

Már csak 2 a Thudner előnye megjósolni nem lehet mi lesz :D
Cserék jól teljesítettek, Splitter homály büntetője mondjuk annyira nem volt szép :D

Túloldalt Harden hihetetlen ámokfutásban van, hiba-hiba hátán a játékában a 2 belemenés meg hihetetlen volt, még reklamálni se lehetett rá, annyira egyértelmű volt :D Nagyon gyenge ma szakáll, mondjuk Parker se élete meccsét hozza a Spursnél.
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.05.28. 03:37:16

Félidőben közte 1.

A Spurs padja jobban muzsikál, Harden halál. Westbrook meg Durant jók. Spursnál Ginobili nagyon ontja a pontokat, hál' Istennek leült egy kis időre. :lol:

Azt érzem, annak ellenére, hogy nagyon kicsi a diffi a két csapat közt, hogy a Spurs teljesen kontrollálja a meccset. :roll: :roll: :roll:

+9-cel fordulunk az utolsó negyedre! Ha nem lenne Ginobili, akkor már rég elment volna a meccs a SAS-nak. Mindig jókor jönnek tőle a pontok. Fisher jó a padról. Harden is bevágott most egy triplát, meg egy kettest.
Remélem elég lesz ez a 9 pont fór egy negyedre! =; [-o<

Jólvan, ez a Harden egy idióta. 3-4 off faultot csinált már ez a barom. :twisted: 3 v 2 -re támadnak, Fisher üresen a sarokban, ez meg belemegy az előtte állóba! ](*,) =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Primitive 2012.05.28. 04:36:45-kor.
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.28. 03:11:11

Tegnap azért a 2 védelem annyira magas szinten volt, hogy nem lehetett rohanni, nem volt hely serhol a pályán midnen dobás, minden zárást levédett mindkét csapat.
+ Celticsnél alapból nem támadja senki a gyűrűt támadóért csak Rondo, mert különben nem érnénk vissza a lerohanás ellen :D A Sixersnél se sokan mentek támadóra így folyamat 5-5 elleni játék volt, de itt is lefog lassulni a játék szerintem, mert ebben a rohangálásban le-fel az OKC nem fog tudni fogást találni, mert ebben is jó a Spurs, s elkezdett a Thunder is sokat hibázni és eladni a labdákat.

Ginobili meg nagyon él, ahhoz képest hogy kezdett, most minden eseik, meg milyen bejátszás volt ez is Splitternek :D

Szakáll meg a túloldalt elég gyönge.

Thunder pad legjobbja Fisher :D Leonard meg a túloldalt mekkorát játszik, jó izgalmas a meccs.
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.05.28. 03:04:49

Ez az argentín meg abbahagyhatná a pontgyártásokat. Nem hiszem el, hogy minden bemegy neki.. :twisted: :twisted: :(

És egyébként igen, nekem valahogy jobban bejön ha pörgős a meccs. A tegnapi meccset már nagyon untam.
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.28. 02:57:40

Eddig a Spurs még azt hiszi szünnap van ma is....Ennyi eladott labdát tőlük :? OKC-nél meg megy a rohanás.Másabb mint a tegnapi ott mindkét csapat a jó védekezésre tette a hangsúlyt itt sincs ezzel gond, de az OKC meg azonnal repül a megszerzett labdából kicsit pörgősebb a meccs.De ez a rohanás megy a Spursnek is, csak ebben sok a hiba itt is ott is-

Sefolosha nagyon jó, a csapat legjobb pontdobója :D a 4 labdaszerzés meg magáért beszél.
14-14 végre kicsit jobban figyelnek a labdára, s nem kapnak könnyű kosarat a hazaiak.

Kerr meg nagy forma, elég korrekt humora van, Harden és az állszakáll :lol:

MANU :D Beindult a texasi gép, 6 pontos előny
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.05.28. 02:43:34

Nekem már jobb meccs, mint az egész tegnapi. :lol:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"