Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A válasz (sajnos) egyszerű a bokája nem az igazi.Egy shooternél nagyon fontos, hogy meglegyen a kellő magasság, s jó szögbe dobja el a labdát, rövidek a dobásai a mezőnyben is, meg a büntetőzéshez is kell bokából megemelkedni.Nem tud olyan magasra elrugaszkodni mint szokott.Amúgy komolyan tegnap volt 1-2 jelenet mikor megkönnyeztem, mert lehetett látni fizikailag nem egy szint a 2 csapat.Első negyedben KG darált mint az állat, s volt egy jelenet, amikor leszedte a pattanót és rohant előre (inkább gallopozottkanty írta:Amúgy az miért van, h Allen ilyen gyengén dobja a büntetőket?
Az előbb néztem meg a meccset, vártam ezt a gif-et, nagyon nagy. De Garnett-ben csalódtam, azt hittem, hogy minimum megeteti a labdát James-szel.
Nem is kell ehhez semmit mondani, ma elkezdődik az őrület
Szerintem azért van mit levonni.Illetve csak azt erősítette meg bennem ez a meccs hogy a Spurst csak űrkosárlabdával lehet megverni ,mert amikor hibázgat mindkét fél akkor felértékelődik a rutin és a edző.Na most elég sok mindenben jó ez a Spurs ,de ebben a kettőben magasan az OKC fölé nő.Tocy írta: Nem lehet ebből semmit levonni, szerintem ez picit tapogatózós meccs volt, Thundernek nagyon nem jött be a small-ball, Ibakának játszania kellett volna, de a Spursnél is voltak gyenge teljesítmények bőven, csak az utolsó negyed stimmelt, ott is főleg Ginobili. Mindegy, lényeg, hogy 1-0 a Spursnek
Nyerni fog a Spurs sajnos! Sok a hiba.Bob_Marley írta:Micsoda izgalmak vannak, s iugaza van Kerréknek, a Spurs nincs hozzászokva ehhez, csupa győzelem könnyű meccsek, kapkodás van/volt a játékukban.
Már csak 2 a Thudner előnye megjósolni nem lehet mi lesz
Cserék jól teljesítettek, Splitter homály büntetője mondjuk annyira nem volt szép
Túloldalt Harden hihetetlen ámokfutásban van, hiba-hiba hátán a játékában a 2 belemenés meg hihetetlen volt, még reklamálni se lehetett rá, annyira egyértelmű voltNagyon gyenge ma szakáll, mondjuk Parker se élete meccsét hozza a Spursnél.