Bravó csikócsapat. első mondatomban rögtön elnézést kérek
Jeffrentől, akit eddig gyengének tartottam. Egyszerűen zseniális volt tegnap. Sok jó csele volt, a passzaival sem voltak gondok, és veszélyes volt a kapura. Pedro és Bojan halvány volt, ők már régebben meggyőztek, őket hagyjuk.
Gai:
Nagyon nagy tehetség. 1-1-et keres így is, hogy nincs nagy fizikuma, mert pattogott le rendesen, de még ígyis meg tudta csinálni sokszor. A passzain van még mit csiszolni, de még csak 18. Én Bányásszal elentétben idén még nem dobnám be rendszeresen a mélyvízbe. Még egy év a B-ben, aztán elkezdeni szoktatni. Egy valamit kéne kinőnie, azok a biciklicselei

Dinho azért jobban csinálta... semmi értelme nem volt, még csak el se mozdultak rá a védők. De ha ő így cselez, nem bánom. Az, hogy ilyen merészen rögtön kapu felé fordul, és nyomás alatt tartja a védelmet ennyi idősen... zseniális
Jonathan:
Őt is kiveséztük már párszor(én biztos). Jól lát a pályán, Alvesnek sokszor megnyújtotta a labdát. Hajszál pontosan! Ez a valami. És van mersze így passzolni, nem tologatja fölöslegesen a lasztit, mint Guddy. Ha játszik valaki, inkább ő

Mekkora kapufa megint... Szegénynek nincs szerencséje a góllvéssel, de nagyon nagy bombagyáros

ilyen durrantásokat.
Thiago:
Nálam a meccs embere. Azok a pimasz cselek, azok a hosszú labdák, azok a szerelések! Hihetetlen. Nagyon jól lát, ugyanolyan gyorsan dönt, mint Jonathan(meg szinte mint Xaviék

), ugyanúgy odateszi ahogy akarja. És a cseleitől elolvadok. Nem is a látványosság miatt, hanem mert ennyi idősen tudja, hogy mit mikor hogyan egy Man.City védő ellen! A PL kb. 5. legjobb csapata keret szerint, nagy védőnevek is vanak. Ő meg halálra szivatott mindenkit. Vol egy iszonyatosan nagy lábdája asszem Alvesnek: Ott állt a 16-oson belül, 2 védővel farkasszemet nézett, és bokából úgy darajzolta a befutó Alves lábára

ő megérett az első keret tagságra. Kupameccseken mindenképpen ilyen középpályával állnék fel: Thiago-Busquets-Jonathan. van bennük kreativitás, és nem félnek használni 90.000 ember előtt sem. Zseniálisak! ilyenkor kérdezem, hogy hova jön Fabregas?... nem tőlük kéne elvenni a helyet
a többiekről nem írok, így is hosszú lett, remélem azért valaki elolvasta

mindenkivel elégedett vagyok(még a Man.City 40-es játékosával is, nagyon jól játszott

)