Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még sztem időben szóltál...Gábor no.:2 írta:Sajnálom hogy most szólok, de most aktuális, mert most fáztam meg és lázas is vagyok. Nem akarom kockáztatni a holnapi hideget, szaridőt...úgyhogy kénytelen vagyok kihagyni a szerdai meccset. Bocs srácok!
Jobbulást!Gábor no.:2 írta:Sajnálom hogy most szólok, de most aktuális, mert most fáztam meg és lázas is vagyok. Nem akarom kockáztatni a holnapi hideget, szaridőt...úgyhogy kénytelen vagyok kihagyni a szerdai meccset. Bocs srácok!
Kössz és NEKTEK IS GRATULA gondoltam ilyen névvel csak jók lehettek na de ennyire!De hát a név kötelez!Aztán legyen ám címvédés!Megpróbálok felmenni de nem száz h ott leszek.Silvanus írta: Egyébként ha még nem tudnád: CÍMVÉDŐK VAGYUNK!!!![]()
Egyébként gratula az eredményeidhez!!!
Tényleg köszi, és gyere!!! Várunk, jól jön a szurkolás! Egyébként ha még nem tudnád: CÍMVÉDŐK VAGYUNK!!!Drigo írta:Kössz szépen hát az az igazság h edzésekre nem tok járni mer elég messze lakom pesttőledzés nélkül nem is játszhatnék (bár játszom nagypályán tavaly bajnokok lettünk serdülővel idén pedig vezetjük a bajnokságot az ifivel) de lehet h szombaton megnézem m nővéremnek van egy lakása pesten aztán majd max ott alszom, de eléggé érdekel h hogy is néz ki egy ilyen aztán HAJRÁ
![]()
![]()
Drigo - igazából ilyenkor azt szoktuk javasolni, hogy OLVASS VISSZA egy pár oldalt, mert mindent megtalálsz, de azért röviden: 10-50 éves korig mindenkit szeretettel várunk, nem vagyunk profik csak olyan átlagosak, minden héten szombaton 17.00-19.00-ig edzünk Csepelen egy tornateremben, oda bármikor jöhetsz, és az OTT RÉSZTVEVŐK KÖZÜL jelöli ki G. Norbert csapatkapitány a torna keretét!!! Egyébként kispályán nyomjuk!Drigo írta:Hi igazából nem teljesen vágom h mi ez a magyar barca kb annyi világos h talán nagypályán nyomjátok már(legalább is ezt szűrtem le ahogy így beleolvastam a hozzászólásokba de aztán lehet h kispálya) és h lesz vmi szurkolói torna szept 24.-én (vagyis szombaton) de nem tom h hol és h pontosan mikor pedig szívesen megnézném h hogy néz ki egy ilyen meg szívesen játszanék is csak nem tom h Ti mennyire vagytok profik meg h ez milyen korosztály szal ha valaki tudna adni egy bővebb felvilágosítást akkor azt megköszönném.
Tény, van igazság abban amit mondasz, én ezt nem is tagadom, pláne a létszám kérdést illetően, de a lényeg akkor is a csapat teljesítménye lesz! Teljesen mindegy ki, hogy, merre, miért...mucs1 írta:Ne felejtsd el, hogy a tornán több meccs is van, és fokozatosan tudtunk belerázódni, mindenkinek van ideje belőni magát (értsd belőni a kaput) és mindenkinek van ideje belerázódni a játékba. Na meg ott szerencsénk is volt, minden összejött, és a legfontosabb, az előző tornán a keretünk elég bő volt, Paliékkal,A.Gergővel,Gáborokkal, most meg elég sok lesz a hiányzó. Ugyhogy akármi lesz a mostani tornán is, abból nem kell hosszutávú következtetést levonni.
Silvanus írta: Deffent - a fiatalt értsd 8-10 évesnek!No comment!
Egyébként egyéb 100 dolgon kívül még azért is várom már nagyon a Tornát, mert érdekes lesz látni, hogy hol is tartunk most!?... Azaz, hogy mit nyújt majd a csapat, és ennek fényében teljesen átértékelődhet az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményünk!!!