Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor még szídom is egy kicsitnoname írta:Nem kövezlek meg, mer nemtom hol laksz!Monti írta:KÖvezzetek meg de mi az a CoD?![]()
CoD-Call of duty
nekem ps kettőmvan de akarok 1 xboxot.MeNnOn írta:hát nem biztos de sztem 80 %
ps3 és xboxra biztos jön,de ps2 t nemtudom..lehet..![]()
sajna nekem is csak gépem van..
ps2-őre is?MeNnOn írta:csak az a gond h konzolra dobják csak ki
Ez biztos?MeNnOn írta:csak az a gond h konzolra dobják csak ki
szerintetek elindul GeForce 9800 GT-n?MessiFan írta:nekem csak suhanni fogVarga írta:Pc Guru szerint nagy esélye van annak hogy minden idők legjobb II. világháborús játéka legyen.MessiFan írta: Évvégén kijön a cod5 azt inkább vedd meg. haverom is ezt ajánlotta
Kár hogy nem fog futni a gépemen.
nekem csak suhanni fogVarga írta:Pc Guru szerint nagy esélye van annak hogy minden idők legjobb II. világháborús játéka legyen.MessiFan írta:Évvégén kijön a cod5 azt inkább vedd meg. haverom is ezt ajánlottaszajko írta:valaki adjon pls torrentes linket ahonnan a cod4 jön normálisan...előre is köszi...
Kár hogy nem fog futni a gépemen.
Pc Guru szerint nagy esélye van annak hogy minden idők legjobb II. világháborús játéka legyen.MessiFan írta:Évvégén kijön a cod5 azt inkább vedd meg. haverom is ezt ajánlottaszajko írta:valaki adjon pls torrentes linket ahonnan a cod4 jön normálisan...előre is köszi...
Évvégén kijön a cod5 azt inkább vedd meg. haverom is ezt ajánlottaszajko írta:valaki adjon pls torrentes linket ahonnan a cod4 jön normálisan...előre is köszi...
a safe mód nem tudom mire jó,de visszaállítja az alapgrafikára és hangra...Zozzy 5 írta:Remélem nem baj ha egy COD4-es kérdést teszek fel.
Szóval, letöltöttem a gémet, feltettem és van egy muliplayeres meg egy singleplayeres mód is. Én singleben akarnék játszani, ahhoz is van krekk, mégse indul el, csak a multi. Single-hez kidob egy hibaüzenetet amibe megkérdezi, hogy akarok-e "safe (?) módban" játszani, de bármire nyomok nem csinál semmit. Ötletek?
Zozzy 5 írta:Remélem nem baj ha egy COD4-es kérdést teszek fel.
Szóval, letöltöttem a gémet, feltettem és van egy muliplayeres meg egy singleplayeres mód is. Én singleben akarnék játszani, ahhoz is van krekk, mégse indul el, csak a multi. Single-hez kidob egy hibaüzenetet amibe megkérdezi, hogy akarok-e "safe (?) módban" játszani, de bármire nyomok nem csinál semmit. Ötletek?
Egy haverom megvette, teljesen eredeti, s neki se megy a single... rejtély...Zozzy 5 írta:Remélem nem baj ha egy COD4-es kérdést teszek fel.
tölts le speciális crack-et! sorry, de linket nem tudok adni mert torrentről szedtem leZozzy 5 írta:Remélem nem baj ha egy COD4-es kérdést teszek fel.