Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én írtamnoname írta:Valaki itt írta a Fiot.
Game90 írta:Sztem hamarabb hozná be Giulyt vagy Ezqut, mint a kis argentint
Igen ez sajnos jellemzö volt az eddig szezonra szal most sincs sok esély a kis nyulunk pályára lépésére én mégis bizom bennük hogy bármilyen az eredmény alakulása játszhat (talán utoljára gránátvörös-kébenGame90 írta:Sztem hamarabb hozná be Giulyt vagy Ezqut, mint a kis argentint
NEM! Max 2 percre, ha már mindennek vége...madmax87 írta:"A kérdés mindössze annyi, hogy Rijkaardban lesz-e annyi emberség, hogy szinte egész évi mellőzés után utoljára pályára küldi-e a Nyúl becenevű támadót..." na szerintetek???
Ha előző fordulóban még kispadon sem volt, akkor most még kevésbé valószínű, hogy páyára lép.madmax87 írta:"A kérdés mindössze annyi, hogy Rijkaardban lesz-e annyi emberség, hogy szinte egész évi mellőzés után utoljára pályára küldi-e a Nyúl becenevű támadót..." na szerintetek???
Nameg az aranycipőt... 1 gól, és övé. Azt meglövi, hétszentség.grecki írta:Arról a van Nistelrooy-ról beszélsz, aki megnyeri a Pichichit???Los Banditos írta:Egyébként felőlem nyugodtan mehet akár a Madridba is. Amit az utóbbi időben láttam tőle az semmivel sem volt jobb mint Raúl, Higany vagy Nisty teljesítménye.
Ja, de akkor sem hiszem, hogy Savigól rúgott volna ennyit, ha folyamatosan játszott volna... Mind1, nagyon sajnálom, hogy elmegy...kovinho írta:Azért azt is nézzük, hogy mennyit játszik RVN, Higany és Raul, illetve mennyit játszik Saviola, úgy nem lehet csúcsformában lenni hogy néha néha játszik csak meccset.
Arról a van Nistelrooy-ról beszélsz, aki megnyeri a Pichichit???Los Banditos írta:Egyébként felőlem nyugodtan mehet akár a Madridba is. Amit az utóbbi időben láttam tőle az semmivel sem volt jobb mint Raúl, Higany vagy Nisty teljesítménye.
Na azért mégis csak vmilyen szinten egyetértünkSlither írta:De azért téleg kissé görénység, hogy utolsó hazai meccsén még a keretbe sem jelölték.madmax87 írta:Ha esetleg mégis a realba menne(ami szinte elképzelhettelen) akkor rem min 3at azért berámol nekünk az EL Classikon, mert simán megérdemelné a vezetöség még azt is hogy bemutasson neki de sztem a szurkolok 90% még akkor is megtapsolná öt ennyit erröl a részemröl!!!
ui.: rem slither megint belémköt!
Zsolti! Megértem a csalodóttságod,ami az iránt van,hogy Saviolával hogy bánnak...én sem örülök! DE:Zsolti írta:Tök megérteném,ha a Madridba menne!
Énis oda mennék a helyében,ha már a csapatom emberszámba sem vesz,meg csak akkor kellek,amikor már minden falábú kidőlt jóhogy bemutatnék nekik énis egy nagyot!