Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszi a választ, csak azért kérdeztem, mert szeretek én is verseket írni, bár ezek inkább csak szárnypróbálgatások, firkálmányok. néha majd belesek a topicba, megnézem, ki mit alkotottIgen,ez egy SZ.A.R.! Szabadstílusú Amatőr Rímfaragó verseny és éppen most zajlik az az első, ún. próbakör Wink
Igen,ez egy SZ.A.R.! Szabadstílusú Amatőr Rímfaragó verseny és éppen most zajlik az az első, ún. próbakörvuvu írta:bocsi a bepofátlankodásért, de jól látom, hogy itt versíró verseny van?
hát szerintem ezzel a rendszerrel addig kell várniTocy írta:Én aszittem Eazzy-é a 3asAmúgy szavazzatok má, oszt nézzünk eredményt, ne kelljen már szombatig várni...
Jaja, végén vmit én is hiányoltam, ettől függetlenül nagyon jó lett.Bob_Marley írta:A 3as a legkreatívabb, nagyon jól sikerült.Bár az eleje meg a vége kicsit kusza, főleg a vége "befejezetlen", de a köztes rész remek szerintem is.
Álszent.Eazzy írta:Az enyém nagyon gyenge lett saját meglátásom szerint, szóval nem, nem bizonyítjaS.Agüero írta:Ez azt bizonyítja, h a tiéd nincs ott az én top ötömben.
Honnan tudod, hogy nem az?Tocy írta:Én aszittem Eazzy-é a 3asAmúgy szavazzatok má, oszt nézzünk eredményt, ne kelljen már szombatig várni...
Az enyém nagyon gyenge lett saját meglátásom szerint, szóval nem, nem bizonyítjaS.Agüero írta:Ez azt bizonyítja, h a tiéd nincs ott az én top ötömben.
Ez van, lehet, h kihagytam párat, de több mint 5 olyan van ami simán odaférhet. Hát igen, hálistennek nem egyezik az ízlésünk.Eazzy írta:Érdekes, totál máshogy látjuk a dolgokat, top versek közül azért maradt itt nálad pár ki szerintem. Persze nyilván ez ízlés kérdése, a tiedet meg már a Zene topikban is megtapasztaltukS.Agüero írta:Nohát akkor...
Elég jóra sikeredett mindenkié, grt!
Pontozásom:
1. : 3.
2. : 5.
3. : 9.
4. : 7.
5. : 10.Csak viccelek amúgy. Sok jó versből 5 tök jót választottál
Ha jól emlékszem, akkor a kiemelt részes verziónál maradtunk. Vagyis én ezt beírtam volt, Lui azt mondta ok, többiék pedig nem reagáltak.miihii írta: Aztán mondjuk a pontozás részt én is meg akartam kérdezni,h most akkor konkétan hogyan lett levajazva Lui-val?Asszem Kanty dobta fel ezt a 10-8-5-3-1 dolgot.Milyen formában gondoltátok?
Megjönnek a sorrendek,ezeknek az első 5 helyezettjei kapják a fenti pontokat és az összesített pontok alapján jön ki a fordulók helyezései? És mondjuk az adott forduló első 5je pedig tovább viszi az ezért járó pontokat?
Tehát mondjuk
a-nak lesz 65 pontja
b---- 58
c---- 56
d---- 50
e----49
...
Ők kapnak ezért 10-8-5-3-1 skulót,ami megmarad és a szezon végén ezek alapján lesz végső győztes.
Vagy esetleg az adott fordulóban elért (a fenti példában szereplő) 65-58-56-50-49-et viszik tovább,meg persze mindenki amennyit kap?
Érdekes, totál máshogy látjuk a dolgokat, top versek közül azért maradt itt nálad pár ki szerintem. Persze nyilván ez ízlés kérdése, a tiedet meg már a Zene topikban is megtapasztaltukS.Agüero írta:Nohát akkor...
Elég jóra sikeredett mindenkié, grt!
Pontozásom:
1. : 3.
2. : 5.
3. : 9.
4. : 7.
5. : 10.
Ha van tipped az enyémre, pls küldd már el pübenBob_Marley írta:Mondjuk soadroli elég laza volt ténylegSzemélyi igazolvány számot nem akartál beleírni???
Mondjuk gondolkoztam melyiket ki írhatta, párat szerintem tudnék de ezt meghagyom majd ha vége a szavazásnak
Kihagytam a kosár meccs nagy részétÁt kellett olvasni többször, de sikerült meghozni a sorrendet, tényleg nagyon jók voltak, jókat derültem sokszor
Remélhetőleg kitart a lelkesedés, mert nagyon jó kis kezdeményezés, s tök jók lettek.Büszke vagyok rátokKár hogy a sajátommal nem vagyok megelégedve, de kritizálni úgyis jobban tudok mint alkotni