Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lehet, nem tudom. Ha jövőre is dobbantanak valami nagyot, de folyamatosan jó játékkal akkor azt mondom oké, nekem ez a csapat még nincs az a szinten. Eredményességben lehet, játékban szerintem közel se, és ahhoz azért az is kell. Mondjuk a keretük megvan ahhoz, hogy abban is hosszútávon javuljanak sajnos, kíváncsi leszek mi lesz velük jövőre. Remélem megállítjuk őket majd mi!csababarca írta:Nekem is, de ettől még egy lapon említhető.
hidd el, mostantól egy real szurkoló sem cserélné el ezt a korszakot.
A közelében nincs a Pep féle csapatnak. Nyerni lehet sokféle módon, de az a foci amit az a csapat játszott, ennek a madridnak elérhetetlen szint.csababarca írta:ez a real így a Pep-teammel egy lapon említhető bőven

Es akkor most en is kezdjem hozni a statisztikakat Messirol ? Hogy melyik meccsen mit muvelt ?ferninho írta:Ja, borzasztó volt tényleg.csabooo írta: Ne haragudj, de meg a madridistak is, az uj evtol egesz mondjuk marciusig atkoztak sokszor, elkuldtek volna CRt. Olvass vissza a forumotokon ha nem hiszed. Azert az Aranylabdat, ne hogy mar 2,3 jo meccsre adjak oda, mert akkor azzal kb. ertekelek is a dij presztizset...![]()
Csak a bajnokikat nézve, első idei 10 bajnoki meccsén rúgott 9 gólt meg adott egy assistot.
Utána beakadt a gólcsap 4 meccsig (Bilbao, Alaves, Atleti, Barca), de a kövi meccsen a Bilbao ellen 2 assist, nyert a Real 2-1re, majd azutáni meccsen első gólnál megint gólpasszt adott.
Utána jött Zizou, Zsinórban 4 idegenbeli meccsre el se vitte CRt és ekkor volt közben az Atleti meg a Barca elleni meccs is, ahol nem tudott betalálni (de ugye itt BL meccsek is mentek közte, ne felejtsük el).
Valencia ellen újra betalált, majd a Sevilla, Celta, Malaga trió ellen tudjuk mit művelt.
Eközben meg a BLben is nagyon ott volt a szeren.
És ez a CR nem csinált idén semmit meg egy darab kaki volt meg volt 2-3 jó meccse.
Mindkét meccset nyerték volna nélküle.Bob_Marley írta:Kapásból itt a végén a Celta és a Malaga ellen is nyerő embernek bizonyult Ronaldo. Szerintem nagyon rossz gondolat összehasonlítani őket, mert Messii is másban jó, Ronaldo is másban jó. Egy közös halmazt lehet találni, ki volt eredményesebb és ez most Ronaldo felé billenti a mérleg nyelvét.
Ez meg tipikus menekülőszövegmiro. írta:Na nyerje Messi az aranylabdat.
Mi meg a bajnoksaghoz nyerjuk meg a BL-t.deal!
Mármint egyénileg? Mert akkor Messi.Bob_Marley írta: Egy közös halmazt lehet találni, ki volt eredményesebb és ez most Ronaldo felé billenti a mérleg nyelvét.
Igen ez érdekes. Én nem tudtam hogy funkcionális analfabéták is fórumoznak, de ez akkor más megvilágításba helyezi a dolgokat.S.Agüero írta:Mi ebben az ellentmondás, hogy a Clásicokon jobbak voltunk, és ha 100%-ot nyújt mindkét csapat, mi vagyunk a jobbak, de összességében a szezon során ti voltatok a kiegyensúlyozottabbak?! Magyarázd már el.
Papolsz itt az érvekről, erre benyögsz egy ilyet, hogy belénk nem szorult értelem.![]()
![]()
Kicsit ironikus.![]()

Ja, borzasztó volt tényleg.csabooo írta: Ne haragudj, de meg a madridistak is, az uj evtol egesz mondjuk marciusig atkoztak sokszor, elkuldtek volna CRt. Olvass vissza a forumotokon ha nem hiszed. Azert az Aranylabdat, ne hogy mar 2,3 jo meccsre adjak oda, mert akkor azzal kb. ertekelek is a dij presztizset...![]()
Pedig nem túl bonyolult, a kollégának mégsem állt össze ez a komoly szakértelmet igénylő logikai sorMotaro írta:Nincs itt semmi ellentmondás, a klasszikusokon és a rangadókon általában jobban teljesített a Barca, a Real viszont a kicsik ellen húzta be a kötelezőket, ami a szezon végére 3 pont előnnyé állt össze.EBbetyar írta:tehat a Real a jobb csapat mert kiszolgaltak CRt de mindkét classicon hangoztattátok, hogy mennyivel jobb csapat a Barca.
olyan ellentmondásokba hozzátok saját magatokat hogy az elképesztőnem beszélve az érvekről, miszerint "Messi jobb mert csak"
Nincs itt semmi ellentmondás, a klasszikusokon és a rangadókon általában jobban teljesített a Barca, a Real viszont a kicsik ellen húzta be a kötelezőket, ami a szezon végére 3 pont előnnyé állt össze.EBbetyar írta:tehat a Real a jobb csapat mert kiszolgaltak CRt de mindkét classicon hangoztattátok, hogy mennyivel jobb csapat a Barca.
olyan ellentmondásokba hozzátok saját magatokat hogy az elképesztőnem beszélve az érvekről, miszerint "Messi jobb mert csak"
Mi ezzel a probléma?EBbetyar írta:nem beszélve az érvekről, miszerint "Messi jobb mert csak"
Bingo!ericco írta: A CR-rel kapcsolatban pedig amit írtok, madridistaként is elismerem. Messi jobb focista, ezt a vak nem látja. Ebből következik, hogy jelenleg a Madrid a jobb csapat. Egységesebb, jobban össze van rakva a keret, taktika, stb.
Ne haragudj, de meg a madridistak is, az uj evtol egesz mondjuk marciusig atkoztak sokszor, elkuldtek volna CRt. Olvass vissza a forumotokon ha nem hiszed. Azert az Aranylabdat, ne hogy mar 2,3 jo meccsre adjak oda, mert akkor azzal kb. ertekelek is a dij presztizset...Veidt_madridista írta:Én mindig is Messit tartottam komplettebb (vagy ha úgy tetszik: jobb) játékosnak, de ez nem zárja ki azt, hogy egy bizonyos időszakban (pl. januártól a jelenig, ugye ez számít eddig az Aranylabdába) jobb teljesítményt nyújtson nála CR. Úgy érzem, az említett időszakban ez megtörtént.Chino írta: