Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nálam is Bernal a meccs embere.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:55:53Benne volt gólokban, de nála mint a legtöbbször az a bajom,hogy óriási hibaszazalekkal játszik )Raphinha).Más posztok más feladatkörök,nálam az dönt ki látta el adott posztot a leghatékonyabb módon. Ez Bernal,nálam.

Egyetérték. Óriásit játszott, és nem egy kiscsapat ellen. Hát, ezt nem vártam tőle. Kérdés, milyen stabilitással tolja.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:49:26Meccs embere nálam Bernal. Legmagasabb passzhatekonysaggal, okosan higgadtan,jól mozgatta ott középen a játékot.

. Nem játszott rosszul, de szerintem Raphinha a meccs embere a mai napon.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:49:26Meccs embere nálam Bernal. Legmagasabb passzhatekonysaggal, okosan higgadtan,jól mozgatta ott középen a játékot.

Én a folytonosságot hiányoltam/hiányolom edző fronton...bence0330 írta: ↑2024.08.24. 20:39:07Az eredmény egy dolog, tele vagyunk tinivel. Én tudom, hogy Te nagyon szeretted Xavit, és a végén is védted, de Xavinak kb az első tavaszán volt pár ilyen jól felépített támadójátéka. Két éve nem láttunk már ilyen focit, pedig a keret jelenleg gyengült az előző évhez képest mindenképp.
Ettől még kikaphatunk, de én két éve nem szórakoztam ilyen jól la iga meccsen.

Az eredmény egy dolog, tele vagyunk tinivel. Én tudom, hogy Te nagyon szeretted Xavit, és a végén is védted, de Xavinak kb az első tavaszán volt pár ilyen jól felépített támadójátéka. Két éve nem láttunk már ilyen focit, pedig a keret jelenleg gyengült az előző évhez képest mindenképp.
Christesen csak Xavi hulysége miatt játszott kp-n, semmi keresnivalója ott. Akkor már sokkal inkább Cubarsi való oda, ahogy itt jó páran írták. Ő elég labdaugyes és nem jön ki annyira h lassú..Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:33:37Christensen szerintem egy rendkívül hasznos játékos,de zongorázni lehet a különbséget ha olyanok vannak ott a pálya közepén,akik megtudják tartani és pontosan kitudjak passzolni a tömegből. Bernal nagyot játszik,higgadtan nyugodtan,szépen leosztogatja a labdákat. Pedri meg a láthatatlan hasznosság mellette. A kis lefordulasai nagyon mennek a mai meccsen. Vezethetnenk már,hogy eredményben is tukrozodjon a fölény.

IGen, ez sz@r volt. Előtte meg ziccereket hozott innen össze, akár rosszabb helyzetekből is. Benne van néha a hiba, de nem rajta múlik az eredmény ma sem.