Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Higuaín fejbe gyengébb, de Khedirat nagyon alul értékelt játékosnak tartom.csababarca írta:nem tudom elképzelni, hogy egy olyan csapat,ahol Higu és Khedira kezdő, blt nyerjen.
kíváncsi vagyok a második félidőre, ha megint hátrányba kerülnek, az bajos lehet.
Próbálja Higu szerencsétlen lövéseit javítani.bali 15 írta:Próbálom amúgy bemérni, hogy Mandzukic kb. milyen poszton játszik...mert hogy nem csatár az biztos...box to box csatár?
Ok értjük. Nyugodj le, senkit nem érdekel itt.Barca_10 írta:Ronaldo-bármennyire is közutálatnak örvend itt-nagyszerű játékos,nem hiszem hogy sokan sirtatok volna ha itt köt ki 2008-ban(mert állítólag igen közel volt hozzá).
Ezenfelül pedig igenis nagyszerű teljesítmény 3 döntőben gólt rúgni,függetlenül attól hogy melyik csapatban játszik az illető.
rendben, akkor sziasztokTripleH írta:Nem szeretnék bunkó lenni, de szerintem hanyagold ezt a fórumot a meccs végéig az ilyenekkel.Buitre írta: mert ha nem írja le, akkor nem igaz) Vazz, hihetetlenek egyesek...
1. Khedira első perces elmaradt sárgáját reklamálja valaki?
2. vagy azt, hogy Carvajal a semmiért kapott? (tisztán elrúgta a labdát..)
persze nem várok el pártatlanságot, de akkor fel is kell vállalni
Hát kb. most kaptok vissza mindentmert ha nem írja le, akkor nem igaz) Vazz, hihetetlenek egyesek...
Mondjuk nincs gól a bíróval komolyabban, de a sárgákat be-benéztem.Buitre írta: 1. Khedira első perces elmaradt sárgáját reklamálja valaki?
Nem szeretnék bunkó lenni, de szerintem hanyagold ezt a fórumot a meccs végéig az ilyenekkel.Buitre írta: mert ha nem írja le, akkor nem igaz) Vazz, hihetetlenek egyesek...
Okoskodj már máshol.Buitre írta:mert ha nem írja le, akkor nem igazR11 írta:Te pediglen az első ember aki megjegyzi ezt ezen a fórumon ... engedd meg hogy gratuláljakBarca_10 írta:Ronaldo az első játékos aki 3 BL döntőben is gólt rúgott.) Vazz, hihetetlenek egyesek...
És casemiro nulla sárga azt is tegyük hozzáBuitre írta:mert ha nem írja le, akkor nem igazR11 írta:Te pediglen az első ember aki megjegyzi ezt ezen a fórumon ... engedd meg hogy gratuláljakBarca_10 írta:Ronaldo az első játékos aki 3 BL döntőben is gólt rúgott.) Vazz, hihetetlenek egyesek...