Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
RTL KLUBbenjo014 írta:Hali !
tudna valaki egy linket, ahol tudom majd nézni a futamot?
szerintem mind a ketten hibáztakHa Vettel nem hibázott volna Austráliában,
Egészen addig, ameddig ki nem gyulladnak a piros lámpák. Ha Vettel nem hibázott volna Austráliában, akkor most lenne 6 pontja, és ma indulhatna a 3. helyről... Sajnos így nem lesz a mezőny legjobb kepésségiével rendelkező pilótájából.ozsimiki írta:lolVito írta:itt vannak a súlyadatok:
12 L. Hamilton McLaren 688
13 S. Vettel Red Bull 647
megnézem,h meddig tudja tartani Vettelt
![]()
lolVito írta:itt vannak a súlyadatok:
12 L. Hamilton McLaren 688
13 S. Vettel Red Bull 647
Button elméletileg nem rossz, az első győzelmét is esőben szerezte, aztán spa-ban is nagyot ment (száradó pályán szvsz messze a leggyorsabb). bár holnap sztem csak időszakos eső lehet, az meg úgyis borít mindent.Amúgy én kiváncsi vagyok, hogy Button meg Trulli hogyan mennek esőben.
Hát igen ez a 2 variáció van sajnosVaratrix írta:Szerintem Alonso, ezt csak akkor nyeri meg ha előle mindenki kiesik.gianni írta:Nah holnap egy kis eső,alonsonak tele a vasa,hátha nyer
Amúgy én kiváncsi vagyok, hogy Button meg Trulli hogyan mennek esőben.
Szerintem Alonso, ezt csak akkor nyeri meg ha előle mindenki kiesik.gianni írta:Nah holnap egy kis eső,alonsonak tele a vasa,hátha nyer
Ralf mögött nem volt második, szinte mindig verte, ezért is kellett a kis Schuminak vissza vonulni. Alonsonál sem volt olyan egyértelmű a helyzet nem 1x megszorongatta, le is győzte néha. Ha jól tudom inkább Alonsot támogatta a csapat, és ez neki nem tetszett, nem is váltak el jó viszonyban a csapattal.barca99 írta:Button megint más dimenzióban van a Q2-ben...![]()
Trulli is egész jól megy egy versenyképes kocsival, pedig inkább másodhegedűs szerep ugrik be róla HH Frentzen, Button, Alonso, RSchumacher mögött.
1 - A Virgin-en kívül még nincs.Sanama írta:Hello!
Sajna lemaradtam az időmérőről,1-2 kérdésem lenne:
1-BrawnGP kocsikon van már matrica?
3-Rubens,hogyhogy csak 8.-ik?
Vhogy sejtettem, h ez lesz probléma...én is csak néztem, miért nem jön Felipe. Még örülhetnek a Ferrarisok, h legalább Kimi épp hogy bent maradt.Ronaldinho&Barca írta:Nah beigazolódott, hogy Felipét nem küldték ki a végén, amikor még a hülye is sejtette, hogy necces lesz.Elképesztő, hogy vele mindig ki kell bszni, tavalyi vb cím is ezekért a baromságokért ment el, no komment...
16. helyről, háát.. talán elcsípünk pár pontot... Kimi meg úgyis behúzza a versenyt, legalább ő bent maradt.![]()
Komolyra fordítva a szót, Trulli remélem nagy csatában nyerni tud, ill. nem először igazolódik be számomra, Rubens miért van ott ahol van, és miért nem rá építettek csapatot.
FORZA FERRARI & HAJRÁ MASSA!!!