Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen már beállítottam, csak hirtelen jött hülye kérdés, bocsi:)levproff írta:Háttérképnek.Pl.: Számítógépre.18Barca99 írta:ezt minek szántad? Avatarnak vagy képaláírásnak vagy ezt akarod átalakíttattni?
Háttérképnek.Pl.: Számítógépre.18Barca99 írta:ezt minek szántad? Avatarnak vagy képaláírásnak vagy ezt akarod átalakíttattni?
Nem bántani akarlak, de szerintem kicsit csajos a sok virágminta miatt, de egyébként tetszik, le is mentettem a gépemre.Katalán88 írta:Messi wall:
http://kepfeltoltes.hu/view/100414/Mess ... es.hu_.png
Esetleg egy-két vélemény?
Első vélemény: Megvan az új hátterem!:DKatalán88 írta:Messi wall:
http://kepfeltoltes.hu/view/100414/Mess ... es.hu_.png
Esetleg egy-két vélemény?
Quaresma77 írta:Valaki ??:DQuaresma77 írta:
Amúgy valaki meg tudná mondani , hogy mi a programnak a neve amivel ilyen képeket lehet csinálni , és egy linket tudna e adni , h honnan tudom letölteni
Valaki ??:DQuaresma77 írta:
Amúgy valaki meg tudná mondani , hogy mi a programnak a neve amivel ilyen képeket lehet csinálni , és egy linket tudna e adni , h honnan tudom letölteni
Most látom először a wallt... szval nem szrok rá. Sőt nekem nagyon tetszett a banner, idehoztam, erre wall születik! Kirááááály..:Poldi:.. írta:nagyon jó amúgy hogy megcsináltam háttérnek a képet amit kértetek, de kb. mindenki szarik rá..be is halt amúgy a topic egy ideje..
hát legalább megpróbálok segíteni, nem úgy mint egyesekfcbarca0827 írta:Imádom, mikor segíteni próbálsz.Rewolution5 írta:szia..jobb egérgomb, beállítás háttérképként..sneco7 írta:Nem értek hozzá,szóval lehet,hogy lehetetlent kérek,de nem tudna valaki ebből a képből egy háttérképet csinálni?
Előre is köszi!Higgy nekem, ezt ő is tudja, de olyanra gondol, hogy ugyanilyen jó minőségű legyen. Ha ezt berakod így háttérképnek, hááát, nehéz megmondani, hogy mit ábrázol.
Imádom, mikor segíteni próbálsz.Rewolution5 írta:szia..jobb egérgomb, beállítás háttérképként..sneco7 írta:Nem értek hozzá,szóval lehet,hogy lehetetlent kérek,de nem tudna valaki ebből a képből egy háttérképet csinálni?
Előre is köszi!
Nem, nem volt.Rewolution5 írta:szerk.: volt TV a találkozón?
szia..jobb egérgomb, beállítás háttérképként..sneco7 írta:Nem értek hozzá,szóval lehet,hogy lehetetlent kérek,de nem tudna valaki ebből a képből egy háttérképet csinálni?Ilúvatar írta:Ezt nem én csináltam, de ez nagyon brutál![]()
Előre is köszi!
Ezt használnám is, ha nem probléma?!Ilúvatar írta:Ezt nem én csináltam, de ez nagyon brutál![]()