Varatrix írta:Csak idegesítő, hogy Hamiltonnak kedvez a rohadt nagy mák.
Aztán meg nagy a szája...
Jajj,hagyjuk már ezt!A tavalyi nótát kell fújni idén is?Miért nagy a szája?Mit mondott?Én nem olvastam arcoskodó nyilatkozatot tőle,uh légyszi linkeld már be,miről beszélsz...
Én ezt olvastam pölö:
Lewis Hamilton: "Sokkal több pontot szereztünk, mint amennyire reálisan számítottunk. Arra gondoltam, meg kell próbálnom szerezni egy pontot, ehelyett hatot kapni remek eredmény. Egyértelműen nem felejtettük el, hogyan kell nyerni, a taktikánk tökéletes volt, és a csapat fantasztikus munkát végzett. Ha figyelembe vesszük a jelenlegi csomagunkat, az utolsó lehelletnyi sebességet is kisajtoltam az autóból, és tényleg kivezettem a lelkemet is, szóval elégedett vagyok. Őszintén gratulálok Jensonnak, bámulatosan vezetett egész hétvégén, ő is és a csapata is megérdemlik ezt a sikert."
Neki IS (

) kedvezett ez a "rohadt nagy mák",mint ahogy rajta kívül még Glock,Alonso,Rosberg,Buemi és Bourdais-nak IS.Ők is több ponthoz jutottak így,illetve az utsó így kapott egyáltalán.
Erre a mákerezésre annyit,h egyszer fent-egyszer lent.
Miért is kellett a 18. helyről indulnia?Mert bekakált a technikája és visszasorolták eddig.Rohadt nagy mákja volt akkor is,igaz?

Egy dolog,h a vasárnapi futamon a többiek balesetei és szabálytalanságai miatt IS előrébb tudott kerülni,de ebben a sportban ez előfordul
A futamot illetően bejött az előzetes várakozásom,éreztem,h nem egyszerű verseny lesz ebből

Az előzmények után a versenyen nem sok jóra számítottam Hamit illetően.Max a pontszerző helyek végét éreztem elérhetőnek,de aztán parádésan versenyzett és jó adag szerencse (illetve a riválisok balszerencséje..) is kellett ehhez a csodálatos helyezéshez.
Külön örömöm,h a ferkák nem értek célba.

Pedig nem lett volna tőlük rossz idénykezdés...Ahhoz mérten meg pláne,h nekik sem sikerült túl az első 2 nap.
A Brawn-ok hihetetlenül nagyot mentek,első futamukon 1/2-ben végezni

Hozzáteszem,h ezek a vasak is MERCI motorral hajtanak,öhömm-öhömm
Elsőre remek szórakozást nyújtott ez a futam.Soha rosszabb versenyt ne lássunk,én azt mondom.Voltak jó kis meccsek-drámák-fordulatok.Csak így tovább,F1
Annyit még,h maximálisan egyetértek az alábbi Kollegákkal,a verseny közbeni büntetésről...
Erre kitalálhatnának vmi formulát,mert igen hülye szitu,amikor a verseny vége után még belenyúlnak a végeredménybe.És jelen esetben egy igen jól lekövethető,egyértelműsíthető dologgal,amit korábban is lereagálhattak volna.
OFF:
A Kollegákhoz külön egy-egy gondolat:
G-Jay

ment egy PÜ!
Miki

Jók az új melleid

Sokba kerültek?