Mi köze van Alveshez Gomesnek?És konkrétan volt arcuk kényszermegoldással letolni ezután a szezont, és indokolatlan Gomeseket venni...

Amúgy fölösleges túloznod, egyiket sem állította senki.

Mi köze van Alveshez Gomesnek?És konkrétan volt arcuk kényszermegoldással letolni ezután a szezont, és indokolatlan Gomeseket venni...
Nem is tudom miért hiányoljuk...Nero. írta:Miert is kéne abbahagynom?
Leon írta:Csalás ide vagy oda sajnos fáj kimondani de igenis megy a Realnak a BL-ben. Két rendkívül kemény és kellemetlen ellenfélen jutottak át ráadásul nem kínlódva hanem simán szétalázva őket.
A döntőt meg ezer százalék hogy behúzzák és azt is egy kemény ellenféllel szemben fogják!
Meg a bajnokságban is igencsak nekik áll a zászló...
Annyi vigaszdíjam van idénre hogy a Bernabeuba megcsaptuk őket meg Messi-é lesz az aranycipő meg a pichichi.
Köszönöm.barca_bome írta:RTL 2 - 20:50-tőlKubla9 írta: Nem lenne rossz,egyébként adja valamelyik csatorna?
RTL 2 - 20:50-tőlKubla9 írta:Nem lenne rossz,egyébként adja valamelyik csatorna?barca_bome írta:Bocsi, nem idézni akartam, de valamiért nálam nem jelenik meg az új hozzászólás gomb...
Remélem ma este a Celta megfricskázza a MU-t. Na meg azt is, hogy a Madridot is, de ez már off...
Nem szoktam Európa Liga meccseket nézni, de erre most kíváncsi vagyok.![]()
Nem lenne rossz,egyébként adja valamelyik csatorna?barca_bome írta:Bocsi, nem idézni akartam, de valamiért nálam nem jelenik meg az új hozzászólás gomb...
Remélem ma este a Celta megfricskázza a MU-t. Na meg azt is, hogy a Madridot is, de ez már off...
Nem szoktam Európa Liga meccseket nézni, de erre most kíváncsi vagyok.![]()
visca el barca írta:nem, néha csalással is megy, lásd cakir, vagy kassai méteres lesétmarkionni írta:Mert a Real csak szerencsevel nyerhet
nem, néha csalással is megy, lásd cakir, vagy kassai méteres lesétmarkionni írta:Mert a Real csak szerencsevel nyerhet