2007.09.08. 19:01:27
Los!
Nem tudom, talán mert nem látok mindent olyan vegytiszta optimizmussal, mint mások. Talán, mert a grafitot nem látom gyémántnak. Talán, mert az elmúlt 20 év magyar valósága túlzott mód realistává, és kellően ódzkodóva tett - ha magyarfociról van szó. Talán, mert emlékszem Vaduzra, Rabotnicskire, Ciprusra, Máltára, Luxemburgra, Montenegróra, Jugoszláviára szb. Talán, mert én nem látom azt a hatalmas előrelépést, amit Ti láttok, ill. látni véltek.
Rivaldo11!
Igazad van, nem viccelek, ritkán szoktam. Az élet nem vicces, mint ahogy amagyarfoci helyzete sem vicces. Aki annak látja, az vak, vagy elfogult. A [auto_cenzúra] nem tudom csokoládénak látni, nem is akarom.
Miki!
Nem fogalmaztam pontosan: érdekel más emberek véleménye, de ha észérveket nem találok, akkor nem tudom magamat meggyőzni. Arra pedig nincs észérv, hogy ma nem érdemeltünk győzelmet. Arra sincs, hogy igenis gyengék vagyunk. Az meg, hogy 22 év a válogatott átlagéletkora? Nagy kunszt. Svájcnak is ennyi volt az átlagéletkora, és mégis: a VB-n megnyerték a csoprtjukat, és csak büntetőkkel maradtak alul Ukrajnával szemben. Ghána átlagéletkora sem emelkedett nagyon eölé, és a VB-n csodákat művelt. Soroljam még a példákat? Felesleges. A tényeimlehetnek jeléntektelen kis pontok, de tények, és az adatok, a számok, az eredmények ezt támasztják alá, nem a Ti igazságotokat. Szerintem.