Whisky, pálinka, sör szentháromság van nálam. Whisky-t pedig csak és kizárólag gyömbérrel keverve, legalábbis a Jack Daniels "alatt" lévőket (árban, minőségben), mert én kb onnantól kezdve bírom tisztán is meginni, Jim Beam, Red Label meg a társai embertelenek szvsz,
Mást nem nagyon iszok, főleg mert nagyon keverni se szeretem, igyekszem általában egyféle töményet, sörrel párosítva, az bármihez mehet.

Néha, ha úgy van ( vagy nincs annyira pénz) a vodka is elmegy keverve.
Bár a legendák szerint szoktak lenni esték, mikor ez a három egyszerre csúszik, na azok a sötét foltok az életemben.
Amit nem bírok, az a bor.
MQuCsabi írta:[
Egyébként egy ideje divat is lett whiskeyzni. és akkor is tisztán inni, mikor utálod. Én például variálni szoktam, van mikor egyáltalán nem csúszik le kóla nélkül. Hangulat függő.
Ezt nagyon adom, oltári nagy baromság, plusz szerintem egy bizonyos szint alatt kb. meg se lehet inni őket tisztán..

Egyébként ha akarsz kísérletezni, próbáld ki gyömbérrel. Szerintem embertelen királyság, én mióta megkóstoltam meg se iszom már kólával.
Egyébként nemrég fedeztem fel két viszonylag olcsó whisky-t, amik egyaránt meglepően jók voltak tisztán, jéggel. Black Velvet és Famous Grouse. Előbbinek van egy kis karamellás beütése, és picit visszafogottabb ízű, az utóbbi pedig szimplán elképesztő finom volt, nem is kevertük be. Mindkettő 3500-4000 Ft környékén mozog.