Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek nem mennek össze!shutterisland írta:meg az is jó kérdés, hogy mennyit megy össze a mosástól.. [/color]
hát mivel a 34.5 majdnem a 32-34 katba esik inkább m-es. bár ha a lazább felsőket szereted, bevállalhatod a nagyobbat is olyan húde nagy különbség nincs.shutterisland írta:sportsdirect mérettáblázat
na már most, nekem 100-101 cm a mellbőségem (39.5 inch) és 87-88 cm a derékbőségem (34.5 inch), ami azt jelenti, hogy mellbőség szerint simán M-es kell, de derékbőség szerint az L-es lenne jó.
vajon melyik lenne a jobb választás ? (183 centi vagyok)
+1!Stalkyard írta:Egyébként nemrég fedeztem fel két viszonylag olcsó whisky-t, amik egyaránt meglepően jók voltak tisztán, jéggel. Black Velvet és Famous Grouse. Előbbinek van egy kis karamellás beütése, és picit visszafogottabb ízű, az utóbbi pedig szimplán elképesztő finom volt, nem is kevertük be. Mindkettő 3500-4000 Ft környékén mozog.
pl a four roses az emlékeim szerint "ízlett". és nem is olyan drága 5-6e körül vanVictor_Valdes írta:Nálam bourbon a nyerő
Én nagyn szeretem! Van otthon egy bontatlan, amolyan vészhelyzet esetére. Ez mondjuk kivétel, mert én inkább az ír whiskeyket szeretem jobban,(Főleg a Jamesont) de a Chivas a kedvenc!Victor_Valdes írta: Chivasról mi a véleményetek?
Nálunk is a Black pörög többször, Famous-t még mondjuk csak egyszer ittam, de akkor nagyon bejött, lehet csak épp olyanom volt, majd még kiderül.Victor_Valdes írta: A Black Velvet az nálunk is leszokott csúszni, teljesen korrekt, ahhoz képest, hogy az olcsóbb kategóriát képviseli. A Famous Grouse viszont nem jön be valamiért.
Chivasról mi a véleményetek?
A Black Velvet az nálunk is leszokott csúszni, teljesen korrekt, ahhoz képest, hogy az olcsóbb kategóriát képviseli. A Famous Grouse viszont nem jön be valamiért.Stalkyard írta: Egyébként nemrég fedeztem fel két viszonylag olcsó whisky-t, amik egyaránt meglepően jók voltak tisztán, jéggel. Black Velvet és Famous Grouse. Előbbinek van egy kis karamellás beütése, és picit visszafogottabb ízű, az utóbbi pedig szimplán elképesztő finom volt, nem is kevertük be. Mindkettő 3500-4000 Ft környékén mozog.
Nem tudom, de lehetséges, hogy nem tiltaná le szerzői jogokra hivatkozva.messideco írta:Az eredetit, egy perces anyag kb. Lone survivor (A túlélő), az eskü szövegét raknám fel, 18:21-19:27-ig kb.
A videó törlése, de jobb esetben csak figyelmeztetést kapsz azt hiszem. Egyébként raksz alá valamilyen zenét vagy valami ilyesmit vagy csak simán az eredeti részletet töltenéd fel?messideco írta:Ha a youtube-ra feltöltök egy filmrészletet, a kockázatok és mellékhatások mik lehetnek?
Ezt nagyon adom, oltári nagy baromság, plusz szerintem egy bizonyos szint alatt kb. meg se lehet inni őket tisztán..MQuCsabi írta:[
Egyébként egy ideje divat is lett whiskeyzni. és akkor is tisztán inni, mikor utálod. Én például variálni szoktam, van mikor egyáltalán nem csúszik le kóla nélkül. Hangulat függő.
Nekem jó a 3500 forintos Auchan(t)os ispedig volt alkalmam itthon (Mo.-n) kóstolni 21 éves auchentoshan scotchot (kb 60.000 Ft egy palack) meg 25 éves glenrothesot (kb. 80.000 Ft), egyik rosszabb volt mint a másik