Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
recrea írta:Nyilván nem ezért lett piros, ettől még eljátszotta a nagyhalált, mondjuk én is így csináltam volna.visca el barca írta:csak azért lett piros mert messi rájátszott. nem tudtátok?
Néhányan azért erősen túlzásba esnek
Amúgy Ramosnak tényleg valami Messi-fóbiája van, évek oda vadászik rá, imádom, ahogy 10 éve szívatja.
Nyilván nem ezért lett piros, ettől még eljátszotta a nagyhalált, mondjuk én is így csináltam volna.visca el barca írta:csak azért lett piros mert messi rájátszott. nem tudtátok?
Az elszenvedő féltől függetlenül az ilyen henteléseket simán büntetném 10-15 meccsre. Azért ez már messze nem a kemény becsúszás kategória. Ez ha lábat talál, az simán törés lehet, és egy karrier vége. Rendben van, ha valaki keményen szerel, de ez már bőven túllépett 1 határt.hedora írta: Kellene hogy legyen következménye.... Az más kérdés, lehet az egész baromság egy protokoll és semmi több... "Szimpatikus" Perez úr majd a háttérben intézkedik
https://www.youtube.com/watch?v=Uz0RO5DrEZE" target="_blank
Kb egy hentelés volt, dühből semmi köze a labdához.. semmi!!!
persze, mert ki van ZZ-nek adva ukázba, hogy kötelező a BBC-t játszatni. egyszer ancelotti is kihagyta bale-t, jött is meccs után a telefon, hogy ilyen többet ne forduljon elő. persze nálunk is kötelező játszatni az msn-t, csak míg itt ez előny, ott annyira nem, mert idén mind3 játékos hullagyenge. benzema sosem volt egy nagy szám, idén a gólokat sem lövi, ronaldo már min. 2 éve árnyéka önmagának, bale meg állandóan sérült. remélem jövőre is megtartják mind3-at, mert sztem csak még gyengébbek lesznek. bár ha pereznek lenne esze, simán eladná a bale+hamesz pakkot 150 milláért és tudna venni belőle két-három jobb játékost. de nem adja, mert azzal beismerné, hogy betli volt mind2, azt meg az egoja nem engedné meg.Bob_Marley írta:Isco jól ment mostanában és mégse játszatta, Moratát látványosan jegeli stb.
Capellónak kétszer is megadatott, hogy leüljön a Real Madrid kispadjára, de ennek ellenére nem próbálta meg védeni Ramost, a piros lapja miatt, sőt…az olasz edző kijelentette; “Ramos egyből piros lapja jó döntés volt. Nézzék csak meg, hogyan csúszott oda, kész bűncselekmény. Minden egyes Real Madrid – Barcelona összecsapáson a Santiago Bernabéuban, bizonyos madridi játékosok szándékosan sérülést akarnak okozni Messinek.”
Ti tudjátok rosszul, nem jár azonnali piros után két meccs, hanem egy, a tavalyi szezonig legalábbis nem járt, kétlem, h idén ezt megváltoztatták. Sőt, ennél meglepőbb dolgot is tudok mondani...egyáltalán nincs automatikus eltiltás a spanyol bajnokságban piros után, hanem külön tárgyaljákzeli39 írta:Rosszul tudod 2 meccs automatikusan mivel Ramos visszaeső lehet több is de nem lesz, ha 2 sárga után van a piros az csak 1 meccs .recrea írta:Mondjuk nem tudom miért kéne Ramosnak több meccset kapnia. A piros az nem automatikusan két meccs tudtommal, hanem egy. Levadászta Messit, el nem is találta, megkapta a pirosat, ezzel kb eldöntve a meccset és kap pluszban egy pihenőt. Ennyi a sztori.
Nekem is jó így a szájízem, ilyenkor viszont nagyon hiányzik a hazai klasszikus, ahol meg esélyük se volt, de mi adtunk nekik egy pontot, elvéve magunktól kettőt.
Szerintem pont az, hogy hiába van leírva milyen erős a keretük, de nem tudnak vele jól bánni. És Zidane nem érzi, hogy mikor kell és mikor nem kell változtatni. Kovacic a leghidegebb játékosa volt szerintem és mégis behozta, benne is volt a gólban. Isco jól ment mostanában és mégse játszatta, Moratát látványosan jegeli stb.Nero. írta:Mondjuk ebben igaza volt. Ez telibe Marcelo gólja volt aki korrekt módon vállalta is a felelősséget. Ha X akkor biztosan bajnok a Real, ez még nagyon sokba kerülhet nekik. Abszolút érthetelen hogy emberhátrányban minek jöttek ki ennyire.Messias2 írta:Roni
Valami forrás?Ramos elvileg csak egy meccset fog kapni, ami után fellebbezni fog még a Real.![]()
Jaj de mer ő csak mindig nyerni akar és adományozik és ez is csak a média miatt van!!!Messias2 írta:Roni
Mondjuk ebben igaza volt. Ez telibe Marcelo gólja volt aki korrekt módon vállalta is a felelősséget. Ha X akkor biztosan bajnok a Real, ez még nagyon sokba kerülhet nekik. Abszolút érthetelen hogy emberhátrányban minek jöttek ki ennyire.Messias2 írta:Roni
szerintem a granada és a celta meg a malaga hármas simán meglesz nekik.visca el barca írta:az a baj a real meccseivel, hogy az ellenfeleknek nincs miért kaparni
vagy bennmaradtak már tutira (depor, malaga)
vagy nem érnek oda kupás helyre (celta)
vagy a nihilben vannak (valencia)
vagy már tuti bl helyen vannak (sevilla)
vagy tutira kiestek (granada)
ergó igazából azon kívül, hogy a real egy nagy skalp, lényegében mind1ik csapatnak tétnélküli lesz a meccs...
Pont ezért játszhatnak jo meccseket a Real ellen mert mar nincs stressz, de ha közeledünk a végéhez es meg mindig nem csökkent a hátrány biztos hogy meg kínáljuk a Real ellenfeleit egy kis prémiummal mint anno a Zaragozát meg a Mallorcát (de furcsa ezt a két nevet leirni úgy hogy egyikük sincs mar az elso osztálybanvisca el barca írta:az a baj a real meccseivel, hogy az ellenfeleknek nincs miért kaparni
vagy bennmaradtak már tutira (depor, malaga)
vagy nem érnek oda kupás helyre (celta)
vagy a nihilben vannak (valencia)
vagy már tuti bl helyen vannak (sevilla)
vagy tutira kiestek (granada)
ergó igazából azon kívül, hogy a real egy nagy skalp, lényegében mind1ik csapatnak tétnélküli lesz a meccs...