Lehet, hogy sokak szerint nagy hülyeség amit most leírok, de lehet, hogy Ronaldinho-t is utolérte az álatalam felfedezett "aranylabda - kór"???
2002: Ronaldo
2003: Nedved
2004: Shevcsenko
2005: Ronaldinho
Ronaldo a VB nagyon nagyot futott de azóta nem igazán lehet ráismerni talán utánna még egy kis ideig de mostanában nem hozza a TŐLE elvárt színvonalat és hát sérülései is voltak ugyebár...
Nedved az aranylabda előtt világszínvonalon játszott és teéjesen megérdemelten kapta meg a díjat épp amikor átvette még azon a meccsen rugott kb 30-ról egy akkora gólt, hogy az hihetetlen így néztem:

de utána ő is egyre inkább vissszaesett a VB-n volt egy jó meccse de a jó nem is igazábn jó jelző rá, mert amit az olaszok ellen játszott az valami fenomenális volt a régi Nedvedet láttam viszont
Sheva is megkapta megérdemeltem majd folytatta a góllövő sorozatát és nem akart visszaesni, viszont jöttek a sérülések amik után szerintem eddig még nem sikerült visszanyernie régi formáját
Ronaldinho szintúgy megérdemelten kapta meg (amikor megkapta féltem, mert nekem ez a dolog már előtte feltűnt) de ugyanazt futotta, mint addig majd egyszer csak ő is látványosan vissza esett (ez persze lehet, hogy idény végi fáradtság meg minden de nekem ez akkor is furcsa, persze lehet, hogy csak belemegyarázok mindent és ez egy nagy bromság de ez kicsit akkor is elgondolkodtató most mindenesetre ugyanúgy figyelek majd az új aranylabdásra és ha megint valami hasonlót tapsztalok, akkor azért érdekes lesz a helyzet
De azért remélem, hogy Ronaldinho a következő idényt úgy focizza végig, ahogy tette azt az őszi szezonban és akkor megdől az elméletem...
Vélemények?